גם אותך לא ראינו הרבה זמן
H Hadas 87 New member 14/1/06 #27 הפסדת את הסיכומים שלי כשהם היו בקנקון. לא ידעתי כבר מה לכתוב מרוב שהם מושלמים. לא היו מילים. הכל היה נראה קטן מדי עליהם. חחח
הפסדת את הסיכומים שלי כשהם היו בקנקון. לא ידעתי כבר מה לכתוב מרוב שהם מושלמים. לא היו מילים. הכל היה נראה קטן מדי עליהם. חחח
H Hadas 87 New member 14/1/06 #22 משתתפת בצערך, נטע. זהו אין הרבה מה להגיד במקרים כאלו. אני מקווה שבקרוב תרגישי יותר טוב. תחזרי לפורום מתי שתרגישי מוכנה, אנחנו פה מחכים לך.
משתתפת בצערך, נטע. זהו אין הרבה מה להגיד במקרים כאלו. אני מקווה שבקרוב תרגישי יותר טוב. תחזרי לפורום מתי שתרגישי מוכנה, אנחנו פה מחכים לך.
S s h a r o n 7 New member 14/1/06 #24 נטע ../images/Emo24.gif../images/Emo126.gif ברוכה השבה בובה משתתפת בצערך.. אני יודעת כמה זה נורא לאבד חבר
נטע ../images/Emo24.gif../images/Emo126.gif ברוכה השבה בובה משתתפת בצערך.. אני יודעת כמה זה נורא לאבד חבר
S s h a r o n 7 New member 15/1/06 #29 2 ידידים../images/Emo126.gif הם לא היו ממש חברים שלי, אחד מהם היה בשבט שלי, ואח"כ ראיתי איך כל המדריכים שלי בוכים עליו, וזה קשה.. השני בשבט אחר וכל החברות שלי הכירו אותו, אז גם..
2 ידידים../images/Emo126.gif הם לא היו ממש חברים שלי, אחד מהם היה בשבט שלי, ואח"כ ראיתי איך כל המדריכים שלי בוכים עליו, וזה קשה.. השני בשבט אחר וכל החברות שלי הכירו אותו, אז גם..
O osh360 New member 14/1/06 #26 ../images/Emo25.gif נטע ../images/Emo182.gif למרות כול מה שקרה ולמרות שכול שנייה כימעט אנחנו רבות..אני ממש מיצטערת!!בטוח זה נורא קשה לאבד חבר..!! מישתתפת בצערך..!!
../images/Emo25.gif נטע ../images/Emo182.gif למרות כול מה שקרה ולמרות שכול שנייה כימעט אנחנו רבות..אני ממש מיצטערת!!בטוח זה נורא קשה לאבד חבר..!! מישתתפת בצערך..!!
M MoYaL MaMi New member 14/1/06 #28 נטעע../images/Emo16.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif *מצטמררת* ואיי איזה עצוב נשבעת שפשוט עברה בי צמרמורות למה באמת ילד יאפה מאוד חבל שמחה שחזרת משתתפת בצערך
נטעע../images/Emo16.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif *מצטמררת* ואיי איזה עצוב נשבעת שפשוט עברה בי צמרמורות למה באמת ילד יאפה מאוד חבל שמחה שחזרת משתתפת בצערך
S SweetOrSexy New member 15/1/06 #32 ../images/Emo41.gifנטע, ברוכה השבה, אני לא מאמינה, הסתכלתי באתר הזה לפחות 10 דק' שלמות. אני כ"כ המומה. למה מה רע בכל אופן, משתתפת בצער המשפחה. נטע, שמחה שחזרת אלינו. הנה התמונה של הרקע שם.
../images/Emo41.gifנטע, ברוכה השבה, אני לא מאמינה, הסתכלתי באתר הזה לפחות 10 דק' שלמות. אני כ"כ המומה. למה מה רע בכל אופן, משתתפת בצער המשפחה. נטע, שמחה שחזרת אלינו. הנה התמונה של הרקע שם.