חזרתי

RaZiK4

New member
חזרתי ../images/Emo24.gif

חזרתי מהטיול
היה כייף :} וקר
חזרתי מצונן (הייתי גם לפני הטיול...) ועם יובש בשפתיים. הם נפוחות כאילו הזריקו לי בקבוק של סיליקון. ביום האחרון היה מפגש של כל התנועה בירוחם (הצופים, בני המושבים ועוד...) והיו חפירות והופעות של הקרוואן, להקה צבאית והג'ירפות
. הם כאלו סטלנים. קיבלנו מצנפת בתחילת הטיול
משהו בנוזנה. ובאמצע קיבלנו צ'ופר הנהגתי, חם-צוואר. גם צעיפ גם כובע. נחמד:] זהו, נהנתי
אם כבר, אני מזכיר: כל מי שטעה בשאלות של "החיפוש המהיר", נשלח אליו מסר חזרה. אפשר לתקן עד יום שבת [עוד יומיים]. ביום ראשון או מתישהו בשבוע הבא אני יפתח שוב ותראו גם מי יצא מהתחרות:]. בהצלחה

אללללה בני המושבים../images/Emo47.gif

אוף חבל שלא יצאתי לטיול אולי הייתי רואה אותך
שמחה שנהנת
ותדגיד תודה שיצאת רק מצונן
מהמושב שלנו מישיהי הייתה חולה ואז הדביקה את כל המועצה
וצעיף וכובע זה שולט

RaZiK4

New member
חח../images/Emo6.gif למה לא באת בסוף?

זכרתי שאת מבני המושבים
אבל אין סיכוי שהייתי מוצא אותך שם... חח אצלנו באמצע המסלול מישהי התעלפה :X טוב זה לא כ"כ מצחיק..:p את לא יודעת איך השפתיים שלי קשות
ומתקלפות.. איךך חח

psycho360

New member
חח אני בטוח אצא.. הג'ירפות../images/Emo99.gif

רמי מואשם בהחזקת סמים קליםםםםם מעולם לא סחר בכבדיםםםםםםם אני רק 144444 טוםאטםםאטטםאטטםאטםםאטםאטםםם כיף להתחרפן עם זה.

RaZiK4

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הם היו כאלו סטלנים הוא באמצ ההופעה ירד מהבמה והתחיל להיכנס לתוך הקהל וגם הוא אמר "אתם יודעים למי יש יום הולדת היום? לאורי גלר בואו נעביר לו עכשיו כולם תהיו מרוכזים בי אחד.. שתיים.. שלוש.. אורי את רק קוסם אתה בן אדם רגיל אתה תמות כמונו אתה לא מיוחד" זה היה מצחיק
וגם הוא אמר שגאידמק הזמין אותם לאיזה מסיבה שהוא אירגן ואז הוא אמר שהססטיסטיקה אומרת שכל ראש ממשלה היה פעיל בתנועה כלשהי אז אחד מהקהל יהיה ראש ממשלה
XD בדוק הוא עידן מלא חשיש לפני זה
XD

psycho360

New member
../images/Emo99.gif בא לי !!1 ~מחפשת שירים של

הג'ירפות במחשב המתפרק הזה~

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifברוך השב../images/Emo24.gifשמחה שנהנית!

ותרגיש טוף

N0 far

New member
ברוך השב../images/Emo24.gif

שמחה שנהנת
אני אשמח לשמוע עוד דברים שקרו לך

למעלה