חזרתי

מצב
הנושא נעול.

Yaldi

New member
איזה אושר מאחלת לכם

חזרתי
אני מיד מתחיל לקרוא את מה שהפסדתי בשבוע האחרון. מקווה שכולם בסדר ושאני אמצא בשורות טובות. הילדה שלנו פשוט מדהימה. יש לי בעיה לספר איך היה כי אין לי מילים לתאר את עוצמת הרגשות וההתרגשויות - גם את עוצמת האהבה וגם את עוצמת הכאב שבפרידה ממנה. עכשיו אנחנו מחכים למשפט כמה שבועות ואין לנו מושג איך נצליח לעבור אותם. אני חייבת להודות שמעולם לא עברתי משהו כל כך קשה. טוב, אני רצה לקרוא קצת אחורה...
איזה אושר מאחלת לכם
שבקרוב קרוב תחבקו את ילדתכם כדאי כבר לתרגל את הצליל אמא אז ביי אמא ולילה מלא חלומות טובים

שרון991

New member
ברוכים השבים../images/Emo24.gif

שיר שמחתי לשמוע שחזרת
מקווה שבקרוב תחבקי את בתך. ותדעו רק אושר
ברוכים השבים

בת אל5

New member
ברוכים השבים ../images/Emo70.gif

ברוכים השבים
ברוכים השבים

טוב שלא הגעתי למחשב בימים האחרונים. היום אני נכנסת לפורום ושמחה לראות בשורות טובות (טפו, טפט, טפו). שמחה בשבילכם. מקוה שהשבועות הקרובים יעברו מהר (הם בודאי לא יהיו קלים) מחכה ליום שתחזרו עם בתכם הקטנה ושנגיד כבר מזל טוב! א מ ן

נטאשה

New member
שיר אין לי מילים לבטא את ההתרגשות

חזרתי
אני מיד מתחיל לקרוא את מה שהפסדתי בשבוע האחרון. מקווה שכולם בסדר ושאני אמצא בשורות טובות. הילדה שלנו פשוט מדהימה. יש לי בעיה לספר איך היה כי אין לי מילים לתאר את עוצמת הרגשות וההתרגשויות - גם את עוצמת האהבה וגם את עוצמת הכאב שבפרידה ממנה. עכשיו אנחנו מחכים למשפט כמה שבועות ואין לנו מושג איך נצליח לעבור אותם. אני חייבת להודות שמעולם לא עברתי משהו כל כך קשה. טוב, אני רצה לקרוא קצת אחורה...
שיר אין לי מילים לבטא את ההתרגשות
כל כך שמחה בשבילכם הנה "סידרו" לך כאן 2 בשורות נפלאות ואני מקווה שבקרוב מאוד גם את תחזרי עם הבשורה הנפלאה שלך ושעוד רבים יפתיעו אותנו עם תשובות חיוביות בקרוב. חיבוקים לכם ולילדה שלכם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה