חזרתי...

ANGELUSPIKE

New member
חזרתי...../images/Emo8.gif../images/Emo56.gif

למי שזוכר ולמי שלא, אני הייתי בפורום השמיניה עד שהיא הסתיימה, עכשיו שהתחיל האי אני חוזר, קוראים לי רואי ואני בן 24 מחולון (זקן השבט אפשר לומר), מקווה שוב להנות פה כמו בפורום השמיניה. עכשיו לעניין החשוב צפיתי בפרק הראשון ויש לי כמה תאוריות: 1. לפי דעתי צ'יף וג'יני הם בעצם אדי וסילביה, הסיבה היא כאשר אדי וסילביה סיפרו לטומי על צ'יף וג'יני הם הסתכלו אחד על השני האופן מוזר, חוץ מזה יש לי הרגשה חזקה שאני צודק. 2. לפי מה שכתבתי למעלה יוצא שטומי הוא בעצם דילן, כשאדי וסילביה מספרים לטומי על דילן אז הוא חובש מסכה ככה שהוא לא ידע שזה הוא בעצם, בספר יש ציור של טומי נותן לדילן את הקודים אבל לא רואים את דילן כי בעצם מוסר את הקודים לעצמו בקו זמן שונה. 3. עכשיו לשאלה הקשה אם טומי הוא דילן אז איך הוא לא נעלם כשהספר נמחק? הסיבה היא: שטומי(דילן) נמחק בקו זמן מסויים זה לא מונע ממנו להיות בקו זמן אחר, ובגלל זה דילן(טומי) לא הופיע לפגישה עם טומי(דילן) כי דילן(טומי) הוא זה שנמחק אבל זה לא סותר את זה שטומי(דילן) עדיין יהיה קיים, זאת אומרת שבגלל שבקו זמן הזה אדי(צ'יף) וסילביה(ג'יני) חיים כבעל ואישה אז גם טומי(דילן) קיים ובגלל זה הוא לא נמחק. 4. תוספת לסעיף 3 עוד הוכחה שיש הבדל בין קווי הזמן זה שאדי וסליביה נמצאים ביחד אם צ'יף שהוא בעצם אדי. 5. לסיום המוטו של הסידרה מרמז הרבה: "עבר, הווה, עתיד חשבתם שזה הסדר הנכון", זה אומר לנו שהסידרה בנויה על כמה קווי זמן שמשתלבים אחד בשני.

אני זוכר אותך רק לפי החתימה O_ם../images/Emo108.gif

"גם אני שומע את סינרגיה בלופים מטורפים." מאוד מאוד מוכר לי
אה כן, ברוך השב D:

onn11

New member
../images/Emo66.gif ברוך השב! ../images/Emo24.gif

אני און, בן 13.5 מצפון השרון. וכן - אתה בהחלט הזקן שבשבט... השתלבות נעימה ומהירה! און.

ברוך השב ../images/Emo8.gif

מסתבר שאני לא הכי "זקנה" פה אלה אתה
אממ שאני אציג את עצמי - מאורה , 22 (בפברואר אני אהיה בת 23) , רחובות. ולגבי מה שכתבת - זה ממש נכון , זה כאילו שהספר נכתב מחדש
והכל בעזרת טומי...

8דושנקה8

New member
זה לא יכול להיות...

זה נשמע הגיוני אבל זה לא הכי אפשרי כי גם ג'יני וצ'יף קיימים .... לדעתי יש הקבלה בין טומי לבין דילן ובין ואדי וסילביה לג'יני וצ'יף אבל הם לא אותם דמויות.......... נ.ב .. ברוך השב........

Girl Of Sun

New member
ברוך השב../images/Emo13.gif

מסכימה איתך לגבי 1 יש משהו במה שאתה אומר. השתלבות מהירה ומהנה.

Yarinv

New member
ברוך השב../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

אני ירין, מאותה העיר
כן, זה בולט לעין ההקבלה של טומי-דילן, אדי-צ'יף, סילביה-ג'יני (שתיהן בלונדיניות אגב, לא סתם
). ואם בעצם טומי הוא דילן וההיפך - זה אומר שטומי בעצם לא היה נפגש עם דילן לעולם כי הרי הוא בעצמו דילן?
אני צריך עוד פרק כדי לעזור לסדר קצת את המחשבות

למעלה