חזרתי...

מצב
הנושא נעול.

SIGAL40

New member
חזרתי...

חזרתי...
לאחר כשבועיים שלא היה לנו מחשב וסוף סוף סודרה התקלה מה שלום כולם? יש בשורות חדשות? אני בשמירה בבית בגלל שהיה דימום מקווה שיהיה בסדר בשורות טובות לכולן!!!

אדוינה

New member
האם אני משתגעת???

חזרתי...
לאחר כשבועיים שלא היה לנו מחשב וסוף סוף סודרה התקלה מה שלום כולם? יש בשורות חדשות? אני בשמירה בבית בגלל שהיה דימום מקווה שיהיה בסדר בשורות טובות לכולן!!!
האם אני משתגעת???
בשבוע הבא יש לי US ראשון.בנתיים אני לא מרגישה שום דבר,אך גם פוחדת לעשות שוב בטא או US שמה זה יהיה רע. בנתיים אני מוצאת את עצמי יותר ויותר בפורום "אובדן הריון". החרדות הן עצומות...ותארו לעצמכם שיש לי פסיכולוגית צמודה מזה 3 שנים... אז האם אני משתגעת??? דרך אגב ,הפסיכולוגית שלי לא מתרשמת ,וטוענת שזה מתאים.

אדוינה

New member
כנראה שכן!../images/Emo6.gif

האם אני משתגעת???
בשבוע הבא יש לי US ראשון.בנתיים אני לא מרגישה שום דבר,אך גם פוחדת לעשות שוב בטא או US שמה זה יהיה רע. בנתיים אני מוצאת את עצמי יותר ויותר בפורום "אובדן הריון". החרדות הן עצומות...ותארו לעצמכם שיש לי פסיכולוגית צמודה מזה 3 שנים... אז האם אני משתגעת??? דרך אגב ,הפסיכולוגית שלי לא מתרשמת ,וטוענת שזה מתאים.
כנראה שכן!

לא התכוונתי לענות לך כך סיגל!

SIGAL40

New member
היי

האם אני משתגעת???
היי
מאוד לא מוצאת חן בעיני הגישה השלילית שלך. מה זאת אומרת שאת נכנסת לפורום אובדן הריון??? חס וחלילה!!! לחשוב תמיד חיובי!!! את בהריון תקין עד שלא הוכח אחרת... בהצלחה תבשרי לנו בשורות טובות בלבד אני כמובן לא עושה כלום, רק נחה עבודות הבית הועברו לבעל המקסים שלי הדימום הפסיק, תודה לאל

rss80

New member
אדוינה! אני קוראת אותך לסדר../images/Emo196.gif

האם אני משתגעת???
אדוינה! אני קוראת אותך לסדר

מה פתאום שלא יהייה בסדר? כשמצליח אז מצליח ותחשבי חיובי בלבד. (למרות שבינינו אני מבינה את הדאגות שלך ובכל זאת...). יש כאן צבא שלם שתומך בך אז, איך יכול להיות רע?

מצטרפת לצבא וקוראת לך לסדר../images/Emo196.gif

אדוינה! אני קוראת אותך לסדר

מה פתאום שלא יהייה בסדר? כשמצליח אז מצליח ותחשבי חיובי בלבד. (למרות שבינינו אני מבינה את הדאגות שלך ובכל זאת...). יש כאן צבא שלם שתומך בך אז, איך יכול להיות רע?
מצטרפת לצבא וקוראת לך לסדר

זהוא את בהריון לעוד 9 חודשים ואת תפתחי את המזל לכולם!!
מצדיעה ומיזדה איתך ורק מקווה שהזמן יעבור כל-כך מהר שלא תרגישי.

