חזרתי

b o t t e n

New member
חזרתי../images/Emo13.gif

חזרנו מחופשה משפחתית נהדרת בפוקט. הילדים התרוצצו בכפר הנופש, שיחקו עם חיות {צפרדעים למיהן, לטאות כוח וכו'...} היינו בבריכה. היינו במועדון הילדים - כי גם ירד גשם 4 ימים. שתינו הרבה אכלנו עוד יותר הרבה. מחר חזל"ש. הם לבי"ס. הוא לנסיעות עסקים בנות יומיים. ואני לסופר, דופר..בית. חג שמח שנה טובה גמר חתימה טובה.

b o t t e n

New member
תשמעי, מפה זה כמו מאצלכם לטורקייה.

כמו דיל הכל כלול. רק שלקחנו חדר בכפר נופש שהיה בו לאבא בוטן כנס עיסקי. וויתרנו על ארוחות מערביות יקרות להחריד בפנים. ויצאנו לטיולים בכפר לאכילה מקומית. גם בטיסה חסכנו ולקחנו אחת בלי ארוחה
{שעה וחצי ובכל זאת ארזתי חצי צידנית והילדים אכלו כל מה שהיה שם
}

עינבלית

New member
גם לדיל של הכול כלול

בטורקיה/אילת לא תראי אותי נכנסת... הנופש האחרון שעשינו היה כמה ימים בחיפה בבית של ההורים שהיו בחו"ל. יצאה חופשה סופר זולה ומאוד מהנה (יום ים, יום קיסריה)

b o t t e n

New member
אוף התפוז הזה../images/Emo46.gif

נשמע אחלה חופשה ים וקיסרייה. פה יש טרנד מטורף של STAY IN WEEKEND קובעים סופ"ש. מנפנפים את הילדים למלון לילדים עם המטפלת. ומהמלון הזה מביאים לך ארוחות, סרטים וטיפולי ספא לבית, לפי בחירתך. עושים נופ"ש בבית. אפשר כמובן עם הילדים בבית. כל אחד ומידה החופש שהוא צריך

עינבלית

New member
הטרנד הבא בארץ יהיה

חופשה עם הילדים בבית. מכבים טלפונים,מחשבים,טיוי ופשוט...נחים. מזמינים אוכל ממסעדות...

זה יהיה רטרו - חזרה לפעם

כשהייתי ילדה (וזה מזמן), היינו יוצאים לחופשה בבית (לפעמים) - הולכים לים, לסרטים, אוכלים במסעדות. אהבתי את החופשות האלו, אפילו יותר מחופשות של טיולים וקמפינגים. (מי דיבר אז על מלונות ועל "הכל כלול").

עינבלית

New member
רטרו ווינטאז' זה הכי INN עכשיו

(זה מה שאני הכי אוהבת- החופשה שתיארת) אנחנו גרים במקום בו יש שפע נוף, טיולים, פעילויות ומסעדות. רק הכסף שאנחנו חוסכים על לינה מאפשר לנו בהחלט להשתולל עם מסעדות טובות!

b o t t e n

New member
אני עשיתי את זה מלא.

במיוחד בחורף כשאין לאן ללכת. והלווין של יס היה מתחרפן. היינו מתנתקים לסיפורים, ציורים ושאר קונצים. גם הייתי מותחת שמיכות בסלון על תקן אוהל.

אור 4

New member
איזה כיף

גם אנחנו חזרנו, אבל להבדיל ממך היינו בחופשה בארץ. החזרה לשגרה לא פשוטה, אבל טוב שיש שיגרה לחזור אליה :)

למעלה