חזרתי!

meytar

New member
חזרתי!../images/Emo24.gif

נראה לי שהפעם האחרונה שהייתי פה הייתה לפני שנה, אבל בטח לכם הזמן טס. כבר גמרתם את ההצבעה של הדמויות? בטח קוג'י ניצח... מה אם המופע? הוא כבר היה? בטח עשיתם חיים! חדשות מפריז! ביקרתי בקונקורד ופגשתי את סבא של טאי וקארי שם. הוא הסביר (באנגלית) לי שזה חרוט בקרה טוב, שטאי, מאט, קן, קארי, וטיקיי בנו לפני חושיים כשהם ישנו אצלו. החרוט בקרה משדר אותות לעולם הדיגיטלי, ועוזר להשתלט על האופל. הוא חלקו בזהב וחלקו בצבע חום זהבהב, מלא בסימנים. רוב האנשים בטוחים שזה חרוט שנפוליאון בנה, כשהוא שלט על צרפת. אולי אני אצליח להשיג תמונה שלו. שמעתי מאח שלי שקוג'י מנגן על גיטרה (גם אני אבל בקושי
) שמעתי גם שהוא פגש את קואיצ'י ואמר "מי זה הוא ממש דומה לי" חחחחח... ליסטה הייתי אומרת סליחה על הודעת האוף אבל אני יודעת שתגידי אין על מה להתנצל אל תעשו אותי מכשפה כמו תמיד.

Digi Lista

New member
מיתר,איזה כיף שחזרת../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אהבתי את השורה האחרונה בהודעה שלך- "אין על מה להתנצל אל תעשו אותי מכשפה כמו תמיד." איזה מוטו ענק התווסף לי!
המופע עוד לא היה(אכן צריך להזיז עניינים),חיים דווקא עשינו(חצי צוות הפקה בא לכאן,שקלנו ברצינות לפתוח לצוות פורום משלו,אם להארי פוטר יש שלושה פורומים
)
ספרי חוויות נוספות...(...) מעולה שחזרת!!!

meytar

New member
מי זכה בהצבעה? אם בכלל...

היה ממש כיף בצרפת ואנגליה (איך לא?) ואפילו חשבתי על הפורום הרבה, והתבשל לי במוח איזה רעיון למשחק. שמעתי בערך שהתארחו פה מדובבים, עוד מעט שליש מהפורום יהיה באדום חחח... בקשר למופע- לדעתי אם פשוט תכריזי- הוא מחר! אז אנשם יוסיפו כתבות וסיקורים, אנשים לא על דעת עצמם יעשו דברים, ככה נראה לי לפחות.

טיקיי

New member
ברוכה השבה!

ההצבעה של הדמויות עוד לא נגמרה... את יכולה לחפש את ההודעה ולהצביע.

meytar

New member
הצבעה שהחברה של קודי מארגנת..

שכל פעם מצביעים נגד דמות, הדמות שמקבלת הכי הרבה קולות עפה, עד שישאר אחד ועושים לו שרשור תמונות ענקי נראה לי שאולי גם ראיונות וכאלה...

meytar

New member
אני כבר אצביע בסיבוב הבא.

כמה אסיאתים היו בפריז! מלא יפנים וסינים ותאילנדים, ולהרבה היה צבע שיער כזה כמו של מאט, כמו בתמונה של מאט מחבק את אחות של דיויס, אבל שזה אנשים אמיתיים. אולי זאת אופנה אצלם. חשבתי שאולי לפחות באנגליה יהיו דיג'יכלים, אבל לא היו, חבל. הייתי ביורודיסני והיה שם סופר כיף! במטרו ובאנדרגראונד היו רכבות שממש הזכירו לי את הפרק הראשון של העונה הרביעית, את טאקויה וקוג'י לא פגשתי.

למעלה