חזרתי

חזרתי../images/Emo70.gif

כעיכרון היה ממש נחמד ... אולפן שם כמה שניראה גדול הוא פיצי
וצביקה הדר בכלל לא שמן כמו שהוא ניראה בטליויזיה ... שלומי סבן חמוד
!
!
!
! כשההפקה עצרו את ה"סרטים" שהריצו שם אז רועי קשר להדר את השימלה מאחורה ...אז הוא כזה משך אותה וחשבתי שהיא נפלה ... הם מעבירים שם מלא קטעים
וכמה יורדים שםעל מיטלמן ... זה היה לקט
ושרו רק שיר אחת ... וכן,ראו אותי בTV יצאתי מעפנה ביותר
כשבאנו להיכנס עמדו שם איזה שעה עד שהביאו לנו ...בנתיים ירדתי שם על כמה מעריות של אלישע ...וראיתי ת'מנהלי פורום של סעדו. הייתי ממש מחורפנה אז אמרתי להם:"אתם מהנהלים?!", "אני בפורום...הוא ...אהה....מעפן". עכשיו לגבי יהודה סעדו:הוא חתיך
הוא וכפיר אדרי כול הזמן ביחד
הם לא מפסיקים לדבר ... וגם שיר ביטון ואוהד אלישע ניראלי ביחד ... הוא לא עוזב אותה לשניה. שיצאו אז עדיין ההסעה לא באה אז ראינו את סנדרה ריגלר (((היא יפה אחושרמוטה))). עמדנו כזה על ברזלים אז חברה שלי המעפנה דחפה אותי ותפסתי באיזה אחת שאין לי מושג מי זאת ... אז חשבתי ששרתיתי אותה ... אז ביקשתי מימנה סליחלה וכול זה ... ואז אני אומרת לה:"לא נורא, שאני יהיה גדולה אני יהיה מפורסמת ואז תגידי לכולם שהיה לך שריטה של קרן". ואז היא אמרה לי :"סבבה,אבל מה תהיי?! דוגמנית,זמרת,שחקנית..." ((((((שבנתיים אין לי שום כוונותלהיתפרסם ככה))))))) לא היה לי מה להגיד לה אז אמרתי לה: "אני יהיה אגם רודנברג". זהו בערך ... סורי על המגילה ... כואבת לי הבטן רצח
!
!| -קרן-

קרן שמחה שנהנת ניסתי לזהות אותך

היתה פה כמה שהיו צריכים לבוא אלייך לטיפול אבל לא היית אז חסמו אותה... העיקר שנהנת.....כפרה על סעדו

חחח נראה לי שאחרי אתמול כם להודיי

לא יזיק מיני טיפול...אותה קליינטית שהרחנו לך שיגעה אותה היית חייבת לראות את זה...

אביחי 33

New member
קרן../images/Emo24.gif

שמח שנהנת מאמי
האמת לא יצא לי כ"כ לראות כ"נ אתמול בגלל המסיבת הפתעה שעשו לי. תספרי פחות או יותר מה היה,לא רק כאילו מבחינת מאחורי הקלעים וזה... (תיקון קטן וחשוב
אגם רודברג
)

אני יודעת ... זה תמיד ככה../images/Emo70.gif

גם לילדה ההיא אמרתי ככה וכל החברות שלי שעה מנסות להסביר לי ... יותר מיסתדר פלג רודנברג
!
!
!
!
-קרן-

חחחחחח חופית 'קרן מאמוש כנסי

שמעי הבאתי לה כרטיס ביקור שלך היא תגיע אלייך היום
ונעבור לענינו.. חחחחחחחחח עם תיהיה מפורסמת אז את יודעת....((החהחהחהח)) אגב שמחה שנהנת.. אוהבתותך הודי

בתשי22

New member
../images/Emo19.gifקרןןןן כיף לךךךךךך../images/Emo70.gif

שמחה שנהנתתתתתתתתתתתתתתתת

natali2007

New member
../images/Emo13.gifשמחה שנהנת!!

חחח אתם שומעים קטע.. אמא שלי אמרה לי ששיר ביטון היא קרובת משפחה שלה (גם שלי אבל רחוקה...) היא אמרה לי שדודה שלי אמרה ששיר ביטון היא בת של אחות של אישתו של דוד של אמא שלי .. (מסובך
מקווה שהבנתם..
). ת'אמת אהבתי את שירו'ש גם בלי שידעתי שהיא קרובה רחוקה...
היא שרה מאוד יפה!
נטלי

למעלה