חזרתי

shimenrique

New member
חזרתי../images/Emo24.gif

היי חבר'ה. אני יודעת שנעדרתי שנים... בגרויות ועיניינים אישיים. אבל עכשיו חזרתי:) ראיתי אתמול אני לא יודעת אם אתם מכירים בערוץ MTV תוכנית בשם "אני רוצה פרצוף מפורסם" בחור שמעריץ את אלוויס עובר שם יסורים-ניתוחים פלסטיים בפנים כדי להידמות לאלויס לדעתי זה עצוב שמעריצים מוכנים ל"עשות" הכל כדי להידמות לאלילים שלהם ולא רק מעריצי אלוויס אלא רבים אחרים. הם שוללים את המראה שלהם ואין להם ביטחון עצמי בכלל לדעתי...עצוב זאת לדעתי הערצה אובססבית מוגזמתת יש דרכים אחרות ויותר מתונות להראות את ההערצה שלך למישהו, אני לא חושבת שאם אלוויס היה חיי הוא היה שמח מכל הקטעים האלה מה אתם חושבים? המשך יום נעים, שימרית

KingElvis

New member
הם רוצים להיות

מישהו אחר - ואולי זה בגלל שרע להם או שטוב לאותו אדם. לי נראה שבכך הם משכיחים וחונקים את האישיות שלהם ואת עצמם בתור אדם יחודי. אני לא בעד, אבל יש כמובן כאלו שיהיו.. וברוכה השבה :)

Bugracer

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

"בחור שמעריץ את אלוויס עובר שם יסורים-ניתוחים פלסטיים בפנים כדי להידמות לאלויס" מה אני חושב על זה ? : שישקיע את הכסף אצל פסכיאטר - יש לו משהו דפוק בראש

מעניין....

יש שידור חוזר? ומה יצא בסוף? לדעתי - אלויס ב-ט-ו-ח לא היה אוהב את הדברים האלה....

../images/Emo39.gifברוכה השבה ../images/Emo82.gif

בהחלט נראה לי דרסטי מדי לעבור שינוי שכזה, אבל מה שבטוח הוא לא הראשון לעשות זאת ובטח גם לא האחרון. אני רק מקווה בשביל הבחור שהתוצאה תהיה לשביעות רצונו.

beautifull rose

New member
../images/Emo150.gifזה חולני

להחליף את הזהות שלו בזהות של אלויס. כל הניתוחים שבעולם לא יעזרו לו להיראות כמו אלויס לדעתי,משהו באמת דפוק אצל הבחור בראש,חולה נפש זה הכל... גם אני חושבת שאלויס ממש לא היה מעריך את זה

מילא אלויס...

תחשבו שיש כאלה שעושים את זה בתוכנית כדי להפוך לבריטני ספירס וכו'.... מעניין איך תהיה התוכנית של.... מייקל ג'קסון

shimenrique

New member
אממ...

אני לא חושבת שצריך לומר על אותם מעריצים שהם דפוקים וכן הלאה... אני חושבת שמרוב אהבה וההערצה במקרה של אלוויס שהיה בן אדם מאוד יפה אז הוא רוצה להיות יפה כמו האליל שלו אבל עדיין כזה מגיע לשלבים כאלו צריך אולי לחשוב על יעוץ דעתי:/ אימא בריבוע מה שלומך? אה ראיתי בפורום mtv שלאלוויס יצא שיר חדש תסבירו לי המשך יום נעים שימרית

למעלה