חזרתי

קטיה 007

New member
חזרתי ../images/Emo13.gif

ביום חמישי שלפני החג התאשפזנו באישפוז יום כדי לתפור את צוואר הרחם בתקווה שזה מה שיעזור להריון להחזיק..... הניתוחון עבר בהצלחה ומאז אני במיטה (בהשגחה קפדנית של בן זוגי) נחה ובע"ה שאחרי יום כיפור אחזור לעבודה. במהלך החג חשבתי איפה אוכל לתת לרופא שלי (מלבד אישית) קופלימנטים על השירות המדהים שעשה עבורי והבנתי שכאן המקום. ביום הניתוח התברר לנו על המאמצים שהשקיע על מנת להביא עבורי את הטוב ביותר לביצוע הניתוח ובכלל היותו שם בכל שלב ושלב הייתה חשובה עבורי עד מאוד, היחס האדיב והמבין. וכמו שאמרו במשפחתי אין לדעת אם רופא אחר היה עושה מה שהוא עשה עבורך - ועבורי הוא עשה המון. מאחלת לכולכן רופא מדהים כמוהו ושנה טובה
קטיה

3נורית3

New member
קטיה, סליחה על הישירות, אבל -

מי הרופא? בהצלחה בהמשך ושימרי על האופטימיות

שלום נורית

קטיה אכן שכחה פרט קטן זה...הרופא הוא ד"ר ירון צלאל (יש לי אישור מיוחד מקטיה "להלשיו" עליו) ואפשר "לפגוש" אותו גם בפורום אולטרה סאונד שלו בwww.starmed.co.il אכן מדובר ברופא מקסים, מקצועי, חד עין ומאוד אנושי. שנה טובה פילה סגולה

ליבי ר

New member
לקטיה

אני שמחה לשמוע שאת בבית ושהכל עבר בסדר. כל מה שנשאר לקוות עכשיו זה שתעברי את ההריון בקלות. תשמרי על עצמך. ליבי.

שיהיה בהצלחה

קטיה יקרה, המון הצלחה! הרופא הזה עשה את הסקירה המוקדמת שלי ואני מצטרפת לשבחים.

קטיה

בהצלחה בהמשך עם המון סבלנות ואורך רוח. אני שמחה שמצאת רופא קשוב ואנושי. אפשר אולי לשכפל?
חתימה טובה - יעל

לקטיה היקרה...../images/Emo140.gif

שמחים שחזרת! מאחל לך ולמשפחתך גמר חתימה טובה, שנה טובה וכל שתבקשו לו יהי! ממני, תמיד איתנו

למעלה