חזרתי!!!

קוץבראש

New member
חזרתי!!!

הייתי בהופעה של הגדול מכולם - שלום חנוך - ואיזה הבדל!!!! שלום נתן הופעה מרשימה, במשל שעתיים וחצי הוציא את הגרון, דיבר עם הקהל ולא הפסיק להזכיר את משה לוי שניגן איתו. שילמת הרבה פחות כסף מהופעה של יודה ונהנתי הרבה יותר. ובסוף ההופעה... אחחחחחחחחחחחחח... ישבתי איתו ודיברתי שעה ארוכה על השירים, על הגדול מכולם מאיר אריאל ז"ל ושלום היה נחמד וחביב. יודה עושה את זה? ממש לא!!! הופעה של שלום חנוך מומלץ בחום!!!!

ספי סול

New member
בטח שיהודה עושה את זה ואפילו יותר..

תלוי עם מי.............. הוא ניפגש עם מעריצים ומדבר איתם מצטלם והכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איתך זה בטח לא יקרה!!!!!!!!!!! ומה קשור בכלל כל ההשוואות המטופשות האלה? יהודה שלמה שלום כולם חיים בשלום אחד הם השני אנחנו אוהבים את כולם ואין מה לעשות אלה המחירים של הכרטיסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה בטח לא תלוי ביהודה או באמנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שרוצה הולך ומי שלא אוכל את הלב................ אגב אני מאוד שמח שנהנית מהופעה של שלום חנוך......

קוץבראש

New member
מניסיון (שלי ושל אחרים) - יודה לא עושה את זה.

יודה גם לא מתיחס לקהל שלו לנגנים שלו ולעצמו. כשאני חושב על זה הוא די מזלזל בכם. הוא לא מחדש, עומד במקום ודורש הון תועפות. על מה? על אפר ואבק שמעלה אבק כבר 20 שנה???? נו באמת....

ענתי44

New member
אתה באמת צודק

יודה מגיע, לוקח את הכסף וחוזר הביתה בלי לשיר... שלא כמו שלום חנוך שמסיע אחד אחד את המעריצים לביתם אחרי ההופעה, חותם להם ערבות על המשכנתא ועוזר באותה הזדמנות לזקנה לחצות את הכביש.... אף אחד לא מכריח אותך לקנות אלבומים של יודה, לקנות כרטיס להופעה שלו ואפילו לא להאזין בחינם לשירים שלו. לא טוב.... לא צריך. אתה גם ממש לא חייב לסבול בפורום שלו.

איתן 990

New member
גם אני חזרתי...

מהופעה של אמא של אישתי בירושלים איזה הופעה מדהימה.למען האמת היא סבבה של בין אדם. ואתם יודעים על איזה זמר היא חולה??? י ה ו ר ם ג א ו ן . שיהיה לכולנו סוף שבוע שקט ונעים

willo1

New member
מה ז"א? הופעה של אמא של אשתי?

נשמע מעניין. ומה רע ביורם גאון?

איתן 990

New member
ההופעה של אמא של אישתי?

המשפחה של אישתי עירקים שהגיעו לירושלים בשנות ה 20 ואמא של אישתי אישה מדהימה שעושה אוכל לא מהעולם הזה. ושיש כנס אצלהם בבית כול המשפחה מגיעה ושהיא מבשלת היא שרה שירים של יהורם גאון ויש לה קול של זמיר באמת. וחוש הומור גדול מאוד. לכן כל פעם שכולנו אצלה זה באמת הופעה. ומה רע ביהורם גאון? חס וחלילה אין שום רע. לדעתי יהורם גאון הוא נכס לעם ישראל. א ב ל לא כמו יודה שלנו אין על יודה. דרך אגב גם את אישתי היכרתי בזכות שיר של יודה. בשנת 85 איך שהשתחררתי מצה"ל עבדתי תקופה מסויימת כנהג שכיר באגד ירושלים. ועשיתי נסיעה בקו 444 לאילת וישבו בספסל הראשון שתי בחורות ואני כל הדרך שמעתי את השיר בוקר יום ראשון. ואחת מהם ביקשה ממני להעביר לאלקו. וככה היכרנו והיום יש לנו 3 ילדים נפלאים. ויש להם סבתא הלוואי על כל ישראל. מפורום מכובד זה אני מאחל לתושבי הדרום והצפון ולכל בית ישראל ובמיוחד לכם חברי פורום יקרים שבת שקטה ושיהיה רק טוב. איתן 990

למעלה