חזרתי!!!

Shellylove

New member
חזרתי!!!../images/Emo166.gif

הנסיעה עצמה היתה בסדר: מבחינת עבודה היה מספק ויעיל, אמנם ישנתי עוד פחות מאשר בבית והתגעגעתי קשות לשלי, אבל היה מרענן לא להיות צמודה לחדשות, פגשתי המון אנשים והייתי מאד "אשת עסקים". הסתדרתי עם השאיבות, פחות או יותר, אם כי אני חייבת לומר שזה די סיוט, כי הייתי צריכה לקום יותר מוקדם, ללכת לישון יותר מאוחר ולשבת בשירותים ולשאוב. מה גם ששלא כמו בהנקה זו ממש פעולה אקטיבית, אי אפשר לנמנם תוך כדי, בטח לא בשאיבה ידנית (שפיתחה לי אגב שרירים בידיים). חוץ מזה, לא ידעתי כמה אני אמורה לשאוב (וכמה רציתי לדבר איתכן באותם רגעים), כי מי יודע כמה שלי יונקת, ובדיעבד נראה לי ששאבתי יותר מדי כי כל היום הייתי מלאה בחלב, ולא הרגשתי ככה כבר כמה חודשים טובים. בקיצור, אני מצדיעה לכל השואבות, כי לא נראה לי שהייתי עומדת בזה לאורך זמן. ההתנסות גם עוררה בי כל מיני שאלות לגבי השאיבה, אותן אשאל בהזדמנות אחרת. שלי הייתה נהדרת, לפי בעלי היא היתה "אותו דבר רק בלי ציצי" ונראה לי שהימים הללו מאד חיברו אותה לאבא ואת אבא אליה. היא בילתה עם אמא שלי את יום העצמאות אצל חברים ואמא שלי לא הפסיקה לספר לי כמה מחמאות היא קטפה ("לא ראו ילדה שכזאת"), כמובן שהכל נכון. ברגע שהיא ראתה אותי אתמול בבוקר היא ישר התחברה לציצי כאילו לא עברו כמה ימים ובילתה עליו חלק ניכר מהזמן אתמול, כנראה כדי להשלים "זמן ציצי". תהיתי באמת איך היא תגיב ואם אני שואבת לריק (תרתי משמע), אבל לא אחת כמו שלי תוותר על הציצי של אמא. גם אליכן התגעגעתי, אבל הנה אני פה, מעודכנת חלקית במה שעבר עליכן (מה זה הקטע הזה עם פורום הריון ולידה? אי אפשר להשאיר אתכן כמה ימים בלי שתסתבכו בקטטות וירטואליות?) וכמו שאתן כבר מכירות אותי, התגובות לא יאחרו לבוא.

ברוכה השבה! ../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

כיף לשמוע שכל הצדדים יצאו בשלום ואפילו נשכרים מהנסיעה! כל הכבוד לאבא, לסבתא וכמובן לך ולשלי!! ברור שמעולם לא ראו ילדה כזו - שלי יש רק אחת!

לאה_מ

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif ויופי לשלי, לאמא

ולאבא. נשמע שהיה מוצלח מכל הבחינות.

zimes

New member
כבר? רק הרגע נסעת, לא?

אני שמחה שלך, לשלי, ולמשאבה שלום

inbarker

New member
וואהו - כל הכבוד......./images/Emo45.gif

בת כמה שלי? ולמה זמן נסעת? העיקר שהכל מאחוריך היא שבה לציצי, ואת נהנית לך אי שם...

Shellylove

New member
נסעתי ל-5 ימים

שזה אולי נשמע לא הרבה (לפחות במושגים של טרום-תינוק), אבל זה היה המון! שלי, מתוקתי, בת 14.5 חודש.

ברוכה השבה!

איזה כיף לשמוע שהכל עבר בסדר, ששלי הסתדרה בלעדייך אבל עדיין רצתה לינוק. כיף גם לשמוע על הקשר שהתחזק בינה לבין אבא שלה. אולי זה הפתרון לכל הבעלים שמעקמים את האף - כמה ימים בלי אמא
בכל אופן, בקשר ל"קטטה" עם פורום הריון ולידה - אני ממליצה בחום לא להגיב ולא לפתוח שוב את הנושא, אחרי שהכל נגמר בצורה פחות או יותר טובה בסופו של דבר ולמרות הכל. ושוב - ברוכות השבות לפורום

להשאיר את הילדים עם אבא זה באופן

כללי פתרון טוב להרבה דברים.. בעיקר לחוסר פרגון של הבעל על היותנו וונדמר-וומן. יום וחצי לבד ופתאום הוא מעריך את זה שאת עובדת-מטפלת בילדים-מכבסת-תולה-מקפלת-מגהצת-רוחצת את הילדים-רוחצת כלים-מעבירה טאטוא לבית אחרי שהילדים נרדמו.. והוא גם לא מתפלא כל כך שאין לך כוח להזדיין אחרי יום כזה

../images/Emo6.gif כבר כתבתי כאן לפני זמן מה

שבעלי אמר שלדעתו המטפל של תום (6 שעות ביום, 5 ימים בשבוע) הוא לוקסוס, אבל אחרי כמה ימים הוא היה צריך לשמור על תום יום שבת שלם כי לי היה מבחן גדול למחרת. תום הראה לו מה זה, ומאז - אין תלונות...

איזה יופי שחזרת... חסרת פה מאד../images/Emo24.gif

כמה טוב לשמוע שהכל עבר בשלום ובטח יותר טוב ממה שציפית וכל החששות שלך התבדו... ושלי שוב בציצי ועבר עליה שבוע לא רע בכלל... טוב שחזרת...גם אלינו

ענבל30

New member
כן כבר מיום חמישי ../images/Emo13.gif

הוא עדיין חלש ומתאושש, אבל לשמחתנו הנזק שנגרם הוא רק בתנועת הרגל, ויטופל בפזיותרפיה. אירוע כזה מכניס הכל לפרופורציות, ומזכיר לכולנו למה צריך להיות רגועים ולא לקחת ללב יותר מדי... תודה ששאלת

שקדון

New member
ברוכה השבה ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אני לא ותיקה כ"כ פה, אבל ניכר שחסרת.. טוב לשמוע שהנסיעה עברה בכיף.

דיאנה1

New member
ברוכה השבה! אני שמחה מאד לשמוע

שהיה מוצלח גם אצלך וגם בבית. ושאפילו המשאבה הצליחה להוציא משהו.

Shellylove

New member
המשאבה הוציאה גם הוציאה,

אז שוב, המון תודה ונשיקות לשון ובר

למעלה