חזרתי

חזרתי

היה קשה ומתיש. תודה לכל העוזרים בפורום, המשיכו במלאכה ! עדין לא עברתי על כל ההודעות לכן עדכנו אותי מה הפסדתי ? איך עבר השבוע ? ויכוחים מענינים (הסתיים נושא האפדרין
) ? שאלות מסובכות ? וסתם רכילות ! רמי

ברוך השב.. ברוך השב ../images/Emo24.gif

היה לך קשה? לך? מר הפורום? תתחיל לנקות את הפורום מכל הפרסומות ולשרשר את כול ההודעות עמר פותח במקום לצרף כתגובה.. אח"כ תתרווח.. תגיד שלום ליורש העצר, תייחס קצת לאשה וזהו בינתיים.. כרגיל יש דיונים על ממריצים ומחממים למינהם, כאילו שזה מה שיביא את ההשגים (אנשים לא מפסיקים לחפש קיצורי דרך..) וזה הכל... האולטרסאונד הטיפולי הוא אכן פאן למרות הפיזיוטרפיסטית שלי שלא מפסיקה לדבר איתי על דיאטות (זה פשוט לא מעניין), בקרוב עוברים לפיזיוטרפיה אמיתית... מתישהו, אני גם אחזור לכושר
אז זה הכל, אין לי עדכונים, אלי בטח יוסיף משלו.. ושמחה שאתה איתנו שוב!

היי..

כנראה שאלו לא שאלות בדיוק קשורות, אך הפנו אותי לכאן. אני מקווה שתענו, מכיוון שאני ממש צריכה מידע. השאלות הן: 1. מה אינורקסיה גורמת? 2. מה השמנת יתר גורמת? 3. אילו מחלות נגרמות עקב ההשמנה? 4. למה בעצם כושר עוזר, מדוע צריכים להיות בכושר? אני צריכה את התשובות בשביל עלון הסברה שאני אמורה להגיש ביום שלישי הזה למורה למדעים שלי (שזה בעצם מחר). אני ממש, ממש זקוקה לעזרה! תודה מראש! טל

היי היי

האנורקסיה נרבוזה או הרעבה עצמית הנה הפרעת אכילה המתבטאת בדחף כפייתי לגזרה דקה. הסיבה למחלה הם בד"כ פיסיולוגיות וגנטיות. סימני המחלה הם ירידה של מתחת ל- 80% ממשקל הגוף, עייפות, לחץ דם, הפסקת מחזור הנשי, חרדה מפני עליה במשקל התופעות של המחלה יכולים לגרום לפגיעה בכל מערכות הגוף ובפרט בתפקוד הכליות והידלדלות העצם וכן קיים חשש להפרעות בקצב הלב. בנוסף מלווה המחלה בהפרעות רגשיות כגון דכאון וחרדה. ההשמנה מעלה את הסיכון למחלות רבות בינהן מחלות כלי דם, יתר לחץ, סרטן, שבץ מוחי, סיבוכי סוכרת, מחלות כליה ועוד והם מהוות גורם משמעותי להפרעות פסיכולוגיות . נתונים אודות מגיפת ההשמנה : • אדם שמן מצוי בסיכון למוות הגובה פי שלושה מאשר אדם בעל משקל תקין . • ההשמנה הנה גורם מוות השני ( הניתן למניעה ) אחרי עישון . • כל ישראלי שלישי סובל כיום מעודף משקל . • נערים וצעירים הסובלים מעודף משקל צורכים פי שלוש ויותר שירותי רפואה ראשונית מאשר מקביליהם בעלי משקל תקין . • 70% מהשמנים סובלים מתחלואה נלווית הקשורה בהשמנה . התועלת בפעילות גופנית היא: • שמירה על משקל • מניעת סיבוכים במערכת הלב וכלי הדם (יתר לחץ דם וטרשת עורקים כלילית) • בניית מסת עצם • מניעת סוכרת • מניעת דלקות במפרקים • מורידה את עצימות ההתקים אסטמטים • מעכב תופעות בלב וכלי הדם (קצב לב, נפח פעימה ובתפוקת הלב) • מעקב ירידה בגמישות הריאתית ועליה בנפח השארית בריאות. • קצב חילוף חומרים • הרגשה טובה ובנוסף מתוך מאמר בפורום מדוע ללכת לחדר כושר: 1. שיפור סיבולת לב ריאה – יכול של הלב והריאות להתמיד במאמצים פיזיים. 2. שיפור הגמישות. 3. שיפור הכוח. 4. שיפור הזריזות. 5. שיפור קורדינציה – שיתוף פעולה בין האברים. 6. שיפור סיבולת שריר – היכולת של השריר להתמיד במאמץ לאורך זמן. 7. שינוי בהרכב הגוף – ירידה באחוזי שומן ועליה ברקמת שריר. 8. שיפור המטבוליזם במנוחה – חילוף חומרים במנוחה. 9. שיפור בצפיפות העצם. 10. שיפור הובלת המזון במערכת העיכול. 11. שיפור מערכת החיסון. 12. אפקט פסיכולוגי – דימוי הגוף טוב יותר. 13. חממה חברתית. 14. מניעה/עיכוב של מחלות כרוניות זהו בקצרה !

