חזרתי!

חזרתי!

מה קורה חבובים? זה אני "רק שבק" הישן והידוע לשמצה :) לא הייתי כאן זמן רב מסיבות טרגיות אישיות, והנני שוב כאן. (ותודה לכל מי שדאג בהודעות אישיות) אז מה הולך? לא הבנתי משהו: יש ב 13.4 הקרנה של הסרט של שב"ק? אם כן, היכן קונים כרטיסים? האם אחרי הסרט יש הופעה של שב"ק? איפה תהיה? איפה קונים כרטיסים? האם ישנו כרטיס מוזל יענו גם לסרט וגם להופעה? האם מדובר באותו כרטיס? אנא, עזרו לי קצת סדר בבלאגן.

SHMEKadam

New member
בקשר לסרט אין לי מושג...

כרגע הפרסום הוא על הופעה בלבד. רידינג 3 - המחיר הרשמי הוא 129 ש"ח. יצחנים מוכרים ב-99 (ביניהם שי לב כאן מהפורום). הופעה רגילה ככל הנראה בינתיים...

The Macker Girl

New member
וולקם בק, מותק ../images/Emo9.gif

בהתחלה אומנם דיברו שזו תהיה מעין הופעה חגיגית לרגל יציאת הסרט, אבל אף פעם לא דובר על הקרנה והופעה באותו יום. בכל מקרה, ב-14/3 ברידינג 3 תתקיים הופעה בלבד.

הופעה "בלבד" חחח הלו!! יש הופעה!!!

מגניב לגמרי, אשמח לקנות כרטיסים משי לב, או ממישהו אחר שמוכר ב 99 ש"ח (או פחות) יש הנחה לכרטיס זוגי? לסטודנטים? לתושבי שדרות? לכל התשובות נכונות? אני כאן בהודעות פרטיות גם.

shaylev69

New member
אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך זה בתור הנחה??????
בנתיים אני לא מקבל על הכרטיסים כסף ואני גם ככה עושה את זה בישביל לראות את המקום מפוצץ באנשים אם תהיה לי דרך להקל לכם על הכיס אז בכיף אבל לצערי כרגע אין לי איך חוץ מזה 99 זה כבר שיפור לעומת 119 של שאר ההופעות

Cheat 2 Win

New member
תשובה

נמל ת"א החדש, ממש על הירקון. אם זה אומר לך משהו - ליד אגאדיר ומקס ברנר.

יש לזה שם רחוב? במפות באינטרנט זה מה שמבקשים

היי ג'ינג'י, מה שלומך? תודה על העזרה אבל קצת קשה במפות למצוא את המקום ככה... אגב - אם מישהו צריך הסעה משדרות - בשמחה

Cheat 2 Win

New member
אמממ

אתה מכוון את המפות של האינטרנט לחניון של רידינג (חניונים גדולים, בטווח יהיה לך מקום לחנות שם), ומחנה שם את הוטו. אתה מתחיל ללכת לכיוון נחל הירקון (מצד שמאל של החניון כשאתה עומד עם הגב לכביש), חוצה את הגשר. יש שם מדשאה כזאת עם פארק כושר, ומשם אתה פשוט הולך לכיוון הבניינים עם המלא אורות.. ההוא שהכי בולט זה רדינג 3, וזה כתוב שם למעלה בענק.. אם אתה רוצה, אני יכול לתת לך את המס' שלי ותתקשר אם תסתבך.

The Macker Girl

New member
רחוב התערוכה 3

ואם זה עוזר - לשעבר "מועדון 24", "תאטרון על הירקון", "הבית הכחול" של פלאפון... היו הרבה גלגולים למקום הזה

ToMa7

New member
חח כן חופשי אני הייתי בתקופת הבית הכחול שזה

היה..

שבקי

New member
מקום קטן?

כשזה הייה מועדון 24 זה הייה סבבה מקום. אבל עכשיו... עכשיו! המקום פשוט שולתתתתת!!!!! היתי שם בהופעה של קספר וזה פשוט נראה מדהים!!!!! !!! {!!!!!!!!!!!} יותר טוב מהברבי!!! תאורה זונה,איין מצב שיסתירו לך לא חשוב איפה אתה עומד,נכון בברבי יש כזה 2 מיפלסים,אז שם יש 3 מיפלסים,הם לקחו את הרעיון של הברבי ושיפרו אותו. הולכת להיות מסיבת בום!!! {קרנבל} חחח

RJT

New member
שבקי, אם אתה אומר אני מאמין לך :)

בכל מקרה שבק תמיד יהיה טוב אז מה זה משנה

The Macker Girl

New member
לגמרי נכון, עשו שם מקום מ-ד-ה-י-ם

יפה לאללה, רואים מכל מקום... ממש כיף לראות שם הופעות.

למעלה