חזרתי
מקנייה...

שילה1

New member
חזרתי../images/Emo160.gifמקנייה...

תודה רבה לחברתנו המדהימה,ולמשפחתה החמה שעשו כל מה שיכלו כדי לגרום לי לבלות ולהנות,במסגרת המגבלות שלהם. מה לאמר לכם?עולם אחר ראיתי,ספגתי,נהניתי ואגרתי כוחות. לזהבוש ומשפחתה..שוב תודה,וכלם,שליויתם את שתינוכאן ושם...

וזהו? לא נותנים לך ללכת יותר

לשום מקום אם זה כל מה שיש לך לומר חשבתי שבמטוס תכתבי סיפור הרפתקאה ותעבירי לכאן מיד כשתחזרי

שילה1

New member
../images/Emo51.gifחביירים....

עוד לא התאוששתי..תנו קצת זמן! ושוה מלאן תודה לזהבוש..המארחת האולטימטיבית...

zahavashanny

New member
שילונת מכל ה../images/Emo23.gif וכפי שכבר אמרתי

בכל הזדמנות נוספת אקבל את כל אחד מכם, שרק יהיה טוב ושקט ושנוכל להיפגש בכל הזדמנות . אמן ואמן כן יהיה רצון. ממני פה בנירובי מכל ה
שנה טובה וחג שמח

magy

New member
שילההההההההההההההההההההההה

היא חזרה לנו שלמה ובריאה........................לפחות כושית????? השתזפת????????? ובן בן........חזר ממסעותיו בעולם.......... ורק פנטוש וחונה שמרו על הגחלת....... אני הייתי גמורה......... אני חושבת שאני יכולה לבשר , לא סופית........אבל כנראה שלא אמות הפעם אבל אולי יש לי איזה מחצב בדרכי השתן...... שבוע אחרון.........במיטה......וקופת חולים כל יום......תרופות כמו מחסן תרופות של קופת חולים.........ופניקה.........עד השמיים..... רק קודם התחלתי להכניס משהו מוצק לפה........ אל צ´אלו איך אני נראית.......כבר לא רואים אותי.........סתם צל...חולף וחיוור.......

גם אני מסירה אבק

מהמזוודות הפעם שום שיטפון לא יוכל לנו אבל עדיין לא רק מכינה בקרוב ועד אז תהיי בריאה ותשמרי לנו על הגחלת

טל-יה

New member
אדמורי ???

אתה יודע לכתוב???? אופו הייתי שלא היית?
ובוקר טוב ושביייסססס שוללללללם למיתולוגים

שילה1

New member
גמאני..המון!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ואתה היכן היית? האם נכונות השמועות כי שבת ל"כוילל"?

למעלה