חזרתי...! הייתי בבומבמלה.. והיה ממש כיף..!!!!!!! היה שם מ-ל-א שווים! מי הייתה שם!?
I i l i New member 12/4/04 #1 חזרתי...!../images/Emo20.gif הייתי בבומבמלה.. והיה ממש כיף..!!!!!!! היה שם מ-ל-א שווים! מי הייתה שם!?
חזרתי...!../images/Emo20.gif הייתי בבומבמלה.. והיה ממש כיף..!!!!!!! היה שם מ-ל-א שווים! מי הייתה שם!?
ש שלקע New member 12/4/04 #2 איייילייייי../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo54.gif נהנת כן כן איייייייייליייייייי
I i l i New member 12/4/04 #3 כן!../images/Emo20.gif היה מה זה כיף!! חבל שלא באתם!! היינו עושים שם את המפגש!! וראיתי את אורן וקמילה מפרוייקט Y..!! והם מה זה יפים! קיצר.. היה נחמד מלא הופעות.. קצת יותר מדי סמים אלכוהול ונרגילה.. אבל היה נחמד!! קיצר... התגעגתי!!!
כן!../images/Emo20.gif היה מה זה כיף!! חבל שלא באתם!! היינו עושים שם את המפגש!! וראיתי את אורן וקמילה מפרוייקט Y..!! והם מה זה יפים! קיצר.. היה נחמד מלא הופעות.. קצת יותר מדי סמים אלכוהול ונרגילה.. אבל היה נחמד!! קיצר... התגעגתי!!!
C C honey New member 13/4/04 #4 אני מקווה... |אראגורן||בנחוש| שלא השתתפת בדברים האלה, הא אבל העיקר שנהנית!!!.. ואילושק'ה...( ) יש לך מסר ממני אם אני לא טועה...!! אז האב א המשך (עוד יום...) חופש שמח לך ולכולן!!! וגם אנחנו התגעגענו...
אני מקווה... |אראגורן||בנחוש| שלא השתתפת בדברים האלה, הא אבל העיקר שנהנית!!!.. ואילושק'ה...( ) יש לך מסר ממני אם אני לא טועה...!! אז האב א המשך (עוד יום...) חופש שמח לך ולכולן!!! וגם אנחנו התגעגענו...