חזרתי!!!!!!!!!!

פלוטו24

New member
חזרתי!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

שלום לכולם!!! כמה התגעגעתי לפורום! חשבתי עליכם גם בחו"ל! מה אומר ומה אדבר? חופשה חלומית כזו לא הייתה לי על חיי!!! נהנתי מכל רגע ורגע. קשה לי מאד לחזור... קראתי עכשיו במשך שעה את כל ההודעות שנכתבו מאז שעזבתי והתרשמתי מאד מהעבודה המעולה והמרתקת שנעשתה על שירי השבוע ומהדיונים המעניינים שנפתחו על הגבול הדק בין הערצה להערכה! הייתי רוצה להגיב על כל כך הרבה דברים, אך מכיוון שהזמן קצר, אני רק אוסיף ואומר ל springy, (וגם ל sedna), כל הכבוד על העבודה הנפלאה על שיר השבוע! נהנתי כל כך לקרוא וללמוד דברים חדשים! מעט אנקדוטות מטיולי בהקשר לטורי: * לא לקחתי איתי כלל מוזיקה לחו"ל והיא הייתה חסרה לי כל כך, (במיוחד טורי), אבל היום בבוקר, חזרתי להאזין והרגשתי איך אני מתאהב בה מחדש וכמה היה שווה לחכות. * ביום האחרון במרסיי, (טיילתי בפרובנס והרביירה בצרפת), נכנסתי לחנות הדיסקים העצומה: virgin וכמו משמיים, עיניי נחו מרחוק על דיסקים של טורי, (אני נשבע לכם שזה כוח עליון), אינסטנקטיבית רצתי באושר אל הבטלגין שלה שהופיעו לנגד עיניי. אולם לצערי הם היו יותר מידי יקרים והחלטתי להזמין אותם מהארץ, (זה הרבה יותר זול), אולם לא וויתרתי ולהפתעתי הרבה מצאתי חבוי לו דיסק מיוחד, לא של טורי כי אם של רביעייה של נגני כלי מיתר שעושים במשך שנים מחוות לזמרים שהם אוהבים, לוקחים את השירים ומנגנים אותם בסגנון קלאסי מדהים. הדיסק נקרא: Precious Things: the string quartet tribute to tori amos וכמו שבודאי הבנתם, הם עשו מחווה לטורי, לקחו מיצירותיה וניגנו אותן בסגנון קלאבי, (ויש אף לציין שהוא נוטה לכיוון קלטי - אירי). דיסק משובח מהאזנה ראשונה והייתי ממליץ עליו בחום, אולם למרבה הצער הוא לא משווק בארץ. חלק מהעיבודים בו הם לשירים כמו: cornflake girl, god, pretty god year cruel, cought a light sneeze ועוד... אני כל כך מאושר שיש לי אותו, הוא פשוט מקסים!!! בכל מקרה, טוב לחזור לפורום!!! עד כאן.

beeyourself

New member
חזרררתתתת../images/Emo140.gif

ברוכים השבים פלוטו, כמה טוב שבאת הביתה
תתחדש על הדיסק החדש - נשמע חוויה לא נורמלית! כל הכבוד שמצאת אותו!
שתהיה לך שנה טובה ומוצלחת!

למעלה