חזרתי!!

Prongs

New member
חזרתי!! ../images/Emo18.gif ../images/Emo18.gif

מה שלומככככככם?!?!?!?! חזרתי משלושה שבועות בשוודיה ואני מאוד שמח סוף סוף לחזור לפורום הזה! שלום לכל החברים החדשים!!!!! מה קרה פה בזמן שלא הייתי? (אתם לא חייבים לענות על זה...) Professor Prongs J. Potter

coolit

New member
שיט!

איך הרגישו שהלכת.. הפורום נעשה מקום הרבה יותר חביב.. בלי מישהו שמעליב ומציק, מתאמץ למצוא צדדים אפלים.. *אנחה כאובה* טוב, ברוך השב.. אם אתה רוצה לראות מה קרה, תסתכל בעצמך, כמו פופי (תגובות לה-כל).

Prongs

New member
אני מקווה שאת צוחקת...

את צוחקת נכון? אני מקווה שכן.... מאוד... Professor Prongs J. Potter

LuNaTiC

New member
המממ

קולית היא אחת האנשים הכי ציניים שאני מכירה. אין לייחס לנאמר חשיבות ייתרה. חחח. זה בצחוק, כמובן. שמחים שחזרת!

LuNaTiC

New member
זה היה רק 3 שבועות??? זה נראה

הרבה יותר!!! אוקיי קרו מלללללאא דברים.... והוחלף המנהל... כלומר, אני המנהלת עכשיו... אהם... ויש מלא אנשים חדשים..... -ענבל-

sarah

New member
נחש מה!!!!

שלום פרונגלס חביב,במהלך העדרותך הפורום השתנה בלי הכיירת והפך למשהו בסגנון יויו מפחידי, בשלבים מוזרים- 1)מלא אנשים הצטרפו לפורום 2)עוד יותר מלא אנשים הצטרפו לפורום 3)חצי מהפורומיסטים היחסית וותיקים יצאו לחופשה מהפורום לכל מיני מקומות בעולם ובארץ 4)הפורומיסטים החדשים וגם כמה ישנים התחילו להציף את הפורום בדברים סגנון "הארי מתוקי" "דריאקו מאלפוי נורא דומה למייקל ג´קסון,נכון?" 5)פאנפיקים מוזרים התחילו להציף את הפורום 6)פאנפיקים עוד יותר מוזרים התחילו לציף את הפורום 7)הצילו! 8)אני עזבתי את הפורום,זמנית,אני מקווה,עד שיפסיק להיות מפחיד כאן 9)ליאת ביצעה בפורום תרגילי החייאה שלא ברור לי עם הם עובדים 10)שי כתב הודעה של "עוד פאנפיק אחד ואני שמשתגע" או משהוא כזה 11)פרונגלס חוזר 12)שרה חושבת לעצמה עם כדאי להקים פורום פליטים עם סיסמא. יום נעים (?)
שרה&בזיליקום לשעבר

ארר...לא הייתי מובנת, אני מניחה-

התכוונתי לפורום הפליטים שהצעת ליצור בשלבי ההחייאה.... ואני חושבת שלא ממש כדאי. אהמ. כן. זהו. אה. ביי. -ליאת-

רחלי!

New member
אל תגזימי...

אוקיי, דבר ראשון ברוכים השבים פרונגס! זו רשימה יותר מדויקת של מה שקרה פה: 1.מלא אנשים הצטרפו לפורום (הרבה מהם בגלל ההתמוטטות של פורום iol 2.אנשים כל הזמן נוסעים לחו"ל, כשמישהו חוזר אחד אחר יוצא במקומו 3.הרבה פאנפיקים יפים מאוד נראו פה בפורום 4.הדיונים על הספרים דוגמת רומח הדרקון, עולם הדיסק, ואניפורמס הולכים ומתרבים 5.יש פה טונות של הודעות כל הזמן 6.תפוז הוסיפו ועוד יוסיפו הרבה אייקונים ממים 7.עדיין אי אפשר להדגיש מילים בהודעה 8.הכל בסדר 9.חזרת! ברוכים השבים שוב!

ברוך ה...אר...שב...!

שרה פרטה בערך את כל מה שצריך, אני מניחה ::הבעה מוזרה:: -ליאת-

ווואוווווו חזרת ואני חשבתי שמתת...

אז כפי ששרה אמרה הכל נכון זה נכון אוי ויי ותתן לי תאיי סי קיו שלך אני מתגעגע לחידות שלך נורא טוב בניגוד למה שציפיתי מעצמי אני ממש ממשממש מסכים עם שי טוב תביא תאסק שלך במהרה דורותי

ברוך שובך!

בהמשך למה שכתבתי כשהודעת שאתה נוסע: *מחקה את רחמים מהקומדי-סטור* ראית שוודייווות? *סוף חיקוי* מלבד מה ששרה אמרה, למרות שזה רוב מה שקרה, היו עוד כמה דברים: 1. הגיע פרק 15 של DS. לבא בטרילוגיה יקראו דראקו וריטאס. (ספוילר קטן: הארי יקבל מרון magic 8ball. שבאמת קסום!) 2. התחלתי לתכנן פרישה, והתחלת פורום MK (מס´ המצטרפים הפוטנציאלי מחברי הפורום הזה שואף ל0). חזרתי בי לאחר מס´ דקות, מסיבה שאינה ידועה לי (הדעת השנייה שלי נעלה את החלק הזה ממני, היה חתום שם Z.B). 3. כל מה ששרה אמרה. 4. ניסיתי לשכנע אנשים להצטרף לקהילת הRPG באנגלית של WWOHP, אני אצרף שוב את הכתובת. 5. סתם רציתי להגיע ל5, לא חשוב..

Lady_Voldemort

New member
וולקום באאק........

נ.ב שרה הורישה לי את כל הDD&DS שהיא הדפיסה ...... לונג ליב זי לורד מיצי

נעמה ע.

New member
במשפט הזה:

(הדעת השנייה שלי נעלה את החלק הזה ממני, היה חתום שם Z.B).

שי!!!

New member
למה די?

למה שנפסיק לדבר על מדריך הטרמפיסט לגלקסיה? זכותנו! אם היינו קובעים שלא מזכירים כאן אופטופיקים-אז יכולת לטעון שנפסיק, אבל הם מדברים על המדריך, ואחרים כותבים על פאנפיקים שלא קשורים, ועל מלא נושאים שהקשר בינם ובין הארי פוטר, הוא מיקרי ביותר.

למעלה