ROSMARY

New member
אדוינה הייי

האם אני משתגעת???
אדוינה הייי
זה טבעי לדאוג ולחשוב כל מיני מחשבות , אני עברתי את זה ומבינה אותך בהחלט, אבל מצד שני תחשבי רק על הדברים הטובים שיכולים להיות שתראי דופק , תראי בהתחלה איזה חייזר קטן ואחר כך כל פעם איזה התפתחות , שרק זה צריך לגרום לך רק לחייך ולחייך כל הזמן ולא לדאוג . מאחלת לך שהזמן יעבור לך מהר - כי באמת יש דאגות מבדיקה לבדיקה ביקור לביקור אבל זה בהחלט טבעי , אבל מקווה שיהיה לך הריון קל ובריא לאורך כל הדרך ללא דאגות מיותרות . מאחלת לך מכל הלב רוזמרי

במבינוס

New member
../images/Emo68.gifמזה המחשבות השליליות האלה

האם אני משתגעת???
מזה המחשבות השליליות האלה
אדוינה יקירתי תחשבי חיובי ויהיה חיובי, אני מחזיקה לך אצבעות שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.

adamama

New member
פחד הוא רק פחד הוא רק פחד...

האם אני משתגעת???
פחד הוא רק פחד הוא רק פחד...
תזכרי את זה. לא תמיד הפחדים שלנו ריאלים, אבל הם משתלטים עלינו. נסי להסתכל על הפחד שלך קצת מבחוץ -ואז אולי תצליחי להבין שהוא רק פחד. ושבעצם לדאוג לא יקדם אותך לשום מקום.

סביון1

New member
אדוינה תצאי מפורום אובדן הריון מיד!

האם אני משתגעת???
אבל מיד!! אני מאיימת להלשין לבעלך שיחרים לך את המחשב אם זה מה שאת עושה בו. אין לך מה לחפש בפורום ההוא, את קולטת? לא שמעת על פורום הריון אחרי טיפולים? כשאומרים "להתראות בפורום השמח" הכוונה לשם, ולא לפורום אובדן. התבלבלת קצת יקירתי. בהצלחה באולטראסאונד, סביון

אדוינה

New member
תודה יקרים על העידוד ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אבל מיד!! אני מאיימת להלשין לבעלך שיחרים לך את המחשב אם זה מה שאת עושה בו. אין לך מה לחפש בפורום ההוא, את קולטת? לא שמעת על פורום הריון אחרי טיפולים? כשאומרים "להתראות בפורום השמח" הכוונה לשם, ולא לפורום אובדן. התבלבלת קצת יקירתי. בהצלחה באולטראסאונד, סביון
תודה יקרים על העידוד

מבטיחה לנסות לשפר התנהגותי!

MAMALY

New member
זה שיא הנורמאליות של המצב שלנו

האם אני משתגעת???
זה שיא הנורמאליות של המצב שלנו
בכלל איך אפשר לחשוב אל אופציות נורמאליות אחרי כל מה שעברנו... אם היה כפתור קסם שהייתי מסובבת או סוויץ' שהיה מכבה לי את החרדות את הפחדים את המחשבות המטורפות אני הייתי הראשונה שרצה לקנות את הדגם הכי חדשי ויקר של המכונת קסם הזו. מזדההנ עם כל מילה זה נפלא שיש פסיכולוגית תומכת אני בהחלט יאמץ את זה ללבי ואת יודעת מה? יש לך מספיק דברים לעשות כמו לשמור על ההריון הנפלא והיקר הזה מאשר לבזבז אנרגיות על "האם אני נורמאלית" יש לנו מצב לא נורמאלי עברנו דברים כל כך קשים שלפחות ירשו לנו לפחד.... ואני מקווה שתחזיקי מעמד איתנו שפה לעזור בכל החרדות והפחדים ואני חושבת שאין יותר נורמאלי מהפחד הזה... גם אני מסתובבת אפילו באובססיביות בכל מיני פורומים של נשים רגילות דווקא אלו שנכנסות להיון מסקס וכל מה שמטריד אותן בחיים זה "אם יצא לי הפופיק זה בסדר?" אני קוראת ומתה מצחוק ולפעמים בא לי לצרוח עליהם - כמה שאתן מאושרות שלא יודעות בכלל ממה לפחד... וכל כך מקנאה... אז את רואה שלכל אחד יש את השריטה שלו ועדיין זה נחשב נורמאלי... אז במצב הלא נורמאלי את שיא הפשיות ובואי אני אתן לך יד ואעזור ככל יכלתי להעביר לך את התקופה הרגישה והמפחידה הזו עד לחדר לידה בשבוע 40 אמן ואמן ובידיים מלאות.

sethzowie

New member
אדוינה - חשבי חיובי!

