חזרתי ......

yoelnd

New member
חזרתי ......

היי אז חזרתי היום מחו"ל כאבא גאה לילד מקסים שבעוד שבוע בן שנתיים, שמו עכשיו : ברק על שאר התהליך אספר בהמשך - אם יהיה ביקוש! בבריאות טובה! יואל שניאור

טאוֹ

New member
ברוכים הבאים והשבים ../images/Emo24.gif

בהחלט יש ביקוש! כמה שעות לפני ההודעה שלך כתבתי בסיכום החודשי שאנחנו מחכים לסיפורים... קדימה, אנחנו מקשיבים. וכמובן, המון

אדומה2

New member
מזל טוב!

איזה יופי שברק ואתם מצאתם את דרככם זה לזה לזו. כמה משמח!! בוודאי שרוצים לשמוע על התהליך- בעיקר אם הוא מרגש פולניות שכמותי.
הרבה שמחה וכיף לכם.

שמש א

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo39.gif

המון אושר למשפחה
מתה לשמוע כבר את הסיפור...

yoelnd

New member
אז הנה התיאבון הראשון......

קבלו תמונה ראשונה...... בקרוב אכתוב את החומר על וורד והעביר כקובץ! שבת שלום

מזל טוב , נורא מרגש ../images/Emo9.gif

כאמא טריה (5 חודשים) אני מאחלת לכם אושר ענקי בייחד , המון משחקים והמון אהבה והמון המון חום למרות שברק כבר בן שנתיים - אני ממליצה על הספר "עקרון הרצף" בו מוסבר על החום והקירבה שילדים צריכים ומקווה שלא תהיה כמוני, אני לא מסוגלת לשים את התינוק בפעוטון/משפחתון כי אני מכורה לו

tookmy

New member
למה שלא יהיה כמוך?

זה שבחינוך הקיבוצי חושבים שבגיל 5 חודשים ילד צריך "לעבוד" 8 שעות בבית תינוקות, זה ממש לא מה שתיאוריות שונות של התפתחות הילד גורסות. יש כל מיני גרסאות, בכל מקרה הגרסה הכי מתונה טוענת שעד גיל שנה רצוי שיהיה צמוד לאם. יש שיאמרו שנתיים, יש שיאמרו שלוש ויש כאלה שיגידו שילד לא צריך כלל ללכת לגן ולבית הספר (לא אומר שלא זקוק לחברה, שני דברים שונים). הקיבוצים ידועים בקונפורמיות שלהם ובעיקר בנטיה להפריד במהרה בין תינוקות לאימותיהם (נו בדור שלך ושלי היה בגיל ימים או שבועות ספורים). בכל מקרה ילד בן שנתיים, בהחלט יכול להיות עם הוריו בבית, בעיקר כאשר מדובר בילד שצריך להסתגל לעולם חדש וסביבה חדשה, אבל גם ילד אחר יכול. אל תמהרי לשלוח את טבע שלך לבית תינוקות ולא חשוב מה אחרים אומרים לך, הקשיבי ללבך ותדעי מתי הזמן, גיל שנה, שנתיים, שלוש או לעולם לא.

tookmy נכון

דיברתי אתמול עם חברה שהמליצה לקראת גיל שנתיים כאשר הילד מתעניין בחברת ילדים לא אשלח את טבע לפני שיהיה בשל לזה בנתיים אנחנו מבלים כל כך טוב בבית .... לינק משויצה בטבע הקטן http://www.flickr.com/photos/10946483@N03/

למעלה