חזרתי ~!~

Meijen Shaggy

New member
חזרתי ~!~ ../images/Emo13.gif

היי פיפל! מה קורה? לא הייתי פה בארבעה ימים אחרונים, כי התארחתי אצל דודים שלי, היה נחמד מאוד -- תודה ששאלתם. אז רק רציתי לשאול -- מה חדש בפורום? שמעתי שענבל עזבה, האם יש אמת בדבר? הצטרפו אנשים חדשים? והאם צצה איזשהי סוגייה מעניינת בנוגע להארי פוטר (לא פאנפיקים)? אני יודע שהשכל הישר מחייב אותי להביט קצת מאחורה, אבל -- חישוב קצר מראה לי שעברו בערך... שישה (?) דפים מאז שהלכתי... אז אני אשמח אם מישהו יהיה הגון ויעדכן אותי טיפה... Ciao Meijen Shaggy

P. Patil

New member
הנה יש לי מצב רוח ואני הגונה מספיק

כולם נהנים אצל הדודים (אני הייתי אצלם התחילת החופש) ואתה בין כולם.... אז, ככה: ענבל עוזבת לשלושה ימים ודואגת להפגע בתל אביב... לא לדאוג- אני אומרת... חחח הצטרפו אנשים חדשים, אבל קצת יחסית לימים אחרים... בקשר לסוגייה: שאלו אם לדאדלי ולמאלפוי קוצים ונפתח דיון שעדיין בעמוד הזה... בעיקר הבנות, דיברו על Animated dolls שאלו דמויות חמודות. גם זה עדיין בעמוד הראשון... ו... זהו בעיקר... תוסיפו משהו אם שכחתי...

S.tal

New member
היי!!!

ברוכה השבה! (ולא ברוך השב...) אין לי יותר במה לעדכן אותך..., רק שאני חזרתי מלונדון...! ואל תדאג לענבל היא לא תתפוצץ... טוב..., זהו..., אין יותר משהו מיוחד... טל, t@l

o.h

New member
לייק דהההה!

הייתה לחן מתחזה ששמה פה פרק שהיא כתבה והיא עשתה הרבה בעיות, אבל חסמו אותה

S.tal

New member
אה...., נכון....

אני נהיית סנילית במשך השנים...

הולה!

אנד וולקאם בק! המ...זה באמת מעצבן-קצת לא כותבים ו-בה-בום-טריליוני הודעות חדשות! ארג! זה מעצבןןןן!! -ליאת-

למעלה