עינת

תודה על העידכון ! לידיעתך, עומר הוא רוכב אופנים דגול שנמצא כרגע בניוזילנד (עד להודעה חדשה) ונראה לי שהוא קלט את נושא השירשור
פרסומות, זה אחד הדברים המרגיזים, אני אדאג להעלימם
יורש העצר התחיל לחייך והאשה זה כמובן הדבר הכי חשוב ! בהצלחה עם הפיזיוטרפיה האמיתית רמי

אלי ו.

New member
ברוך הבא

איך היה במילואים? מז"ט על החיוכים של היורש. (אצלי אחד התאומים התישב אתמול והחל לזחול היום, בשבוע הבא עליות מתח) פה היה נחמד, הרבה השתתפות. למדתי היום משהו חדש מעמר, לשים את חגורת על עצם האגן. שמעת על זה? היו כמה שאלות פילוסופיות מענינות. (אם תצום מה תאבד יותר מהר שומן או שריר?) בסה"כ היה מענין. טוב לראות אותך בפורום שוב.

אלי

קודם כל תודה רבה על העזרה ולפי התשובות המצוינות שלך נראה לי שאני קצת מיותר ! לגבי יורשי העצר תתחיל איתם באימון מחזורי ורק אח"כ אימוני כוח על המתח. לשאלתך יש הגיון בדבריו של עומר אבל לא זאת הסיבה לחגורה וכפי שכתבתי תפקידה הוא לתמוך בגב התחתון ולשמור על עמוד השדרה מפני פציעות ע"י יצירת לחץ פנימי. בענין השאלות הפילוסופיות אני לא רואה את הדילמה, כמובן ששריר הוא מקור אנרגיה זמין יותר ! שוב תודה רמי

גלעד ק

New member
טוב שחזרת../images/Emo6.gif

אם לא אכפת לך תעיין בשרשור הבא ותגיד מה דעתך על הנושאhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=348&msgid=4069000

דעתי

כפיפות בטן צריכות להתבצע בעמוד השדרה המותני ולכן הזוית תלויה בגמישות של המתאמן באזור. בד"כ הכפיפה תהיה 30 מעלות אבל כמו תמיד יש חריגים לשני הצדדים. ועכשיו לניתוח קצרצר: מעל 30 מעלות או מעל ליכולת הכפיפה בעמוד השדרה המותני הבטן תעבוד בכיווץ סטטי והשרירים העקרים שיכנסו לפעולה משלב זה יהיה כופפי הירך בראשותו של שריר המותן כסל. אין חשש לקיצור של השריר, כנראה הכוונה היתה עבודה סטטית. לשאלתך מה לעשות כהכנה, התשובה היא לתרגל כפי שתתבקש לבצע את התרגיל כלומר עליה מלאה.

spoild

New member
מזל שחזרת, אלי עשה רק צרות!

בצחוווק, אלי היה אחלה גבר,כמו דתמיד. מאיפה אתם מוצאים את הזמן לענות לפורום כל הזמן?!

למעלה