חזרתי

kloei

New member
חזרתי ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שבת שלום וחג חנוכה שמח לכולם, קצת באיחור, אני יודעת, אבל יותר טוב מכלום. המחשב עשה לי קונצים ובסוף יצא שנמחקו לי המון תוכנות. (כולל המסנג´ר, אז ג´ודי אני לא נעלמתי שוב. מקווה שאת מבינה
) עכשיו כשחנוכה עומד להסתיים והחג הנוצרי
,כריסמס כבר מורגש בכל החנויות החלטנו שהשנה אנחנו לא רוצים להתארח אצל משפחות החברים שלנו אלא עם המשפחה שלנו, בישראל. ברור עם סוכנות הנסיעות הביא אותנו בפעם הראשונה להחלטה לנסוע עם אל-על
(למרות שאבי המליץ לי בחום לא להגיע עם חברה ישראלית או אמריקאית. הוא טוען שבחברה אירופאית הם לא ינסו לפגוע) . אז זהו מעכשיו אנחנו מתחילים לתכנן לאן ואת מי נרצה לבקר וכמובן גם לאן לא כדאי להגיע. להתראות נ.ב. אני רוצה להודות בחום
למי שהמליץ על הכנת ריבת-חלב . זה יצא מאוד מוצלח , גם בתוך הסופגניות.

Ho Oh

New member
קלואי אז עכשיו תורך לספר

איך הכנת את הריבת חלב כי אני לא הצלחתי והתייאשתי. סופגניות לעומת זאת הכנתי ויצאו מאד טובות אבל עם ריבת תות שדה. שתהיה טיסה נעימה ותיהנו מהאוכל בארץ.

kloei

New member
זה היית אתה../images/Emo24.gif

סירפדי, רציתי לתת לך את הקרדיט ולא מצאתי
בארכיון מי נתן את המתכון. אז הנה הקרדיט כולו
.

Ho Oh

New member
קלואי יש לי שאלה לגבי הצבע

האם הריבת חלב יצאה לך בצבע חום או בצבע קרם? לגבי הקרדיט אני חושבת שהוא מגיע לידידנו מקס אבל אם אני טועה אז עמכם הסליחה.

kloei

New member
בדיוק כמו שהיה כתוב במתכון

לקחתי את הקופסה של נסטלה הורדתי את ציפוי הנייר, עשיתי עם סכין חריץ והכנסתי את הקופסה לתוך סיר קטן עם מים עד חצי הגובה, הרתחתי את המים ומדי פעם הוספתי מים לסיר. אחרי 4 שעות (ליתר ביטחון...) הורדתי מהאש ונתתי לקופסה להתקרר. אישי הגיע מהעבודה ופתח את הקופסה וחשב שככה קניתי ריבת-חלב. זה יצא ממש כמו האוריגינל. כדי לשמור את ריבת החלב העברתי אח"כ לקופסת זכוכית ולמקרר. כדי להכניס לסופגניות חיממתי קצת במקרוגל את הקופסה. דווקא הסופגניות כמעט ועשו לי פדיחה. הם פשוט לא תפחו . אז ליתר ביטחון הכנתי מייד לפי מתכון אחר עוד קערה של בצק והחלטתי לטגן את אלה שיתפחו עד שיגיעו האורחים... ובאמת מזל שהמתכון השני הצליח. איך היה אצלכם חנוכה?

ליילה

New member
קלואי, איזה יופי לראות אותך פה שוב

בדיוק אתמול חשבתי לאן נעלמת. ואם את כבר כאן, אולי יש לך מה לתרום לשרשור המלצות המסעדות בחו"ל שלנו?? תעשו חיים בארץ, וד"ש לחברים שם..
יום כתום

judyr

New member
ברוך שובך יקירתי....

תגידי לדרור יש אולי פרק מהסדרה "ספינת האהבה"?

kloei

New member
ספינת האהבה?

אפרופו "ספינת האהבה" באיטליה יש תוכנית טלוויזיה שבה מראים אנשים מתחומי הבידור בכל העולם (בעיקר אמריקה ואיטליה) שפעם היו מאוד מפורסמים ומה הם עושים היום ואפילו מזמינים אותם לתוכנית. בדיוק השבוע בתוכנית הזמינו את אייזק (הברמן הכושי) את קפטן סטווינג ואת הרופא. זה היה פשוט מדהים לראות איך הם כמעט ולא השתנו. עוד פרט על התוכנית הזאת הוא שיש לנו שם נציגה ישראלית ששמה מורן אטיאס. היא מייצגת אותנו בכבוד ממרומי גובהה וחטיבותה. היא מעין נערת SHOW של התוכנית ומדי פעם מדקלמת כמה מילים באיטלקית. אני חייבת לציין שבזכותה עכשיו השם של הבן שלי "מורן" לא נשמע לאיטלקים זר רק שהם לא מבינים איך השם שלה לבת מתאים גם לבן.

איך נעלבתי עכשיו../images/Emo4.gif

לא מספיק שלקחתי את הסיכון וחלקתי עם הפורום את הפטנט הסודי של הכנת ריבת חלב, היא היא הדולצ´ה דה לצ´ה המפורסמת, מתכון שבקולומביה אנשים נרצחים בגללו, שבארגנטינה הוא גרם להפיכה, בוונצואלה הדיחו נשיא בעיטו, אז לא מספיק שהייתי כל כך נדיב, אני גם לא מקבל קרדיט על זה
ויותר מזה - מי מקבל (ויותר גרוע - לוקח
) את הקרדיט
איזה יצור סקנדינבי לבנבן שבקושי יודע להכין אומלט של 3 ביצים בחמאה (אירית, כמובן, תשאלו את מרסלה) עם סלמון נורווגי מעושן וצלפים יווניים בצד וכמה טבעות של בצל סגול... אופס, כמעט נפלט לי עוד רצפט. נו מילא, מה זה עצוב לי עכשיו. הלכה לי השבת.

sirpad

New member
זה לא אני נו....

לא לקחתי קרדיט,מישו אמר לתת את המתכון מחדש ואני אמרתי כן כן מתכון לריבת חלב כן-יען תנו את המתכון שוב. מתנצל על לקיחת הקרדיט ,אבל מה שכן אין על האומלטים שלי,בוא לפה ואני אוכיח לך. בברכת בוקר טוב של שבת שלום מנחמת

kloei

New member
סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה

מקס אתה יודע שלא התכוונתי. אני מאוד מעריכה פרופסורים
(יש לי אחד כזה בבית...) ובאמת יצא לי כל כך מוצלח שהייתי חייבת לתת לך את הקרדיט ולא מצאתי בארכיון את ההודעה אז יצא שחשבתי בטעות שז סירפד. ועכשיו לקרדיט: תודה לפרופ´ מקס

למעלה