חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

חזרתי לארץ!!!!!!!!!!!! אני פה!!!!!!!!!!1 התגעגעתי כל כך!!!!!! עכשיו נחתי זותומרת לפני שלושת רבעי השעה מקווה שלא שכחתם הייתי במסע לפולין והייתי בפראג איזה עיר מדהימה!!!!! ואני וחבר שלי לשעבר חזרנו ואני כל כך מאושרת וטוב לי ואני אוהבת את כולכם ומתגעגעת אליכם שולחת אלפי
ומיליוני
כי אני מתה עליכם על כל אחד ואחת מכם!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שמחה להיות חלק מכם ומהפורום הזה!!!!! אוהבת אתכם המון אהבה וד"ש וחיבוקים ונשיקות איב

ג.

New member
הי איב,

שמחה שחזרת, ספרי קצת מה היה, איפה בדיוק הייתם? באיזו מסגרת? וסופשבוע נעים לך

זהרי

New member
לכל מי שזקוק להסעה למפגש ../images/Emo36.gif ../images/Emo36.gif

אני בשבוע חופש החל מיום ראשון כך שכל מי שצריך הסעה בחזרה מהמפגש ולא משנה היכן הוא גר אני מוכן לקחתו או לקחתה בחזרה כך.. שתרוצים לא יתקבלו אתם רק תגיעו ואני אדאג לשאר.. זהרי..שיגיע לצערו ולא בזמן..

איב ברוך הבא הביתה ../images/Emo39.gif

את כמובן מוזמנת למפגש בשבת אצלי בבית ביהוד-שלא יהיה לך ספק בכך, אם רק תרצי ותוכלי. כמובן אחרי מנוחה, תתחילי לספר לנו על הטיול-מה את חושבת קיבלת חופשה, נרשמה העדרות, ולא תהיה השלמת דיווחים
שבת קסומה רחל-נשמה

רחל נשמתי!!!!!

אני אשמח לבוא למפגש בביתך אם רק תוכלי למסור לי אטת כתובתך המדויקת בכדי שאחי יסיע אותי.. באיזו שעה? אני אהיה שם!!!!!!!!!!!! מתה כבר לפגוש את כולכם!!!!! איב אני אוהבת אתכם עד אין קץ!!!!!!!

Mאיה

New member
איבוששש

איזה כייף שחזרת...ויותר מכל מקווה שנהנית... ויותר מכל כייף, פשוט כייף שאת תבואי למפגש!!

איבבבבבבבב

שלום לך................... איך היה? מה עשית? עם מי היית? מה ראית? כמה ראית? והכי חשוב. נ ה נ י ת???? שמחה שכן. איזה כיף. אוהבת, שני.

למעלה