חן פור דה רסקיו בכיף
S Sweet Russian Girl New member 1/9/05 #31 אני כבר וותיקה בתחום../images/Emo3.gif אני כבר שנה יודעת לנצל"ש מציון איזה נצלנית אני חחח
S Sweet Russian Girl New member 1/9/05 #32 אגב אני מחכה לתעודה ../images/Emo3.gif תעודת תואר שלישי בניצלושים
C chenwest New member 1/9/05 #33 תואר שלישי?../images/Emo12.gifבואנה חתיכת קפיצה ואמ שמעי אני יראה אותך בפעולה ונדבר...אולי אני יקח אותך בתור הסגנית שלי
תואר שלישי?../images/Emo12.gifבואנה חתיכת קפיצה ואמ שמעי אני יראה אותך בפעולה ונדבר...אולי אני יקח אותך בתור הסגנית שלי
S Sweet Russian Girl New member 1/9/05 #34 נצל"ש../images/Emo3.gif כן תואר שלישי יללאה יללאה תני תעודה
C chenwest New member 1/9/05 #42 אמ תעודה??|שורקת| בבקשה להדפיס ולשמור "וזאת לתעודה כי התלמידה Sweet Russian Girl * אין לי מושג איך קוראים לך...הרסתי את התעודה * סיימה בהצלחה את לימודיה בנצלו"ש ורואיה על כך להערכה " נו איך אני בניסוח??
אמ תעודה??|שורקת| בבקשה להדפיס ולשמור "וזאת לתעודה כי התלמידה Sweet Russian Girl * אין לי מושג איך קוראים לך...הרסתי את התעודה * סיימה בהצלחה את לימודיה בנצלו"ש ורואיה על כך להערכה " נו איך אני בניסוח??
C chenwest New member 1/9/05 #22 ../images/Emo6.gifברור,שמעי להיות טכנאית בפורום באקסטריט ביוז זה ממש דבר ששווה להתגאות בו אני צריכה להכניס את זה לחתימה שלי
../images/Emo6.gifברור,שמעי להיות טכנאית בפורום באקסטריט ביוז זה ממש דבר ששווה להתגאות בו אני צריכה להכניס את זה לחתימה שלי
C chenwest New member 1/9/05 #28 מממ נשמע יותר טוב../images/Emo45.gif אין לי כוח להכנס מחדש לעדכון העולם שלי נשאיר את זה ככה בנתים חחחחחחחחח דיי איזה משרה קיבלתי *התרגשות*
מממ נשמע יותר טוב../images/Emo45.gif אין לי כוח להכנס מחדש לעדכון העולם שלי נשאיר את זה ככה בנתים חחחחחחחחח דיי איזה משרה קיבלתי *התרגשות*
L Larger Than Life New member 1/9/05 #38 כפרעליה../images/Emo99.gif ו..מה הקשר ביניכן? מאיפה אתן מכירות?