האם אני משתגעת???
אדוינה - חשבי חיובי!
והמנעי מכניסה לפורומים כמו "אבדן הריון". ככל שתקראי יותר על הדברים האלו - יותר הם יהפכו "מוחשיים" ויכנסו לך לראש. החשש עצמו הוא טבעי אבל כשקוראים נכנסים ליותר לחץ. כשאני נכנסתי בפעם הראשונה לפורום הזה - קיבלתי המון אינפורמציה מצד אחד אבל גם נכנסתי לדכאון מצד שני, כי פתאום הכל הפך מוחשי. עצה - השתדלי להעסיק את עצמך בדברים אחרים: סרטים (שעושים טוב), צאי מהבית - כל דבר שיסיח את דעתך. ככה אני מנסה להתמודד עם הפחדים. ובכל מקרה - חשבי חיובי!!! בהצלחה גדולה גדולה גדולה!!!

3דוגית

New member
אדוינה יקירה

האם אני משתגעת???
אדוינה יקירה
מחזיקה לך אצבעות עד לשבוע הבא. החרדות מובנות, וגם זה שאת עדיין לא מרגישה כלום זה מובן, אפשר להשתגע אולם רצוי שלא , נכון???? אז שולחת לך חיבוק לחיזוק

אדוינה

New member
טוב שחזרת!../images/Emo24.gif

חזרתי...
טוב שחזרת!

מבקשת שהדימום יפסק מייד. מקווה שאת נחה עם הרגליים למעלה. רק עכשיו אני מבינה עד כמה המנוחה חשובה. תשמרי על עצמך!

ROSMARY

New member
לסיגל שלום וברוכה השבה אלינו

חזרתי...
דמום לא צריך להדאיג אותך אבל באמת רק תנוחי תנוחי תנוחי ואל תתאמצי בכלל בכלל עד שזה יעבור . באיזה שבוע את ? רוזמרי

אדוינה

New member
סליחה סיגל שנדחפתי לשירשור../images/Emo24.gif

דמום לא צריך להדאיג אותך אבל באמת רק תנוחי תנוחי תנוחי ואל תתאמצי בכלל בכלל עד שזה יעבור . באיזה שבוע את ? רוזמרי
סליחה סיגל שנדחפתי לשירשור

חל7

New member
את נורמלית לחלוטין !!!

סליחה סיגל שנדחפתי לשירשור
את נורמלית לחלוטין !!!
אני בשבוע 21 ועדיין בודקת שהבטן קיימת וזה לא חלום , כל יום שעובר חששות חדשות איך לא ??? זהו הריון יקר (תרתי משמע ) מאחלת לך ולכולנו שנסיים בשלום עם ידיים מלאות , ולכל חברות הפורום הנפלא להצטרף אלינו במהירות. עד שמרגישים תנועות זה הכי מלחיץ ולא בטוחים שבכלל יש שם משהו ועד שיוצאת הבטן אבל זה טבעי לחלוטין (לפחות טבעי לנו שההריון לא בא לנו בטבעיות ובקלות ולפי תכנון עונות השנה ובהתאם לעבודה כמו שאני שומעת אצל רבות מחברותיי... הלואי עלינו ...)

ayoosh

New member
../images/Emo45.gif להמשך תקין ומלא../images/Emo57.gif

חזרתי...
להמשך תקין ומלא

אני הייתי מנוטרלת בבית בשמירה חודשיים וחצי בלי יכולת לזוז- בחיים לא הייתי מאמינה על עצמי שאני מסוגלת שבת בחוסר מעש ימים ע"ג ימים (אלא אם כן לראות תוכניות עיצוב בBBC PRIME נחשב כעשייה...
). אבל ממש הרגשתי שהמטרה מקדשת את האמצעים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה