Aerosmith2006
New member
חזרתי!../images/Emo160.gif../images/Emo104.gif../images/Emo1.gif
חזרתי היום בצהריים ארצה אחרי חודשיים וחצי של כמעט ניתוק מוחלט מהפורום
ובכן - היה מדהים! לכם אפרט על השלל שחזרתי איתו - Aerosmith דיסקים Night In The Ruts Draw The Line עדיין חסר לי Pandora's Toys - לא מצאתי בש-ו-ם מקום! Livin' On The Edge - דיסק שמכיל כמה גירסאות של השיר וגם Don't Stop ו Can't Stop Messin' Aerosmith - the millenuim collection Dream On - by Cyrinda Foxe - זה דיסק שבו היא מקריאה את הספר שכתבה על היחסים עם סטיבן
שערוריה. Classic Aerosmith - the universal masters collection The Best Of Aeosmith - Superstar Collection Aerosmith - Gold Aerosmith - עוד אוסף בלתי מזוהה. DVD's DVD - Aeosmith In Performance - די.וי.די ממש חביב עם ראיונות של מקורבים ללהקה ומספר שוב את הסיפור שלה. Books Book - Aerosmith - What it takes של Dave Bowler and Bryan Dray Book - Aerosmith - Walk This Way - עדיין לא בכריחה קשה אבל גירסא יותר מורחבת מזו שהייתה לי. ממוסגרים פוסטר של סטיבן תקליט ממוסגר של Dude looks like a lady על רקע תמונה של כל חברי הלהקה. נוספים המזנתי מAF1 פד לעכבר של המחשב פץ' גופיה שחורה כוס קפה גופיית פיג'מה תיק גדול ומצאתי באיזו חנות תיק צד קטן של אירו. נראה לי שזהו של אירו.... חוץ מזה קניתי עוד כמה דיסקים - ועוד... Joe Perry - let the music do the talking Joe Perry - Joe perry Guns N Roses - Appetite For Destruction The Black Crowes - Shake Your Money Maker ? זה השם? Joe Cocker - Sweet Forgivness Louis Armstrong - The Definitive Collection Pantera - The Best Of Pantera Priestess - Hello Master חצי מהדברים של אירו שקניתי נקנו בשם יצר האספנות בלבד - אבל זה היה שווה את זה :] בקיצור - טוב לחזור..... חזרתי עייפה אך מרוצה..
נתראה בקרוב
חזרתי היום בצהריים ארצה אחרי חודשיים וחצי של כמעט ניתוק מוחלט מהפורום