חזרתי!!!!

theone2468

New member
חזרתי!!!! ../images/Emo140.gif

למי שלא זוכרת, עד לפני שלושה שבועים בערך כתבתי פה מלא..ואז טסתי לארה"ב והיה באמת מדהים!!בכל מקרהאני מקווה שהתגעגעתן אליי...ואם לא אז חבל:) דחו לי את הגיוס לינואר :/, מצד שני זה אומר שברגילה הבאה שלו אנחנו ניסע לאיפשו לאיזה שבוע=) היום היה החצי שנ, הוא חולה מת בצבא ולא נותנים לו לצאת בכלל מהבסיס, אבל כל היום (כאילו אתמול זה היה) הוא לא הזכיר כלום לגבי זה! ואני הייתי בטיסות ולפני הטיסה אמול בלילה שלחתי לו "בוקר טוב (הפרשי שעות וזה), תסתכל על התאריך:] " והוא לא הגיב, במהלך היום דיברנו כמה פעמים והוא לא אמר כלום! ממש נפגעתי, איך להגיב לעניין כזה.?!

ToryMaster

New member
אם הוא חולה כמו שאת אומרת

יש מצב שהוא מרגיש כל כך רע שאין לו מושג איזה יום היום, Let alone התאריך והמשמעות. צריך לזכור שלא לכולם החשיבות של תאריכים ומועדים היא זהה, ומה שזה מביע בשבילך, בשבילו זה לא כזה חשוב. איך להגיב? לדבר איתו, מה זאת אומרת? לשאול אותו אם הוא שם לב וזכר, ואם כן אז מה קרה שהוא לא אמר כלום, ואם לא להסביר שזה מפריע לך כי לך הדברים האלו מאוד חשובים. פשוט לדבר.

OgaliO

New member
ברוכים השבים ../images/Emo3.gif

ספרי חוויות, תמונות וזה ..
ומאמי, הוא חולה, תתרכזי באיך לעודד אותו למרות שהוא מרגיש חרא ולא נותנים לו לצאת במקום להתרכז בלהפגע מזה שהוא לא אמר כלום ...

theone2468

New member
לשתיכן...:]

דבר ראשון תודה על היחס:) דבר שני, אצלי אין ממש משמעות לתאריכים. אני הבנאדם האחרון שכזה, את החודש שלנו הוא קבע לפי הנשיקה הראשונה ואני בכלל לא זכרתי שזה היה התאריך...אז להפך אם כבר. והוא ידע אתמול את התאריך והכל בטוח, כיה או זכר שאני חוזרת ב7...כנראה שהוא סתם מפגר. שלחתי לו אתמול בלילה "יפה שזכרת באמת" ועוד הזכרתי לו לפני! והיום קמתי בבוקר להודעה שהוא מצטער והוא גרוע בתאריכים והוא אוהב אותי.. אז למה תאריך כזה (שעל חודשים אני זורקת זין, אבל חצי שנה! זה שיא אצלי!) הוא שוכח, וכל חודש הוא סופר עד השחרור!? ררר...טוב נו, היום ניצנים=]

lia2sh

New member
ברוכה השבה!!! ../images/Emo24.gif

אני אומרת... תשאלי אותו על זה... בגלל שהם לפעמים כ"כ עמוסים בצבא שהם יכולים לשכוח משהו שעשה להם הכי טוב בעולם לפני בדיוק 5 דקות (בדוק
) מה עם תמונות משהו?

למעלה