חזרתי...

חזרתי...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

חזרתי מהטיול
וזה לא היה כיף
הטיול הכי גרוע שהייתי בו.... כואב לי הראש
כואבות לי הרגליים
דרכו עלי כשישנתי
(שזה היה בערך 5 שעות...) כמעט נפלתי מאיזה צוק תלול שירדנו בו
(שאם הייתי נופלת אפילו טיפה הייתי נהרגת בטוח...) המחנכת שלי כלבה
רבתי עם כל החברות שלי
הסתובבתי איזה שעתיים וחצי לגמרי לבד במדבר

bateli 1

New member
יווו ../images/Emo12.gif למה רבתן?../images/Emo7.gif

וזה שהסתובבת לבד במדבר קשור לזה? יו חזרת עם טראומה

../images/Emo24.gifהתגעגענו../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

ואווווווו איזה חוסר מזל!! טוב ככה זה טיולים שנתיים תמיד חרא! תהני וזה יעבור

linoy7

New member
וואי אני רק חושבת על זה בא לי לבכות

לא נורא ישראלה
אני בטוחה שיהיה בסדר עם החברות..
ולגבי הטיול>> לא נורא
לכולנו היה [לפחות פעם אחת בחיים] טיול חרא ולא כיף..
אני בטוחה שיהיה בסדר
+

bateli 1

New member
נכון..צודקת!!גמלי היה חרא של טיול

פעם
אבל עוברים את זההה ואת תשלימי עם החברות שלך!!

../images/Emo24.gifתודה לכולכן../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הלכנו היום למכתש הקטן והייתה ירידה תלולה ממש מפחידה וכמעט נפלתי...
ואז היה לנו "ניווט" עד למכתש.... היה צריך סתם ללכת ישר כי הכל בסוף מגיע לאותו מקום...
בכל מקרה היינו צריכים להתחלק לחוליות והיו רק 4 מפות אז היה צריך הרבה בקבוצה רציתי להיות עם 3 חברות שלי אבל 4 זה לא מפסיק אז התחברנו לעוד 3 בנות מהכיתה שאני ממש לא חברה שלהן...
התחלנו ללכת והן התחילו לשיר ולדלג כל הדרך ואני לא... הן חלק מהזמן התקדמו ממש מהר וחלק פתאום עצרו או הלכו לאט והן ידעו שממש כואבות לי הרגליים ושקשה לי ללכת כי בכיתי להן כמה שעות אתמול
והן התקדמו מלא לפני וביקשתי שיחכו לי שאני אוכל ללכת איתן אבל הן לא הקשיבו לי... לא רציתי לרדוף אחריהן כל הדרך אז באתי אליהן ואמרתי להן הכל... כמה שזה מפריע לי... אז הן אמרו לי שלא קורה כלום אם לא הולכים ממש ביחד
ממש התעצבנתי והתחלתי ללכת לבד ואיך שהלכתי הן המשיכו לשיר
קיצר הלכתי לבד לבד איזה שעתיים ובסוף לא הייתי בטוחהאם אני בכלל הולכת למקום הנכון
אמרו לנו שכל הדרכים מגיעות בסוף לאותו מקום אבל הלכתי המון ולא ראיתי אך אחד בסוף פגשתי מישהי שאני בכלל לא מכירה מבצפר אחר והלכתי איתה הגענו רק אני והבנים מהכיתה
והיינו צריכים לחכות לכל שאר הבנות... קיצר היה מעפן...
אין לי כוח לכתוב לכם גם את כל השאר כי זה לא יגמר

linoy7

New member
לא נורא../images/Emo201.gifיהיו טיולים טובים יותר

אני בטוחה!
+

גיא246890

New member
יאו יאו..

המכתש הזה בדרך לאילת!?!? יאללה מה הלך שם!! אם זה זה אז הייתי שם!! בעעעעעעעעעע הלכנו מ8 בבוקר עד איזה 5 בצוהורים על אבנים ירידות וחבלים היה לי חול וסירחון בכול מקום אפשרי בגוף ולמחרת קמתי כולי תפוס בכל מקוםפ אפשרי ובמקומת שלא ידעתי שבכלל קימיים!!! זה היה מסע כומתה חחח!! הבגרות בספורט היתה יותר קלה חחחח...

נשמע שהיה כיף../images/Emo70.gif

מותק, לא לדאוג יהיה בסדר.
זה לא כיף לי שאת עצובה. ככה זה טיולים לפעמים ממש כיף ולפעמים ממש חרא.. בכל זאת תחשבי על הדברים הכיפים שהיו שם ואני בטוחה שהיו אוהבת

ממש כיף...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מכירים את האנשים האלה שאתה אומר להם שאתה לא מרגיש טוב והם שואלים אותך אם אתה בסדר?
לא קשור אליך...

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifאנשים מטומטמים../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

כן פעם אחת חטפתי אצטרובל בראש

התחלתי לבכות ואז האידיוט שזרק את זה בא ואשאל אותי "את בסדר?" וכנקמה סיכמנו שכל פעם שאני רואה אותו הוא צריך לקבל שתי כאפות על הראש...ואני רואה אותו הרבה

למעלה