חזרתי!

Aerosmith2006

New member
חזרתי!../images/Emo160.gif../images/Emo104.gif../images/Emo1.gif

חזרתי היום בצהריים ארצה אחרי חודשיים וחצי של כמעט ניתוק מוחלט מהפורום
ובכן - היה מדהים! לכם אפרט על השלל שחזרתי איתו - Aerosmith דיסקים Night In The Ruts Draw The Line עדיין חסר לי Pandora's Toys - לא מצאתי בש-ו-ם מקום! Livin' On The Edge - דיסק שמכיל כמה גירסאות של השיר וגם Don't Stop ו Can't Stop Messin' Aerosmith - the millenuim collection Dream On - by Cyrinda Foxe - זה דיסק שבו היא מקריאה את הספר שכתבה על היחסים עם סטיבן
שערוריה. Classic Aerosmith - the universal masters collection The Best Of Aeosmith - Superstar Collection Aerosmith - Gold Aerosmith - עוד אוסף בלתי מזוהה. DVD's DVD - Aeosmith In Performance - די.וי.די ממש חביב עם ראיונות של מקורבים ללהקה ומספר שוב את הסיפור שלה. Books Book - Aerosmith - What it takes של Dave Bowler and Bryan Dray Book - Aerosmith - Walk This Way - עדיין לא בכריחה קשה אבל גירסא יותר מורחבת מזו שהייתה לי. ממוסגרים פוסטר של סטיבן תקליט ממוסגר של Dude looks like a lady על רקע תמונה של כל חברי הלהקה. נוספים המזנתי מAF1 פד לעכבר של המחשב פץ' גופיה שחורה כוס קפה גופיית פיג'מה תיק גדול ומצאתי באיזו חנות תיק צד קטן של אירו. נראה לי שזהו של אירו.... חוץ מזה קניתי עוד כמה דיסקים - ועוד... Joe Perry - let the music do the talking Joe Perry - Joe perry Guns N Roses - Appetite For Destruction The Black Crowes - Shake Your Money Maker ? זה השם? Joe Cocker - Sweet Forgivness Louis Armstrong - The Definitive Collection Pantera - The Best Of Pantera Priestess - Hello Master חצי מהדברים של אירו שקניתי נקנו בשם יצר האספנות בלבד - אבל זה היה שווה את זה :] בקיצור - טוב לחזור..... חזרתי עייפה אך מרוצה..
נתראה בקרוב

AeroTom

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ברוכה החוזרת, תמרה! אכן שלל רב! יפה מאוד. תתחדשי על כל הדברים שהשלמת! אציין לטובה גם את אלבום הבכורה של הקרואוז
כן ירבו. נחכה לראותך גם באיזה מפגש או הזדמנות קרובה, אבל בהזדמנות ספרי חוויות גם מארה"ב. נשמח לשמוע. מה עשיצ ומה ראית (מעבר למה קנית
). טוב שחזרת, היוזר שלך היה בהחלט חסר פה בתקופה הזו. הפורום צריך את שמות הקבועים שלו... שתהיה חזרה לשגרה נעימה.

Aerosmith2006

New member
../images/Emo9.gif כמובן.... תודה :]

המממ הייתי לי בכל מיניי מקומות קצת קשה להתחיל לפרט - סן חוזה, סן פרנסיסקו, יוסמית'י שזה יער מדהים עם מפלים וכו'.... הוליווד וכו'. לקחו אותנו לחלק מהמקומות מטעם המשלחת וחלק התארגנו בעצמנו - אבל הספקנו הרבה -אין ספק..... מה - Hard Rock Caffe שממש רציתי להגיע לשם, ועד לקונצ'רט ממש יפה של איזו תזמורת נוער.... הכל מהכל, אוכל טוב - וחברים טובים לכל החיים. חוץ מזה ראיתי את סמואל.אל ג'קסון
היה לי רכב כל כך יפה - שנות ה- 60 כזה שבטח שווה הרבה כסף :] המממ זהו בעיקרון - באמת שאין טעם להכנס לפרטים זה לא ייגמר... ובכלל, הייתם פשוט צריכים להיות שם כדי להבין
אבל באמת - שאין כמו תל אביב

white russian

New member
../images/Emo24.gif

טוב משחזרת אלינו סוף סוף אני חייב להגיד שהרשימה שלך די הרשימה אותי אם יהיה מצב להעלות את זה בתמונות כאן אשמח אם תגרמי לי לקנא קצת יותר

בָלבָל

New member
יווווו../images/Emo24.gif באמת טוב שחזרת!!!

בכלל זכרתי מהשיחה שלנו שאת חוזרת יותר לקראת סוף החודש!! איזה כיף היה לך! וכמה רכוש!
מצפה לשמוע סיפורים (לאוו דווקא פה על גבי הפורום). אגב - זוכרת שהיתה מישהי מAF1 שאמורה להגיע לפה (בינואר?). את יודעת מה קורה איתה? טוב אז ברוכה השבה!! שהג'טלג יסתדר מהר, והכי כיף לך שאת לא צריכה ללכת לבית ספר ולא הפסדת חומר לימודי
שתהייה התאקלמות מהירה!

AeroTom

New member
את מתכוונת ל-Tiffany?

אנחנו בקשר באי-מייל כבר המון זמן. הטיסה שלה היא ב-30 בינואר...והיא תהיה פה עד יוני. אם לה התכוונת (זאת שיצרה איתי קשר והיא תהיה פה בלא זוכר את השם של המקום...).

AeroTom

New member
כן, אני כבר כמה חודשים טובים בקשר איתה

היא לבד שלחה לי בזמנו מסר ב-AF1 ואנחנו מדסקסים מאז ומחכים להגעה שלה גם לפה. אמרנו שניפגש כי היא תבוא גם קצת לתל-אביב. אמרתי לה שהיא חייבת. נוכל לארגן איזה מפגש איתה, זה יהיה מגניב.

SaintJohn

New member
וולקאם בק תמרה!../images/Emo24.gif

איזה יופי של רכש, כל הכבוד! אם תוכלי לעשות תמונה משפחתית של כל מה שקנית של אירו, או אולי סדרת תמונות ולהעלות לפורום, זה יהיה אחלה, ככה נוכל לשטוף את העיניים ולקנא.
תרגישי חופשית גם לפתוח שרשור
ולהעלות תמונות לא קשורות ולספר על דברים לא קשורים שקרו לך ושאת רוצה לשתף אותנו. נצפה לשמוע חוויות גם כשנפגוש אותך, את כל הסיפורים ומה שראית. חסרת לנו פה כל הזמן הזה, התגעגענו! טוב לראות אותך פה שוב, במקומך הטבעי

Aerosmith2006

New member
../images/Emo25.gifתודה לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

אני באמת אעלה תמונות - כמו שאתם רואים אני ערה בלילות וישנה בימים אז אני אקח לי קצת זמן להתאושש ואעשה את זה.... :] באמת שהתגעגעתי לכולם
:]

Aeroguy

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo13.gif

טוב לראות שהתחדשת בכל כך הרבה דברים אשמח לשמוע את דעתך על Night In The Ruts!
הוא בד"כ לא נחשב לאחד מהקלאסים, אבל כבר הרבה שנים שהוא האלבום האהוב עליי של אירו.

למעלה