חזרתי

DaNk55

New member
חזרתי ../images/Emo13.gif

לאחר חופשה קצרה מהפורום, אני חזרתי. יש לי שאלה, אז במקום לפתוח נושא חדש, אני מרשה לעצמי לנצל"ש- באתר הרשמי של מלחמת הכוכבים, יש איזה חלק באתר, הייפר ספייס (נראה לי), והוא עולה כסף. מישהו מוכן להסביר לי, חד וחלק, מה מפורסם שם, שצריך לשלם עליו? באותה הזדמנות, אני מפרסם פה "יצירה" קטנה שהכנתי על אנאקין- http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/n/k/5/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405070948108394/200408141724531790/Gif.gif

אדיר!!!

מגניב במגניבות! אתה יכול לכתוב את השאלה והפעם גם לשים אנטרים בין שורה לשורה?
ואהבתי את הדרך בה אתה מעצב! אולי תעזור עם האתר? תראה כמה שרשורים למטה.

DaNk55

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני אשמח לעזור באתר (את הפריוט אני אקרא מאוחר יותר). השאלה- באתר הרשמי של מלחמת הכוכבים, יש איזה חלק באתר, הייפר ספייס (נראה לי), והוא עולה כסף. מישהו מוכן להסביר לי, חד וחלק, מה מפורסם שם, שצריך לשלם עליו? דרך אגב, הכנתי עוד משהו, באותו סגנון של אנאקין, על הסית'. (וכן, אני יודע שבסוף של apprentice יש e, אבל משום מה, הוא נחתך ע"י המסגרת.. ניחא
)

ההייפר ספייס

מאפשר לך לראות את העדכונים הכי חדשים על הסרט השלישי מבלי לחכות לפרסום הרשמי של theforce.net . למשל: תמונות אמיתיות של אנקין כשהוא דארת ויידר. סצינות מלאות מהסרט ועוד. אבל עדיף לשמור את הכסף....אחרי הכל, הכי טוב הוא גורם ההפתעה.

mace windu1

New member
גיא- אם הוא לא משתתף באתר....

הוא וכל היצירות שלו אני נשבע לך שאני לא יודע מה אני יעשה! זה פשוט מדהים, מגניב, נחמד, מתאים בדיוק לאתר!!! ורציתי לדעת מאיפה הציורים האילו?! שהוא עשה באנימציות!

DaNk55

New member
אם זאת לא חוצפה מצידי..

אני אענה על השאלה
את האמת, אני לא זוכר איפה מצאתי את הציורים, אבל אם תיתן לי את המסנג'ר או את האיסיקיו שלך, אני אשמח לשלוח לך את התמונות. חוץ מזה, אני מקווה ששוב זאת לא חוצפה, אני אשמח לתרום לאתר לא רק בחלק הגרפי, אלא גם בתוכן של האתר. האיסיקיו - 198267105 המסנג'ר - [email protected]

DaNk55

New member
ההממ.. אני מתאר לעצמי..

שאתה וגיא ניסיתם לצרף אותי למסנג'ר ולאיסיקיו, אבל משום מה, בגךלל כמה בעיות. זה לא הצליח. אם תוכלו לשלוח שוב בקשות

קיבלתי/קניתי היום את חולית/DUNE

המיני-סדרה. יש שם ראיונות עם מלא בימאים - ביניהם, גם ג'ורג' לוקאס... אני מתחיל לראות מייד

DaNk55

New member
דיברת אליי?

אם כן, אין לי מושג איך נראות המנגות של SW. הציורים הם ציורים שמצאתי באיזה אתר, והרעיונות שעליהן מבוססות החתימות לקוחות ממני.

למעלה