חזרתי

חזרתי../images/Emo13.gif

חזרתי לי מההופעה בכפר סבא, שהיתה קצרה עם טעם של עוד, כמובן. אני רושמת פה את השירים שברי ביצע למיטב זיכרוני, ולא לפי הסדר: עיר של קיץ(פתח את ההופעה) נגיעות מונסון חלליות ניצוצות בואי הביתה כמה יוסי זה מה שאני זוכרת. היה די קצר, אבל היה שווה לבוא רק בשביל להיכנס מאחורי הקלעים ולהצטלם עם ברי ולדבר איתו. אגב, כל ההופעה הייתי מאחורי הקלעים וזה היה מוזר ונחמד לראות משם הופעה. ופיטר ממש נחמד, אני לא מבינה מה הסטיגמות האלו על זה שהוא מפחיד. הוא הכניס אותי לדבר עם ברי והיה אליי ממש נחמד! דיברתי איתו איזה חצי שעה..(עם פיטר...) וזהו, בערך

Keitarou

New member
ההופעה בסיטי הול...

אני קצת מסובב מהאלכוהול, אבל הנה השירים ממה שאני זוכר בערך לפי הסדר.. אה... בואי הביתה עיר של קיץ מונסון נגיעות כמה יוסי אין קץ לילדות יומולדת כנראה שזה בכלל לא הסדר, אבל שיהיה... הופעה קצרה כצפוי (ארבע הופעות בערב... P=) אבל היה סבבה והייתי פחות או יותר (יותר יותר מפחות) צמוד לבמה כל ההופעה... =) חג עצמאות שמחחח~~

גיל מ

New member
ההופעה ברוק עצמאות...

חזרתי עכשיו ולדעתי ברי נתן את ההופעה הכי טובה שם.. השירים: לא לפי הסדר עיר של קיץ נגיעות מונסון יומהולדת בואי הביתה כמה יוסי חלליות

הפתעה רצחנית

הוא לא שר בשום הופעה את ככה זה? מוזר, הייתי בטוח שהוא ישיר את זה, וגם לא את לב שלם...

בן אמר ש...

ככה זה היה בפלייליסט של כפ"ס, אבל בסוף ברי לא ביצע אותו. בפלייליסט היו גם הרבה יותר שירים ממה שהוא ביצע. אבל מה לעשות...ככה זה...

ענת1986

New member
גם אצלי ברי כיכב אתמול ../images/Emo9.gif

הייתי עם חברות במסיבה בקיבוץ נען (צומת ביל"ו) והדי ג'יי שם את "יום הולדת" עם אינפקטד וביצוע דאנס של "חלליות". יצא למישהו לשמוע?

israel1986

New member
האמת שזה לא נשמע מפתה במיוחד...

(ז"א חלליות בגירסת דאנס, לא קיבוץ נען
).

hen 10

New member
וואי אביה איזה כיף לךךךךךךךךךך../images/Emo3.gif

אני מקנא בך!

בואי הנה חצופה!!!

ברי עשה גם את 'יומולדת' ואמר לפני זה "אני חושב שהשיר הזה מוקדש למדינה". ואי, היה כלכך מטורף. כמה יוסי היה ע-נ-ק. הופעה [אם אפשר לקרוא לזה הופעה...] ראשונה של ברי שאני נמצאת בה,והיה כלכך טובבבב! ממש עשה לי חשק לעוד הופעה שלו. הוא תותח. ומצחיק
. וראיתי את אביה
והיא הייתה מאחורי הקלעים, הזבל הזאת! עם מדבקה הזויה!! חחח גמאני רוצה תמונה עם ברי. אה, והמדרגות הנעות של הקניון בכפ"ס גם שינו תכיוון בדיוק כשעלינו עליהן. היה מצחיק

חחחחחחחחחח כן!!!

אנחנו באות כזה לעלות במדרגות הנעות- פתאום הן החליטו שהן יורדות! LOL

Big bear

New member
ההופעה ברעננה

אומנם ברי לא היה, אבל היה טוב. הופיעו - יוני בלוך, שייגעצ! ועברי לידר. היה אחלה, יאללה אני זז לחברים, עושים על האש... יום עצמאות שמח!
אסף.

Buttercup p

New member
איזה כייף למי שהיה ברוק עצמאות-->

חברות שלי שהיו ברוק עצמאות אמרו שהיה די רגיל אבל ברי נתן את ההופעה הכי טובה שיכולה להיות ואני רואה גם לפי הרשימת שירים... אוףאוף איך הייתי רוצה להיות רק בהופעה שלו:( יש סיכוי שהוא יעשה בקרוב או בכלל מתישהו הופעות רגילות, רק שלו? (אני יודעת על ההופעה עם פורטיס אבל התכוונתי רק שלו)

טלולית1

New member
גם אני הייתי ברעננה

בסוף נשארתי ברעננה,והיה ממש כייף! היו הופעות מעולות! שמחה שכולכם נהניתם!

למעלה