חזרתי
!!!

sharonpines

New member
חזרתי../images/Emo160.gif !!!

שלום חברים יקרים! אחרי דממת אלחוט ארוכה, שבתי לפעילות. די בספונטניות עזבתי את שגרת חיי: עבודה, חבר, משפחה, ונסעתי לי לארבעה חודשים להודו ונפאל. הייתה חוויה מיוחדת מאוד, ואני שמחה על שהייתה לי ההזדמנות והאפשרות לנסוע. בדקה ה- 90 לפני שנסעתי, הפצתי בין בני המשפחה את עץ משפחת פינחס (משפחתה של סבת-סבי), הכולל כ- 1200 איש. חזרתי לארץ לפני כחודש, אל אותה השגרה (עבודה, חבר, משפחה) ואל שלל התגובות שחיכו לי. כשהייתי בנפאל, קיבלתי לפתע מייל מבת-דודה רחוקה בקנדה, מצד סבתי. מי שזוכר, ניסיתי בעבר לחקור, ואף שאלתי בפורום, על משפחות ברמן ושיטה מברשד, אוקראינה, אך ללא הצלחה. ברגע שחזרתי יצרתי שוב קשר עם אותה האישה, ששלחה אלי מעטפה ובה ציור עץ משפחת שיטה, כפי שהכתיבה לה בזמנו סבתי ז"ל. איזו התרגשות
אז הנה, שנה חדשה ופרוייקט חדש, ואני נלהבת כמעט כמו לפני שלוש שנים בערך, שאז גיליתי את הפורום הנהדר הזה, והתחלתי לחקור. בקיצור..... אני מקווה שכל החברים בפורום בסדר, במצב-רוח טוב, שמחים ובריאים, ומתקדמים במחקר במרץ. התגעגעתי!
שרון

elib33

New member
??

שלום רב, יש לך אולי קשר למשפ' פינס שגרה בזמנו בגבעתיים; ובנם פרופ' מרק פינס ? אלי

sharonpines

New member
במבט ראשון לא מצאתי אצלי מרק פינס

אבל אשמח לקבל עוד פרטים, כי כל הפינסים אמורים להיות קשורים איכשהו... אבל נתחיל באיות: האם שם משפחתו בלועזית הוא PINES? כי יש גם PINAS (כמו אבותיו של ח"כ אופיר פינס) ויש PINS (כמו האמן יעקב פינס שנפטר לאחרונה), ובעברית כולם נראים אותו דבר... שרון

ענתר

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifברוכה השבה

הידד לחוזרים ולגילויים, והעיקר המרץ וההתלהבות

הידד על החופשה שלקחת לך../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

ואני שמח מאוד לראות אותך כאן שוב. אני בטוח שהכוח שצברת ייתן אותותיו גם כאן...
ארנון

שרי סילבר

Active member
ברוכה השבה, שרון! וכמו שזה נראה, חזרת בכוחות מחודשים. מחכים לשמוע התפתחויות.

שלום רב שובך שרון , מארצות החום

אל חלונות הפורום שלנו. איך היה בארצות החמות הללו בעלות המראות והפלאות הכל כך מיוחדים? לאה

למעלה