זה "אל תבכה, אני בוכה בשבילך.." הפוך במשפטים!! וכאן אתה לא יכול ל צאת צודק משתי סיבות! אחד - ככה זה בליריקס של השיר....... שתיים - אי אפשר להתווכח עם רועי ולצאת צודק......בחיים!!
אז מי אמר שהכותרת היא ההתחלה של השיר?? חוץ מזה גם אם הכותרת היא חלק מהשיר אז זה לא נכון...... השיר לא הולך "אל תבכה אני בוכה בשבילך אל תבכה" הוא הולך "אני בוכה בשבילך אל תבכה וחוזר חלילה
אז הוא התחיל מהמצע השורה, אף אחד לא אמר שככה מתחיל השיר... אז במקום "אני בוכה בשבילך אל תבכה אני בוכה בשבילך אל תבכה" זה היה "אל תבכה אני בוכה בשבילך אל תבכה" מה זה משנה? זה אותו הדבר רק בלי ההתחלה..
לצטט שיר מהאמצע של השורה....זה כמו להתחיל שיר מאמצע המילה...... השיר האורגילנל ככה "כן, אני המכופף ששובר את הבנות הן רואות אותי בשטח, מתחילות מכות" ואז להתחיל אותו ככה"ובר את הבנות הן רואות אותי בשטח, מתחילות מכות"