חזרתי!

sok777

New member
חזרתי! ../images/Emo9.gif

היי! חזרתי אחרי 15 ימים בחו"ל ב3 ארצות: הולנד, אנגליה וסקוטלנד. היה נחמד מאוד ומגניב.
היו לי הרבה חוויות.. המון. קודם כל, אמסטרדם עיר מגניבה באמת.. אבל יותר מדי ליברלית לטעמי. אהבתי את כל התעלות. בכלל הולנד ארץ ממש יפה. אולי יותר מדי coffee shops
שם נחתי והייתי יום וחצי. ב19.8, היום השני שלי בחו"ל, באמסטרדם, הייתי בעיר ואחה"צ, נסעתי לרוטרדם, עיר הנמל הענקית הזאת, שם לקחתי מעבורת של 11 שעות [מ9 בערב עד 8 בבוקר]. המעבורת הייתה ממש אדירה.. היה שם הכל. הופעות של פסנתרן וירטואוז שיצא לי להחליף איתו כמה מילים, הופעת ג'אז נחמדה, קזינו, משחקי וידאו, מסעדות, בר, טלוויזיות מסכים, חדרים לישון (כמובן) ומה לא. מקום מגניב ממש. גם יכולת לצאת החוצה ולראות את הים.. בבוקר הגעתי עם המעבורת להאל (Hull). עיר בצפון מזרח אנגליה. הייתי באנגליה בהתחלה יומיים באיזה כפר תיירותי קטנצ'יק שחיים בו 60 אנשים. היה שם ממש מקסים. חשוב לציין שמזג האוויר באמסטרדם היה בערך 21 מעלות ובכפר הקטן ששמו האטון לה-הולה היה בערך 12-17 מעלות. הכל היה בריטי ומגניב, כהרגלה של אנגליה. אח"כ היינו גם ביורק, ויצא לי להיות אפילו יום שלם במנצ'סטר שהיה ממש מגניב. בעיר הגדולה של האלילים. האולד טראפורד וסיטי אוף מנצ'סטר פחות עניינו אותי ורק חלפתי לידם אבל קניתי בערך את כל HMV (חנות המוזיקה הבריטית) ונסעתי לשכונה בה גדלו, מי אם לא, האחים גלאגר: נואל וליאם. פחות או יותר. לא ידעתי את הבית המדויק אבל זכרתי את שם השכונה. אני סבור שזה היה זה. בכל אופן, המשכנו לסקוטלנד המדהימה שם היה הרבה יותר קר וגשום. נופים פשוט יפהפהיים. לוכים מדהימים (הייתי גם בלוך נס), הרים יפהפהיים והכל ירוק ופשוט מדהים. ישנתי גם ליד אדינבור, עיר הבירה היפה וגם בטירה ממש על לוך נס. ביומיים האחרונים הייתי בגלזגו.. עיר ממש נחמדה והייתה לי גם חוויה שנסעתי באוטו בדיוק בסיום המשחק של ריינג'רס שלשום בליגת האלופות ליד האיצטדיון ואלפי אוהדים חסמו את הכבישים. בכל מקרה, היה מגניב. בקשר לאואזיס קניתי חולצה, ספר יקרררר של כל האקורדים, טאבים, תווים ומה שלא תרצו של השירים מStop The Clocks ודיסק ביוגרפיה שלא ידעתי על קיומו. אני רואה שהסתדרתם יפה. באמת התגעגעתי לפורום ונדנדתי בכל אפשרות כדי להכנס להגיד היי אבל כשהייתי בפעם היחידה באינטרנט תפוז לא פעל שם!
בכל אופן, כיף לחזור. וחייבים לעשות מפגש פורום! רציתי לנצל את ההזדמנות הזאת גם כדי להגיד תודה להדס היקרה שעזרה לי המון ועשתה פה עבודה נפלאה. תודה רבה!
אז.. חזרתי.
או! ואיך שכחתי. הייתי באיזשהו פאב בדרך לגלזגו מאזור לוך נס ואבא שלי הפנה את תשומת ליבי למודעה שהייתה שם שיופיעו שם ב20 ומשהו לאוגוסט להקת Oasist (כמו הלוגו של להקתנו רק עם t בסוף). וזו להקת המחווה הגדולה ביותר של אואזיס. והכרטיסים מראים שזה נכון.. 20 פאונד לכרטיס. :O

Noelit

New member
יאי^____^

ברוך הבא!
וואו. קראתי הכל, וזה נשמע כל כך כייפי!!!D: תתחדש על הדברים החדשים. אף פעם לא מצאתי חולצה של אואזיס בישראל. עם מי היית שם? משפחה? בכל מקרה, שמחים שחזרת

LetThereBeLove

New member
יאיי סערוש ../images/Emo13.gif

סוף סוף, ממש התגעגעתי אליך! אני ממש שמחה שנהנת וזכית לראות את כל המקומות המדהימים האלה (יו אמסטרדם כל כך יפה ואירופאית
) אבל יותר שמחה שחזרת

SHIR04

New member
../images/Emo13.gif

שמחה שנהנת, נשמע שהיה לך טיול ממש כיף
תתחדש על כל הדברים שקנית!!
שמחה שחזרת
השכונה של האחים נקראת Burange?

sok777

New member
היי, תודה רבה

אני לא בטוח אם Burnage זאת השכונה. לדעתי זה יותר האזור או הרחוב. הייתי בLongsight.. שכונה כזאת עם איזה 10 רחובות. רק נסעתי שם קצת.. ראיתי את השיכונים. לא עשירים אבל גם לא נורא עני.

ORBITTE

New member
יאאאאא=]]

התגעגענו
שמחה שנהנית בחו''ל! זה נשמע כזה כיףףףףף=]]]

למעלה