חזרתי!

p i n g o

New member
חזרתי! ../images/Emo13.gif

עכשיו אני צריך לקרוא את מה שעוללתם פה בשבוע שחלף. אני לא אגיב להכל, אין לי זמן! בכל מקרה, מי היה בהקרנה של הסרט? איך היה? ספרו לי מה הפסדתי השבוע...

p i n g o

New member
אה,

וקניתי בדיוטי פרי בארץ את Fever Tour DVD תמורת מחיר ממש זול... וראיתי כל מיני סלבריטיז. יעל בר זוהר, יהודה הלוי, ודיברתי טיפה עם אדיר מילר ואמרתי לו "אתה יודע, אתה דומה להוא מהטלוויזיה!".
|אייקון של אדיר מילר בורח מהתור בנמל התעופה בבודפשט| ובהונגריה יש מכוניות שוות!!! (רובן של תיירים מגרמניה אבל למה להיצמד לזוטות?
).

Fever2002

New member
ברוך הבא!

אני יודע שתצחק אבל ככה, הייתי בטוח שאתה חוזר ביום שני ואל תשאל אותי למה אבל חלמתי שאני בפורום ויש הודעות שלך ועכשיו התעוררתי באמת יש! (בוא נקווה שחלומות אחרים שלי יתגשמו גם חחחחח
) אדיר מילר שירת עם... והוא התחיל טוב גם בהופעה שלו במסיבת הסיום והוא במקור מחולון אם אני לא טועה. ואם ראית כל מיני סלבז, ראית בטעות פוליטיקאים? סילבן חזר מחו"ל לפני כמה ימים מחופשה לדוגמא. והגרסה של FEVER זו הרגילה או המהדורה המיוחדת (זו עם האריזה המיוחדת והדיסק AUDIO וכו')? זו ה-הופעה שלה!!! אני ראיתי את ה-DVD הזה בערך מיליון פעם והזרוע (ברקן,של הטלויזיה) עוד נטויה
חוץ מזה אני מקווה שהכל (מוקטדא א-)סדר איתך! תראה איזה ילדים טובים כולם היו אפילו אשכולות מיותרים לא פתחו.

p i n g o

New member
לא, זאת לא המהדורה המיוחדת.

לצערי...
פתחתי את הקופסא לראות אם יש את הדיסק Audio, שיהיה מה לשמוע בדיסקמן, ולא היה...
עלה לי משהו כמו 15$ (אם תרצו מחיר מדויק תגידו) ב-Duty Free שבבן-גוריון. שווה, לא?

snooPPiT

New member
אבל למה לא לשרשר ? ../images/Emo4.gif

חחחחחחחחחח
גוגי
אותך לועדת אגרנט !

vk3

New member
יאאאאאאאאאאא ../images/Emo2.gif

כבר
זריז אתה... עוד אפילו לא הספקנו להתגעגע
... ברוך השווה
אני הייתי בסרט ה
הזה עם 20 אנשים מהפורום שלי... מי היה מכאן
ראיתם אותנו
היינו הרוב מהקהל חחחחחחח...

felipes girl

New member
ברוך השב..../images/Emo24.gif

אני הייתי בהקרנה של הסרט..סרט נחמד.. וראיתי את המנהל המחליף..(זיהיתי אותו כי הוא אמר שלום לליבי חברה שלי והיא אמרה לי שזה המנהל..)

ברוך שובך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

ספר לי איך היה בחונגריה אני הייתי שם קיץ שעבר ונהניתי

p i n g o

New member
היה אחלה!

נראה לי שמיציתי את ה-sightseeing בבודפשט. עיר ממש ממש יפה, מפוצצת בתיירים!!! ממליץ לכל מי שמתכנן איזה חופשונת באירופה לא לפספס את העיר הזאת.
דרך אגב, מפני שהמקום מפוצץ בתיירים, המוכרים בכל מקום מדברים מלא שפות. אפילו עברית! הנה שלט שראינו בכניסה למסעדה בעיירה ליד בודפשט....
שימו לב לפריט מספר 2 בתפריט..

REDbloodedMAN

New member
ואיי זה נשמע "מפוצץ"...

=) AH AH AH AH...:p "We'll dance together in the dark I know how to light the spark I'm burning up with my desire I wanna play with fire" מצאתי אהבה לטינית חדשה (טוב נו לא כל כך חדשה) אבל התמכרתי! אני מקווה שאכלת שם טוב דניעל...אירופה היא אחד המקומות שגורמים לי להתגעגע לאוכל של הארץ חחח.

REDbloodedMAN

New member
=) PAULINA ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

לכל מי שלא מכיר, פאולינה רוביו...

חחחח שולט!!!!שנה שעברה שהייתי שם

היו לנו בעיות תיקשורת קשות מאוד!!! אנשים ל-א מבינים אנגלית!!!! עלק שפות רבות אם שבועיים נלחמנו על לדבר בשפת הסימנים-איך אתה הסתדרת

p i n g o

New member
אז כנראה שהרבה השתנה מאז...

הסוחרים והמוכרים בשוק + הדור הצעיר דוברים אנגלית מצוינת (לפחות מספיקה למה שצריך). פעם אחת גם אישה שנראתה בת 80 דיברה אנגלית לא רעה ועזרה לנו! מצד שני, אמא שלי הייתה תמיד בסביבה והיא דוברת הונגרית, זה קצת עזר

אה-הא!!!עליתי עליך!

חחחח אבל תודה שהאנגלית שלהם מחורבנת... אוי נו היית בשוק!!!היית בוואצי אוצה?[או שאני מתבלבלת בין הונגריה למקום אחר שטסתי אליו יומיים אחרי] בעיקרון היו כאלה שעזרו לנו אבל היו כאלה שמילה וחצי אנגלית זה כול מה שהיה להם בפה..

p i n g o

New member
Vaci Utca rulzzzz!!

איך אפשר להיות בבודפשט בלי להיות בוואצי אוצה? (ואיך אפשר להיות שם ולשכוח את השמות האלה...
שפה מוזרה!) שם היו מלא מסעדות עם Tourist Menu (שאומר שהם מודים שהמחיר גבוה פי 3) ושם אין הונגרים! רק תיירים! אבל הכל כתוב בהונגרית!

למעלה