ענבר, לא יפה לשקר
E Elektra Natchios Guest 23/7/06 #15 וולקאם בק!../images/Emo65.gif תהני המון במחנ"ק! ואני מציעה שתיפרדי יפה מהציביליזציה לימים הקרובים (עומרי, ספר לה ).
וולקאם בק!../images/Emo65.gif תהני המון במחנ"ק! ואני מציעה שתיפרדי יפה מהציביליזציה לימים הקרובים (עומרי, ספר לה ).
¥ ¥EleVatioN¥ New member 23/7/06 #27 תהני המוןןןןןןןן../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif ושמחה שנהנת בתיאלנד ^^
O One Falling Star New member 23/7/06 #31 היי בובע../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif כפי שכבר אמרתי אני שמחה שנהנית ושפגשת אנשים נחמדים שהיה לך כיף איתם תשמרי על קשר, זה נחמד לפעמים שיהיה לך כיף במחנה קיץ, אני יודעת שאת מחכה לזה ויותר מכל, ברוכה השווה אוהבת אותך, התגעגענו
היי בובע../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif כפי שכבר אמרתי אני שמחה שנהנית ושפגשת אנשים נחמדים שהיה לך כיף איתם תשמרי על קשר, זה נחמד לפעמים שיהיה לך כיף במחנה קיץ, אני יודעת שאת מחכה לזה ויותר מכל, ברוכה השווה אוהבת אותך, התגעגענו
C charmed piper New member 24/7/06 #36 ברוכה הבאה דניאל ../images/Emo24.gif שמחה שנהנית וטוב שחזרת בשלום. את באמת עסוקה עם כל הדברים האלה מחנה, תאילנד... טוב תשמעי כל אחד והמזל שלו
ברוכה הבאה דניאל ../images/Emo24.gif שמחה שנהנית וטוב שחזרת בשלום. את באמת עסוקה עם כל הדברים האלה מחנה, תאילנד... טוב תשמעי כל אחד והמזל שלו