חזרתי

Tully Is Here

New member
חזרתי ../images/Emo24.gif

האמת שכבר לפני יומיים אבל רק עכשיו מצאתי אנרגיות לשבת ולכתוב. הנסיעה שלנו היתה מדהימה, אמה ישנה בכל המטוסים וממש התנהגה יפה ואני התגברתי על המכשול הכי גדול שהיה לי והנקתי אותה בחוץ. תמיד הייתי בטוחה שיהייה לי לא נעים אבל כשהילדה צורחת כמו מטורפת לא ממש אכפת מי מסתכל עלי. אמה קבלה המון זמן סבתא ודודה ובקושי התעסקתי איתה בסופ"ש. כל הזמן היה מי שיהייה איתה. ראינו קצת את קנטאקי, ראינו חוות סוסים בגודל של ישובים קטנים בארץ, ראינו פרות, ירד לנו גשם ובעיקר היה לנו כיף. אז כמובן שאחרי סוף שבוע נפלא הייתי חייבת לקבל קונטרה. טיסת הקונקשיין שלנו הביתה עוכבה בשעה וחצי וחזרנו הביתה אחרי חצות. אמה ישנה לה יופי בנסיעה אבל כשהגענו הביתה היא החליטה שהיא לא מוכנה לישון במיטה שלה, רק עם אמא אבא (כי ככה היה בסופ"ש, אז למה לקלקל?) ונשארתי איתה עד 5 בבקר שאז נשברתי ולקחתי אותה איתנו למיטה. אתמול היה הלילה האשון שהיא ישנה לבד ואני כאמור עדיין מתאוששת מנפלאות הימים האחרונים. אבל התגעגעתי אליכם המון והצצתי לכם לפעמים ועכשיו אני חזרה פה בכוחות מחודשים.

ענתי 10

New member
איזה יופי לשמוע ../images/Emo24.gif

ואגב, לדעתי אין שום דבר רע בזה שהתינוק ישן במיטה של ההורים (כמובן יש כאלה שיגידו אחרת...) עידן בן שנה וחצי ועדיין כמעט ואין לילה שהוא לא עובר לישון איתנו (הוא נרדם אצלי על הידיים = אני שמה אותו במיטתו = הוא ישן כחצי לילה, מתעורר ולא מוכן להרדם אלא במיטה שלנו). נו אז מה? כולנו נהנים מזה!

Tully Is Here

New member
או, אז ככה

אני מאוד נהנת לישון איתה אבל החצי השני לא ישן טוב כשהיא במטה (פארנויות של ג'ינג'ים
) והאמת היא שאנחנו לא רוצים ליצור הרגלים שיהייה לנו קשה לישבור אח"כ. היא תתרגל, אני אתרגל ולא נוכל להעביר אותה למיטה שלה לישון לבד. כרגע היא ישנה איתנו בחדר ובבקר כשהאיש קם הוא מעביר אותה למיטה איתי. עכשיו הוא רוצה להעביר אותה לישון בחדר שלה ואני מתפחלצת מהמחשבה על זה. ביעקרון, אם היא לא מוכנה בשום אופן, היא באה למיטה שלנו אבל אנחנו מנסים לא לעודד את זה יותר מידי. ולא שיש בזה משהו רע, זה פשוט לא מאוד מתאים לנו. ומה שלומך?? איך המשפחה??

ענתי 10

New member
אצלנו זה היה סיפור קצת אחר -

עידן ינק [7 חודשים הנקה מלאה, ועד גיל שנה הנקה + מוצקים + תוספת סימילאק] השינה שלו החל מגיל 3 חודשים הייתה גרועה - הוא היה מתעורר כל שעה על השעון. אני הייתי גמורה כל פעם לקום= לתת ציצי = להשאר ערה כדי שלא יפול לי מהידיים = להשכיב אותו = ואחרי פחות משעה לקום שוב וחוזר חלילה (להזכירך באותה תקופה כבר לא הייתי בחופשת לידה אלא גם עבדתי וגם למדתי וחשבתי שאני פשוט יורדת מדעתי) אז מצאתי פטנט - הוא היה נרדם על הציצי יחד איתי (בשכיבה) אח"כ הייתי מעבירה אותו למיטה. אחרי השקמה ראשונה הייתי מחזירה אותו למיטה שלי והיינו ישנים ככה עד הבוקר, כאשר כל פעם שהוא הרגיש צורך הוא ינק. וההרגל הזה נשאר גם כאשר נגמל לחלוטין מההנקה. ולמרות שעכשיו הוא כבר בכלל לא אוכל בלילה (עד לפני כשבועיים הוא עדיין אכל, שזה לא כ"כ רגיל בפני עצמו) כשהוא קם הוא מסוגל להרדם רק במיטה שלו. יותר מזה, כשניסיתי לגמול אותו מזה בצורה שאחרי שהוא היה נרדם במיטה שלנו הייתי מחזירה אותו למיטה שלו הוא התחיל לפתח מעין חרדה וכמעט הגעתי למצב שהוא [מרוב פחד כנראה] לא היה נרדם לא במיטה שלי ולא במיטה שלו. אז עזבתי את הרעיון למען בריאות נפשית של שנינו. אוי, יצא קצת ארוך. מקווה שהיה לך זמן וסבלנות לקרוא

