חזרתי

smile2life

New member
חזרתי

ואני כאן תודה לענת שהתקשרה כדי לוודא שאני בסדר ולדווח על הקורה בפורום. ותודה לכולכם שהחזקתם את הפורום פעיל.
לכולכם, מני

מני, איזה יופי שחזרת../images/Emo9.gif

נו,איך היה במלון קיסר? איך היה בחמי מרפא? אתה יודע שלי אישית היית חסר פה
אבל הכי חשוב שאתה כאן ביי ביי נ.ב- תתפקד,יש הודעה שלי לכתוב את ימי ההולדת

smile2life

New member
האמת אין ל כח לספר אבל

אתם לוחצים אותי - וסידרת שבי עברתי לפני שמונה שנים, אז אני לא מתורגל בלחצים. טוב אני אענה: הכל היה פשוט נפלא: המלצר האמריקאי במלון בארוחות הבוקר (מוריס - במלרע ולא מלעיל, כמו שחשבתם
זה Maurice, ודוד בקבלה שתמיד חייך בלי שום קשר לזה שזו העבודה שלו, מיכאל, ענת וקרינה מהלובי והמאבטחים. הצוות במלון "קיסר" הוא צוות שמח ובהחלט אדיב. האווירה הייתה בסך הכל נעימה וכיפית, בהתחלה (כמובן!) היה חום
בלתי נסבל והמזגן היה מקולקל, אבל תוך שלוש דקות רגע שהודעתי לקבלה היה איש תחזוקה אצלי בחדר שסידר והייתה רוח קרירה
. הייתי עם קבוצה של כמה חברים מבית הלוחם ת"א והתפצלנו לכמה מלונות (הולידיי אין, שרתון-מוריה וקיסר) עוד מישהו ואנוכי היינו בקיסר, השאר היו בהולידיי אין חוץ מזוג אחד שאוהב את שרתון, כל ערב שרצנו בהולידיי אין ובסוף הלכנו לישון במלונות שלנו. יום חמישי היה לי יום הולדת - כאשר יום לפני הזמנתי עוגה והבאתי אותה להולידיי אין ועשינו מסיבה כל החבר´ה. טיפולים עשיתי בחמי טבריה אצל יוסף וגלי - אני גרופי של שיאצו

למעלה