חזרתי !!!

חזרתי !!!

אז באמת לא הייתי כאן כמה ימים.....מה לעשות? העבודה גוזלת כעת את מירב זמני........צריך להשקיע נכון?...כך אבי תמיד לימד אותי.....בכל דבר שאת עושה..תני את המקסימום (את המקסימוש
). אז מה שלומכם? כל כך הרבה הודעות לקרוא...אחלה...... שמנה חייכנית וגבוהה.....את מקסימה ובהחלט חייכנית... זיסיל´ה יפתי מתוקתי תמתי יונתי (ויש עוד...) געגועים וחיבוקים חמים
. צפרדי.........אופו נעלמת? אה...בעצם אני נעלמתי....לפחות אראה לך כנראה ביום חמישי..... וכמובן איך אפשר בלי אלכסוששששששש....דירבלקום תשכח את השוקולדים...חחחחחח אני חוזרת ביחד איתך להביאם. אישה יפה....גם את נעלמת אה?....מה זה?...ככה יפה? הלכת להתאמן על השיר?
ולכל השאר........שיהיה לכם שבוע נפלא.....שמרו על עצמכם... מקסימושששששששששש

צפרדעית

New member
השבוע פעמיים כי טוב...

תיראי לי גם ביום חמישי וגם ביום שישי! (בחיי הפכתי לחשפנית צמרת) שיהיה לך שבוע נהדר צפרדעית

חבל שלא יותר ../images/Emo13.gif

בעצם...לא צריך להגזים
וואלה......סוף שבוע מלא אוכל היה לי......לא יאומן... יום שישי אכלתי בקולומבוס בהרצליה עם ידיד שלי......היה טעים ומדהים...כל האווירה שם מקסימה...שמחה ונעימה. אתמול בערב אכלתי באל גאוצ´ו בקרית מוצקין......ראבק עד לשם נסעתי..נו מה לעשות הסניף של חברה שלי
.... רק אוכל ואוכל ואוכל........... כעת לא נותר לי אלא ללכת לעבודה..אופס איזה ללכת אני מתכוונת להתגלגל..אני כל כל מלאה.......והשוקולד עכשיו? פיייייי בכלל. נו מילא...... אני זזתי לעבודה......יום קסום... מקסימוששששששששש

z i s y l e

New member
יופי!!!!!!!!!

יפתי שלי - אני מתגעגעת גם......... מזל שגם אני רואה אותך השבוע פעמיים......... נשיקות <ואני עדיין מחכה לטלפון...> זיסי

למעלה