חזרתי איזה כיף היה
ש שומו New member 28/7/06 #1 חזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה כיף היה
ו ורודת שורש New member 30/7/06 #3 שמרררר חיכיתי כבר לראות אותך!!!!!!!! ברוך השווה!!!!!!!!!!! עכשיו סוף סוך מישהו יתעניין בי באייסיקיו..
שמרררר חיכיתי כבר לראות אותך!!!!!!!! ברוך השווה!!!!!!!!!!! עכשיו סוף סוך מישהו יתעניין בי באייסיקיו..
M Mr Slider New member 30/7/06 #6 הופההההההההההההההה האם אני רואה את הנערה ( טוב נו הצצתי לך קצת בחתימה ... ) למה שמר היחידי שמתעניין בך באיסי נפגעתי עד עמקי נשמתי
הופההההההההההההההה האם אני רואה את הנערה ( טוב נו הצצתי לך קצת בחתימה ... ) למה שמר היחידי שמתעניין בך באיסי נפגעתי עד עמקי נשמתי
ו ורודת שורש New member 30/7/06 #10 יש לך בעייה עם ההכתרה שלי? ../images/Emo3.gif אני מסתובבת ברחוב (טוב, נו.. ) עם כתר! ו.. כן, כן, אתה לא שולח לי הודעות בכל פעם שאתה רואה אותי מחוברת.. טוב, פשוט תגיד שאתה מקנא..
יש לך בעייה עם ההכתרה שלי? ../images/Emo3.gif אני מסתובבת ברחוב (טוב, נו.. ) עם כתר! ו.. כן, כן, אתה לא שולח לי הודעות בכל פעם שאתה רואה אותי מחוברת.. טוב, פשוט תגיד שאתה מקנא..
ע עצת עבות New member 31/7/06 #15 ../images/Emo9.gif הכל מאהבה בלבד........... [ותחשבי לבד מה היתה כוונתי סתםסתם ]
ש שומו New member 30/7/06 #7 דאגתי לך... במיוחד כל פעם שדיברו ב-CNN\SKY NEWS על נפגעים בנהריה... מה שלומך ברחת אולי תתחברי ל-ICQ ואני אתעניין בך
דאגתי לך... במיוחד כל פעם שדיברו ב-CNN\SKY NEWS על נפגעים בנהריה... מה שלומך ברחת אולי תתחברי ל-ICQ ואני אתעניין בך
ו ורודת שורש New member 30/7/06 #9 וואי, באמת?! ../images/Emo9.gif אמממ.. אם אני אראה אותך על האייסיקיו זה יהיה יותר טוב.. ולא, אני בביתי..
וואי, באמת?! ../images/Emo9.gif אמממ.. אם אני אראה אותך על האייסיקיו זה יהיה יותר טוב.. ולא, אני בביתי..
I isilme New member 30/7/06 #8 ../images/Emo205.gif שלום!!! התגעגענו אליך! יש לך אייסי? אולי תתעניין גם בי ולא רק בנוית?
ע עצת עבות New member 31/7/06 #14 כן, הדר../images/Emo9.gif נ', נכון יש לי זיכרון טוב בזמן האחרון? [נ', תראי כמה אני מתעניינת בך! טוב מה אני מציפה...]
כן, הדר../images/Emo9.gif נ', נכון יש לי זיכרון טוב בזמן האחרון? [נ', תראי כמה אני מתעניינת בך! טוב מה אני מציפה...]
ו ורודת שורש New member 31/7/06 #16 _', אני מעריכה את זה מאוד. ../images/Emo13.gif וכן, אני יודעת למה את מתכוונת.. אגב, לא השגתי אישור, אז תצטרכי להתעלם ממה שסיפרתי לך.. בסיידר?..
_', אני מעריכה את זה מאוד. ../images/Emo13.gif וכן, אני יודעת למה את מתכוונת.. אגב, לא השגתי אישור, אז תצטרכי להתעלם ממה שסיפרתי לך.. בסיידר?..
ע עצת עבות New member 31/7/06 #18 מהההההההההההההההההההההההה אבל כבר אמרתי לההההההההההההההה נו נ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' טוב, ברור שלא, כי זה בכלל לא הגיוני, אבל איך?! רציתי לדבר איתך על זה.... טוב, כבר נדבר.
מהההההההההההההההההההההההה אבל כבר אמרתי לההההההההההההההה נו נ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' טוב, ברור שלא, כי זה בכלל לא הגיוני, אבל איך?! רציתי לדבר איתך על זה.... טוב, כבר נדבר.
ע עצת עבות New member 31/7/06 #21 אבל ברור שלא הייתי מדברת איתה! אחרת היא היתה אומרת לך את זה ובכלל לא הייתי מתנסחת ככה.