חזרתי

offנועה

New member
חזרתי ../images/Emo160.gif../images/Emo178.gif

הקולות של פיראוס מזכירים את אום אל פאחם וגם קצת את דאון טאון חיפה. אנשים? חרא. מלונות? חרא. מסעדות? חרא!!!!!!!!!!!!!!! מזג אויר? חרא, למי שלא אוהב 38 מעלות עם 20 אחוזי לחות, כלומר גריל. הומלסים, נרקומנים זרוקים לאלפי אלפים, קבצנים מגיל חודש ברחובות. הגבר היווני? מעורר חלחלה. גינוני החיזור של היוונים מזכירים קולות של אנס סדרתי. מעקבים לאור היום. התנגשויות לא אקראיות, נעיצת מבטים חודרים, ריח של אלכוהול, חיוכי שיניים רקובות, לובש את המדים הלאומיים של אין חולצה וכפכפי גומי. גולאג שיק. משרד הבריאות ממליץ לא לחצות כבישים, עדיף לעשות עיקוף של עוד חמישה ק"מ אם חייך יקרים לך. כל חוקי התנועה הינם בגדר המלצה לא מחייבת. אנגלית? לא. צרפתית? לא. רומנית? לא. יוונית? רק יוונית? אתה יודע מה? הלוואי שידפקו אתכם היוונים מוצצי הזין כל כך חזק בתחת, שהחרא שלכם ישמש לכם כמסטיק... טוב? כן כן תחייך, אני יודעת שלא הבנת את מה שאמרתי לך עכשיו בעברית, אבל באימשלי התכוונתי לכל מילה! צפוף, מגעיל, חם מלחיץ, לוחץ, מעורר אימה וחלחלה. תעירו אותי כשהסיוט יגמר. מה? נגמר? אני בבית? אין אין כמו בבית. חבל שלא נשארתי.

../images/Emo140.gifברוכה הבאה נועהלה'../images/Emo140.gif

עד כדי כך נהנת שם, מזל שלא לקחת אותי בתיק
בטח חסרנו לך המון. שמחים שחזרת אלינו

offנועה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

חובתי הלאומית? לנשק את אדמת הקודש? להזדיין עם טייס אל על? לחלק לכולם אוזו???

gilli6

New member
בחיים לא שמעתי

משהו שחזר אם כזאת טראומה מחו"ל זה נשמע שאפילו בבית מעצר יותר נחמד

gilli6

New member
תגידי איך הגעת

לכזאת טראומה? אני רציני,כי אני נוסע עוד שבועיים ליוון וממש הלחצת אותי, אני מקווה שאת קצת מפריזה (בשביל ההומור) או שעדיף לנסות להחליף יעוד נועעעעעעעעה,תעני לי מהר

coffeewriter

New member
הקאתי וחזרתי. WELCOME

מאיפה הרעיון של החרא והמסטיק? שתית יותר מדי אוזו??

offנועה

New member
מי צריך לשתות

את האוזו, אם אתה יכול ישר להסניף אותו מהפה של היווני?

coffeewriter

New member
מותק, עם הסגנון שלך חשבתי שתגידי

מי צריך לשתות את האוזו, אם אתה יכול ישר להסניף אותו מהחלחולת של היווני?

WELCOME TO ISRAEL DARLING

אני ממש מבינה אותך, היתה לי פעם חוויה כזאת בעיר האורות פריז, בפעם הראשונה שנסעתי לשם. האוכל היה חרא בניגוד לציפיותי, אפילו בפיצה האט לא מצאתי מה לאכל, אף אחד לא דיבר אנגלית ובעלי שמדבר צרפתית כשפת אם, ממש התעצבן עליהם מהאפתיות שהפגינו. הייתי בהריון וכל המדרגות הענקיות שלהם עצבנו אותי, וכנראה שבכלל הייתי עצבנית. שהגענו לארץ התחשק לי לנשק את האדמה שדרכתי עליה. בביקור השני בצרפת כבר הגעתי מוכנה נפשית ונהניתי מאוד.

למעלה