חזרתי!

ללו

New member
הם עדיין מקבלים אנשים? או שההרשמה

נגמרה? ומה צריך לעשות כדי להרשם?

ללו

New member
חזרתי!

למי שזוכר אותי...הייתי כאן לא מזמן אבל לא יצא לי להכנס יותר... מקווה שתקבלו אותי כמו שצריך
ויש לי שאלה... מישהו מכיר איזו סדנה למשחק או קורס באיזור חולון? (אני תיכוניסטית אז בינתיים אני לא יכולה ללכת למשהו ממש רציני כמו ניסן נתיב או בית צבי ואחרים...)

חביתוש20

New member
משחק בחולון

לפני שנה למדתי בסטודיו קטן ומקסים בחולון שנקרא "למון טרי". המורים שם היו כולם מורים שלמדו בניסן נתיב וזו היתה ממש חוויה ללמוד שם. העניין הוא שנראה לי שהסטודיו הזה נסגר, אבל הבעלים שלו ממשיך להריץ את הקבוצה בסטודיו של ניסן נתיב. חוצמזה ראיתי עוד משהו באינטרנט על מקום בחולון, צירפתי לך את האתר שתוכלי לראות את זה שם. ובנוסף יש את תיאטרון חולון, אני לא יודעת אם יש להם קבוצות לנוער, ואקטרס אמרה שהם לא משהו (חברה שלי למדה שם ועזבה מסיבות אישיות שלה, אבל היא היתה די מרוצה), אז את יכולה לברר. ועוד עצה - תיכנסי לאתר של אמ"י (אגודת אמני ישראל). בצד שמאל כתוב לך "בתי ספר למשחק". תיכנסי לשם, הם מציעים רשימה מלאה של בתי ספר בכל הארץ, אולי יהיה שם משהו שיתאים לך.

חביתוש20

New member
טעיתי בכתובת של האתר ../images/Emo93.gif

זו הכתובת של האתר "שחקנים". שימי לב, למעלה יש להם פרסומת לסטודיו בחולון של מישהי בשם שולי כהן, אולי שווה לך לברר.

למעלה