חזרתי

חזרתי../images/Emo70.gif

כוווול הגוף שלי זשוף והכתפיםם שלי שחורות
היה ממש כיף, והודי
הייתי בקריית שמונה. (((דיי יפה שם))). יום רביעי,איך הגעתי לטבריה שמנו את אחים שלי במלון ונסענו לקנות בגדים. כול טבריה מלאה בגדים של פומה (((עכשיו גם הארון שלי))). אח"כ הלכנו לבריכה ... הרגנו כמה ילדות מפגרות שהיתחילו עם אחים שלי ... ביום חמישי נסענו לכול מיני טיולים בערים וכאלה ... וגם בקריית שמונה וקניתי נעלים פצצות
!
!
!
!|! ואז הכי מבעס היה שרצינו כבר ללכת לבריכה והכול ואז כבר היה שבע\שמונה ואפ'חד לא היה כדי שניתלל בו. יום שישי כול היום היינו בברכות, ובכינרת ... היתעללנו בכמה וכמה ילדים מיסכנים ומכוערים. אני ואחים שלי היינו מחורפנים חבל"ז
לא הפסקנו להעבריר צחוקים ... בשבת קמתי בבוקר עם כאבים חזקים בכתפיים (((שנימשכים לי עד עכשיו))) . ושמתי כרם, ואז ירדנו לעשות קידוש, ואז המישפחה שלי הלכו לברכה ואני ישבתי שם וכאבו לי הכתפיים רצח
אז עליתי לישון ... ו... ... ... אה
בשבת אני לא עולה במעליות אז עליתי במדרגות איפה שכול הדתיים. והייתי עם גופיה וחצאית, וכולם שם היסתקלו עליי כאילו הם רוצים להרוג אותי, ובסוך שיצאתי מהמדרגות אז נישקתיאת המזוזה ובכלל הם היו בשוק. במוצ'ש סוף-סוף יצאנו מהמלון והגענו לבית שפוכים מיפות ב12 .. געגעתי מלאן
!
!|!! -קרן-

קרנושה שלי כנסי ומהר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואי את לא יודעת כמה געגעתי....אני שמחה שחזרת וואי נשמע שהיה לך כיף בטרוף...(עד שכבר יש לי ולך הזדמנות לראות את הודיי אנחנו מפספסות חיחיחי) חחח לא יפה שאת משפיעה על אחים שלך עם החירפונים...חחח בסוף גם הם הזדקקו לטיפול.. אני מקווה שתרגשי טוב ואם לא אי פנויה למס'ז... מתה עלייך יפיופית

תודה חופי../images/Emo70.gif גם אני געגעתי בטירוף|!

ויש לי ספוילרים לגבי השבוע ...
תיזהרו
מממ... נתחיל בזה שגולן ניכנס לחובות עצומים, והרשיות רצות לקבל ממנו את הפאב לכן הפאב עובר ליקי והוא מנהל אותו ... אליאן "מסכסכת" בין עדן לגולן ויש בינהם חיכוחים. עדן ואיילת מיתקרבות אחת לשנייה. וגם שפר מנסה להיתקרב אל עדן. שאול חיי חיים כפולים. ((( משהו כמו אהבות כפולות -אולי בקשר לאישתו?!))) מממ... מה היה עוד?... ליאור ותמר מיתקרבים
ויואב מגלה את זה ... והוא מבין שתמר כבר לא אוהבת אותו. ++++++יואבי, אני כאן
++++++++++++ ו...כיכרון זהו, כול השאר לא מעניין ... חוץ מזה שנתן ודניאלה חוזרים ומביאים איתם הפתעה מהודו
(((((((((זה מה שהיה כתוב, כאילו אנחנו לא יודים שזאת תינוקת פפושה))) -קרן-

TillsWIFE

New member
../images/Emo24.gif

ראיתי את ההודעה שלך שאת נוסעת. איזה טיול כיפי, אני לבנה כמו שלג גם אני רוצה להשתזף!!...

(לכי לחרמון חחח סתם) קרןןן כנסייי

חחחחח געגעגעגעגעגעתיי ואני נתתי לך רשות להיכנס לעירי לא אז למה ניכנסת חחחחחחח סתם.. אממ שמחה שנהנהנהנהנהנת.... אוהבתותך הודי

חחח... הייתי בבית-שאן...חתיכים רצים

שם ... יאאאאאאאאאאא חבל-לך-על-הזמן
אולי תלכי לצוד שם כמה?! ותיתחשבי בי גם.
-קרן-

אביחי 33

New member
קרן../images/Emo24.gif

ווואי רואים שנהנת
חח נאכון שקריית שמונה סתם עיר דבעית
(
)חחחחח אני גם ראשון הבא מתוכנן ללכת לטבריה לבית מלון, אבל אנחנו עושים בימים אלה הסבת מסלול ומשנים אותו לאילת
מקווה שייצא לפועל. שמח שנהנת

חיו'שש

מממ... לא עיר דבעית, נחמדת ... עברנו גם ליד גן יבנה ... חצי פורום בערך . געגעתי גם
-קרן-

קרןןןןןןןן../images/Emo26.gif../images/Emo107.gif

געגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמחה שנהנת בובע!!!!!!!!! תתעדכני מהררררר ביום שני (מחר) מפגש פורום!!!!!!!!!! אוהפתותך...
הדס
אההה וניסיתי להקפיץ את זה כמה שיכולתי עד שזה כבר הפסיק להקפיץ!!!!

קרן../images/Emo70.gif ברוכה השווה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

טוב שחזרת
כולנו התגעגענו
באמת כדאי לך להתעדכן בכל מה שקרה כאן... מקווה להכירך יותר
מיכל

קרן כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

קרן,התגעגעתי אלייך מאוד
אני-
שחזרת לפורום
שיר

קרנושששששששששש

געגתייייייייייייייי
מטפלת שלעייייייי געגתי אליךךךךךךךך
חעחע אני רואה שמאוד נהנת להציק לאחרים חיחיחי
שמחה שנהנת וחזרת עם המון חוויותתתתת
חולה עליךךךךךךךך בובעעעע
אורוש

natali2007

New member
שמחה שנהנת!!!

רואים שבבילית בנעימים שמה! חחח אני יום ראשון נוסעת לטבריה-> 5 ימים!! איזה כייף.. חחח

למעלה