חזרתי היה ממש כיף וחםם. מי שבא ברוך הבא, מי שעזב -לא נורא. מי שנשאר שמחה שנשארתם.
א אושRתי New member 27/6/07 #1 חזרתי ../images/Emo9.gif היה ממש כיף וחםם. מי שבא ברוך הבא, מי שעזב -לא נורא. מי שנשאר שמחה שנשארתם.
L liaush New member 27/6/07 #3 ברוכה השבה../images/Emo13.gif באמת הרגשנו בחסרונך זו הייתה תקופה מאוד מוזרה בפורום עם כל הגל הפרישות הזה אחד אחרי השני. מקווה שהפורום יחזור לתפקד כמה שיותר מהר...
ברוכה השבה../images/Emo13.gif באמת הרגשנו בחסרונך זו הייתה תקופה מאוד מוזרה בפורום עם כל הגל הפרישות הזה אחד אחרי השני. מקווה שהפורום יחזור לתפקד כמה שיותר מהר...
C cmpo New member 27/6/07 #11 ../images/Emo109.gif שמחים שחזרת ../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif איך היה? ^___^
C cmpo New member 27/6/07 #13 ../images/Emo109.gif איפה היית? באילת? 0_O (הדבר הראשון שעלה לי לראש כשאמרת "חם" זה אילת) ...
B B o N u s New member 27/6/07 #16 זאת אושרת המסתורית, לא תצליחו להוציא ממנה כלו ם. ואני עד לזה.. P: אם את זוכרת אושרת על השאלות המרובות שלי.. XD טל
זאת אושרת המסתורית, לא תצליחו להוציא ממנה כלו ם. ואני עד לזה.. P: אם את זוכרת אושרת על השאלות המרובות שלי.. XD טל