חזרתי!

tzvika ca

New member
תמרור חדש בישראל

התמרור עצור חדש בישראל כולם שמים עלו זין והוא מחזיר להם.

נעמצי

New member
את הקטע הזה אני מקדישה ליונתן....

מורה הדרך שלי לענייני פורומים, מוסיקאי מוכשר כיום ובעתיד. גר בחור נידח אי שם בנורבגיה הקרה, ילד טוב בנשמה מי שתוהה מהי הנחמדות של נעמה- פשוט היא התחייבה ליונתן כדי שהוא ינגן לה אונליין....... אבל יונתן ישמח שתמשיכו .........

הסרט המזרחי הראשון בקולנוע ../images/Emo45.gif

היום ב-19:00 פורום מוזיקה מזרחית מצדיע לסרט המזרחי (הדכאוני) הראשון שפורץ את מחסומי הוידאו ומגיע לבתי הקולנוע ברחבי הארץ- "תני סימן חיים". פורום מוזיקה מזרחית ובלוג TV מארחים את תמיר גל- כוכב הסרט, ירמי קדוש- התסריטאי וימין מסיקה- במאי הסרט. ניתן להשאיר שאלות לכל אחד מהם כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 פורום הורים לתינוקות מארח את יעל גרזון, מומחית בעיסוי תינוקות, שתענה לשאלותיכם בפורום. אתם מוזמנים להשתתף בדיון.
פורום חתולים יוצא במחאה נגד פיזור רעל נגד חתולים בערים הגדולות. בואו להביע דעתכם בפורום.

tzvika ca

New member
למה בישראל אין

למה בישראל אין תמרור stop כי אם אתה קורא את זה כמו בעברית מימין לשמאל אז זה היה pots שזה באידש טמבל ואם לפרש את זה בשפה גסה זה היה זין.

נעמצי

New member
חחחחח ושכחתי את הקטע

אני חי בשביל המוסיקה נושם בשביל המוסיקה, בשבילי היא המטא-פיסיקה. היא נותנת לי מילים באין מילים, והצלילים ממיסים את האבן שבפנים. כמה שתחפש לא תמצא עוד אחת כה משובחת, כה בלתי נשכחת, צריך לשאוף ולקחת כל צליל שהיא שולחת לחבק את התווים ולהגביר עם השלט. אני אביר נודד על מקצבים על רגעים גנובים זוכר את החיים לפי שירים, תמונות בצלילים, זמרות וזמרים הביאו לי חברות וחברים הצלילים עולם חובקים. המוסיקה כמו הוריקן, פוגעת כמו שוריקן תקשיב טוב טוב לליריקה ‟ תדע שמירו כאן, אז כדאי שתתקרב, תיילל כמו זאב כשהמוסיקה תפגע אתה לא תרגיש כאב. הדימויים שלי עפים כמו נשרים, פוגעים כמו כדורים, את המנגינה לא יעצרו גם אלף שורים. שום דבר לא יעצור את המוסיקה שום דבר לא יפסיק את המוסיקה המוסיקה היא האוכל של הנשמה בלעדיה הנשמה מתה. המוסיקה תרקוד איתה תלך איתה לחם לנשמה מדליקה משהו בתוכך לאדם אוהב תפילה מעצימה את המילה שהיא עולה נופל כוכב מתגשמת משאלה מנגינה לא בוררת לא בוחרת שירים נשארים רגעים היא משמרת אנשים בצלילים מחברת מלכדת אינסטינקט קדום ניצת את המוזות משחררת יהיו שינסו לעצור את המוסיקה להאשים את המוסיקה בכל מה שמסביבה להביא ניידות ולסגור את המסיבה שום דבר לא יעצור את המוסיקה... אתמול ה- d.j. הציל לי את החיים אתמול ה- d.j. הציל לי את החיים עם שיר מלב שבור והבדידות שבעיר עם שתי פטיפון ומיקסר את הבלוז העביר אתמול המוסיקה נתנה לי קצת אוויר אתמול המוסיקה עשתה אותי צעיר להתאוורר בצד אחר של העיר לא דופק חשבון את המחר לא מכיר אז את האש שבלב אני יורה במילים, עם כעס מצטבר אני בונה חרוזים d.j אל תפסיק לסובב ת'תקליט לוקח מיקרופון ושר לכם שיר כל האנשים שזזים ברחבת הריקודים מחוברים לצלילים ורוקדים המוסיקה עושה את החיים מתוקים והדרך אל החופש היא בחיוך וריקודים. אז דוקטור d.j תפגע בי עם המוסיקה כי אני חולה ואני צריך זריקה כל שיר כמו אנטרופין וכמו אנטיביוטיקה איך היא אותי שברה איך היא אותי זרקה מה קורה איתי פתאום הרצפה מתעקמת אני נמצא במועדון ורואה את השמש מחבק את הרצפה והיא איתי מסתובבת והמנגינה שבראש בתוכי מתנגנת. לא אל תפסיק את הקצב לא אל תפסיק את הקצב יש לי שמש, עשב, ופרפרים בבטן אז אל תפסיק את הקצב נמשיך עד לספטמבר נגרש את כל העצב אל תפסיק ת'קצב אל תפסיק ת'קצב

Emc2

New member
מישהו אמר מוזיקה?

מישהו אמר מוזיקה טובה? מישהו אמר ש' ב' ק' ס'? מישהו אמר חמי ומירו? מישהו אמר רע מוכיח מפיק על?!?!?! כן.... אני :)

k e r e n l

New member
../images/Emo32.gif אני משרשרת....../images/Emo13.gif

היום אני הולכת להופעה של מרי לו.... אממ... ובהקשר להופעות, יש אתר שאפשר לבדוק את ההופעות פה בארה"ב.. את מי שזה מעניין... הוספת קישור למטה....

tzvika ca

New member
בגלל זה

בגלל זה התמרור מראה זין כי תמיד הישראלים רוצים להיות כמו האמריקים אז הם מחפשים תמיד משהו דומה (חיקוי).

Danielusha

New member
קוראים לזה:...

אמריקניזציה וזה תהליך סוציולוגי תיקשורתי והוא לא קורה רק בארץ... אלא כמעט בכל העולם המודרני (לימודי תיקשורת עולה!!!!!)

חזרתי! ../images/Emo32.gif

זהו, אני שוב חופשיה להתבטל במשך 10 ימים ארוכים! (לא, אל תשאלו איך היה כי אני שונאת את השאלה הזאת). ועכשיו, מה זה כל השירשורי אוף טופיק האלה?!

frieman

New member
כולם.........

כול מי רוצה לדבר על הכל...... אז האי סי קיו של הוא: 175043119 :)

frieman

New member
דניאלוש......... :)

מה נשמע לך......... ? אני מגבעת שמואל..... מכירה??? מאיפה את??

למעלה