חזרתי../images/Emo70.gif
כעיכרון היה ממש נחמד ... אולפן שם כמה שניראה גדול הוא פיצי
וצביקה הדר בכלל לא שמן כמו שהוא ניראה בטליויזיה ... שלומי סבן חמוד
!
!
!
! כשההפקה עצרו את ה"סרטים" שהריצו שם אז רועי קשר להדר את השימלה מאחורה ...אז הוא כזה משך אותה וחשבתי שהיא נפלה ... הם מעבירים שם מלא קטעים
וכמה יורדים שםעל מיטלמן ... זה היה לקט
ושרו רק שיר אחת ... וכן,ראו אותי בTV יצאתי מעפנה ביותר
כשבאנו להיכנס עמדו שם איזה שעה עד שהביאו לנו ...בנתיים ירדתי שם על כמה מעריות של אלישע ...וראיתי ת'מנהלי פורום של סעדו. הייתי ממש מחורפנה אז אמרתי להם:"אתם מהנהלים?!", "אני בפורום...הוא ...אהה....מעפן". עכשיו לגבי יהודה סעדו:הוא חתיך
הוא וכפיר אדרי כול הזמן ביחד
הם לא מפסיקים לדבר ... וגם שיר ביטון ואוהד אלישע ניראלי ביחד ... הוא לא עוזב אותה לשניה. שיצאו אז עדיין ההסעה לא באה אז ראינו את סנדרה ריגלר (((היא יפה אחושרמוטה))). עמדנו כזה על ברזלים אז חברה שלי המעפנה דחפה אותי ותפסתי באיזה אחת שאין לי מושג מי זאת ... אז חשבתי ששרתיתי אותה ... אז ביקשתי מימנה סליחלה וכול זה ... ואז אני אומרת לה:"לא נורא, שאני יהיה גדולה אני יהיה מפורסמת ואז תגידי לכולם שהיה לך שריטה של קרן". ואז היא אמרה לי :"סבבה,אבל מה תהיי?! דוגמנית,זמרת,שחקנית..." ((((((שבנתיים אין לי שום כוונותלהיתפרסם ככה))))))) לא היה לי מה להגיד לה אז אמרתי לה: "אני יהיה אגם רודנברג". זהו בערך ... סורי על המגילה ... כואבת לי הבטן רצח
!
!| -קרן-
כעיכרון היה ממש נחמד ... אולפן שם כמה שניראה גדול הוא פיצי