חזרתי

חזרתי../images/Emo3.gif

מישהו שם לב לחסרוני? טוב אחרי שבוע עם שפעת שלא עזבה אותי וכמה ימים טובים של סלון שלם על השולחן, אז ככה: המזנון תוקן (ואף נהיה מסיבי יותר אחרי התיקון), הבלאגן סודר, הסלון חזר להראות סלון, את השולחן הענק שהיה לי בסלון העברתי אחר כבוד לבית של אמא שלי ואחי הביא לי שולחן סלון קטן ותר, אז עכשיו יש מקום לזוז בסלון... עכשיו אחרי כמה ימי מחלה אני מרגישה הרבה יותר טוב והיום חזרתי לסדר קצת את מה שלא עשיתי כל השבוע.... חייבת לספר לכם על הסדר שעשיתי בארון מתחת לכיור (למי שזוכרת שהיה פרוייקט מתוכנן שלי לפני כמה זמן) אז לפני שחליתי הוצאתי את כל התכולה של הארון: חומרי ניקוי, מליון שקיות, כל מיני פיצ'פקעס שלא ידעתי שהם שם... אחרי שהוצאתי את הדברים גיליתי לחרדתי על ריצפת הארון כתם שחור ומגעיל של לכלוך, לקחתי סמרטוט ושטפתי ואז הבנתי מאיפה הכתם, יש נזילה, הסיפון שבור... אוקיי, מתקנת וממשיכה הלאה, ניקיתי את הכתם בעזרת מכשיר הניקוי באדים שרכשתי, הכתם נעלם, פרסתי נייר אלומיניום על כל התחתית (למיקרה שהנזילה תחזור, בכל זאת אין לי דיפלומה שאינסטלציה
) סידרתי את הדברים, אי אפשר לזהות את הארון מלפני ואחרי, פתאום יש שם מלאאאאאאאאא מקום (לפני כן לא היה מקום להבניס אפילו עוד שקית סופר אחת
) זהו, עכשיו שאני בריאה, אני חוזרת בגדול, להמשך הסידור של הבית (אלא אם כן שוב אחלה, לא יודעת מה יש לי החורף הזה, חייבת להתחיל לקחת ויטמינים...)

SILIVAS

New member
טוב לשמוע על הסלון ../images/Emo9.gif

תהיי בריאה, החורף הזה פשוט נורא

jaguarjag

New member
בקשר למכשיר ניקוי באדים

לאיזה סוג ניקוי הוא משמש? האם הוא לא מזיק עבור מקומות שאדים לא עושים להם טוב?

הוא מתאים כמעט להכל

ניקיתי איתו מקרר ומיקרו, ניקיתי איתו את הכיורים, ארונות מטבח ומתכננת לו עוד הרבה עבודה ואיך שהוא מנקה, תענוג, הדברים נראים כחדשים וזה בלי טיפת חומר ניקוי, רק מים... לפי חוברת ההדרכה הוא מתאים כמעט לכל סוג של ניקוי אבל אם יש ספק, לנקות בפינה נסתרת... זהו (אולי אסרוק לך אח"כ את הדף הראשון מהחוברת) בוקר טוב ישראל

jaguarjag

New member
גם לארונות מטבח?

זה לא "ינפח" את הפורמייקה בארונות? אני מחכה לסריקה של הדף אם תוכלי עשית לי חשק...

לא הצלחתי לסרוק

אבל הנה התמונה שלו ומה שכתוב שם: סטים ג'יני-פתרון חכם, חסכוני ויעיל לניקוי הבית למקלחת, שירותים, חלונות, ריהוט, מטבח, וריפוד מבנה קומפקטי קל משקל ניתן לנשיאה ידנית נוחה כולל מגוון אביזרים לשימוש קל, פשוט ומהיר. קניתי אותו דרך ערוץ הקניות והוא היה במבצע, היה מכשיר שנראה לי הרבה יותר מקצועי ומוצלח אבל נורא יקר, אז ויתרתי על התענוג...

קשתית34

New member
בטח ששמתי לב...מעניין למה..../images/Emo13.gif

מקווה שאת מרגישה טוב יותר, ואחלה רעיון המכשיר ניקוי באדים (ישר עולה לי בראש שזה מתאים לחטא מיטת כלב ושיערות מיותרות
). העיקר שאת מרגישה טוב, מזמינה אותך לנקות גם קצת אצלי.. עוד דבר..כמה עולה מכשיר שכזה? מאיפה קנית? יש כ"כ הרבה בשוק היום שמרוב מבחר לא ממש ידוע מה טוב ומה לא.

טליW

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

החורף הזה הוא סיוט של מחלות... אצלנו יש סבב

למעלה