Tully Is Here

New member
זה פטנט שעובד אצלנו בבקרים

ההנקה במיטה, אבל בגלל שאני לא עובדת אין לי תירוצים, אני יכולה להשאר איתה כל הלילה וגם לדאוג שלא תעיר את הג'נג'י. וזה דווקא עבד יופי לפני הנסיעה, כנראה שכמה ימים של שינה איתנו שיבשו אותה, כי גם היא נרדמת על הידיים יופי, אבל ברגע שהיא עוברת למיטה היא מתעוררת.

יפה לך שחזרת אלינו../images/Emo99.gif

גם אני עוד פה, היום שבוע 39, מקווה ללדת בסופ"ש. אני חייבת לציין, שעד היום אני ואהובי, נזכרים בזמנים שילדתינו היתה ישנה איתנו, וחיוך עולה לנו על השפתיים. גם אני לא עבדתי אותה תקופה, ולמרות הכל, זו היתה חוויה, לשני הצדדים. משלימים שעות שינה בסופ"ש. לגבי להעביר את אמה לחדר שלה, אני חושבת שזה עוד מוקדם מדי. את ילדתי העברתי חדר משו כמו שנה וקצת. לא יודעת מה יהיה עכשיו, אבל מניסיון, כל דבר ניתן לשינוי עם קצת סבלנות, לא רוצה לישון במיטה שלה, קצת סבלנות והתעקשות היא תישן. נכון שהרגלים מקנים מגיל צעיר, אבל תולי את התקופה הזותי שהם יושנים לידינו ולא זזים ונותנים לנו לחבק ולנשק בלי פרצופים, תנצלי, כי עכשיו ילדתי, עושה לי טובה עד שאני נותנת לה נשיקה, אוחחחחחחחחח. מה שמזכיר לי שלשלום, היא התגנבה מאחורי הספה שאנחנו ישבנו בסלון, היא כנראה לא יכלה להרדם, ופתאום היא באה וחיבקה אותי חזק ואמרה לי, מאמי יו נו איי לאב יו, ואני לא יכולתי לכעוס עליה שהיא לא יושנת, ישר נמסתי, לקחתי אותה איתי למיטה שלנו, והיא תוך שניה נרדמה, ואז אבא החזק העביר אותה למיטה שלה. אילו הנאות החיים הקטנות. יצא לי ארוך, אבל נהניתי לכתוב. שבת שלום, טולילילי, תהני מכל רגע..........

Tully Is Here

New member
יאללה כבר, תלדי!!!

בעקבות כל מה שכתבו לי פה, דברתי אתמול עם האיש וקבלתי עוד כמה ימי חסד עם הילדה בחדר, אז אנחנו ננסה ונראה אם היא ישנה יותר טוב בלעדינו, וחוץ מזה לא ממש אכפת לי כי היא על הידיים כל היום. בקיצור יהיה בסדר ואני מחכה לשמוע חדשות טובות ממך.

Tully Is Here

New member
בוודאי שלא.....

אנחנו מהזוגות המוצלחים שלוקחים מצלמה לכל מקום ותמיד משאירים אותה בחדר או באוטו, אז יש מלא תמונות של אמה על הספה של הדודה אבל שום תמונה בחוץ. אבל לא נורא, אנחנו עוד נחזור ואז גם יהיו תמונות.

../images/Emo9.gif איזה מתוקה

מדהימה איזה יופי ששלחת תמונה ממש מרגש תהנו לכם מכל רגע

למעלה