חזרתי

galim29

New member
חזרתי../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

סוף סוף חזרה בארצינו הקטנטונת.... לא תאמינו אבל היה לי סיור מוצלח ביותר. אפילו כבת לניצול שואה, עבר הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה. הקונצרטים היו הצצלחה עצומה והצלחנו לעורר את הגרמנים הקרים והמנומסים ולהעמיד אותם על הרגליים... וזה לא פשוט כשמדובר בתזמורת יהודית - ערבית.. ואפילו הכרתי כמה אנשים נחמדים בלי לחשוב אם סבא שלו/ה היה נאצי.. זה השג גדול בשבילי... הצלחתי להחזירק מעמד עם קניות.. עד היום האחרון בפרנקפורט שם לא הצלחתי כבר להתאפק ופשטתי על C& A...
ועכשיו אני פה. איזה כייף לנחות לסתיו.
התגעגעתי
ואפילו הרגשתי טוב. חוץ מ- 3 התקפים של כאבים ואחרי אדוויל נרגעו היה סבבה.

זואילי

New member
ברוכה השווה

התגעגעתי. אז המנצח ההוא כבר לא איתכם? 3 התקפים בשבוע פלוס מינוס?

galim29

New member
התקפונים

תסחבי את 30 קילו מזוודה לפני שעוד יצאתי מהארץ כבר הייתי OVER WEIGHT כהרגלי... ולא היו לי שנ"צ בכלל אז ההתקפונים עברו עם אדוויל... ברור שהמנצח ההוא כבר לא יתנו... יש לי נגנים חדשים ושווים הרבה יותר. אחד הבן דוד של החתיך מהסרט "ביקור התזמורת", הבן של השחקן מוחמד בכרי. יותר טוב לא?

שלום לתיירת ../images/Emo140.gif

ומה קרה 3 התקפים??? חשבתי שהמצב אצלך יותר טוב, לצרף אותך לניתוח?

galim29

New member
אני בסדר גמור מייקוש

למדתי להתעלם משאר התסמינים המרגיזים... אז 3 התקפונים זה סביר. לא תודה, אל תצרפי אותי לשום ניתוח. יש לי את בארגבל בסוף החודש. מספיק היסטריה גם ככה...

galim29

New member
צריך הרבה יותר מזה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

תתקשרי למשטרה שיפנו את הרחובות ויסגרו את הרחובות מסביב שלא יבהלו מהצרחות שלי...

galim29

New member
צריך הרבה יותר מזה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

תתקשרי למשטרה שיפנו את הרחובות ויסגרו את הרחובות מסביב שלא יבהלו מהצרחות שלי...

זואילי

New member
אפילו ../images/Emo43.gif נבהל מהאיום

ושם אותך פעמיים למען יראו וייראו. אימאל'ה

galim29

New member
האמת זאת אני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מרוב התלהבות שהמחשב לא זז לחצתי פעמיים וזה הופיע ישר כפול
איך התגעגעתי אלייך שם זוזו. החוש הומור השחור שלנו והציניות הייתה חסרה לי כל כך... לא היה לי עם מי להחליף בדיחות שחורות...אם את יודעת למה אני מתכוונת...

galim29

New member
ליהוש../images/Emo24.gif

אני בסדר גמור. בייחוד לאור העובדה שמחר בבוקר נוסעת לחופש באילת להתפנק... גיסתי החליטה לפנק אותי... בדיוק מה שאני צריכה אחרי הסיור בגרמניה...
אחרי הקור הזה והמון
חוץ מזה שכלום לא עולה עלי, אני נפוחה כבר הרבה מעבר לבלון פורח והתייאשתי מעצמי כי איך שחזרתי לארץ חזרו השילשולים...
מקווה שאשרוד את ד"ר טוסיקון ואולי יעזור לי לחזור למימדים סבירים... ראיתי את התמוהות המקסימות ששלחת לי... את נראיית בדיוק כמו שתיארתי אותך. מקסימה והילדים מתוקים. כל אחד יש לו אופי משלו ומיוחד!!!! רואים את זה. נשיקות

galim29

New member
ז'קזו'קה../images/Emo24.gif

מצב רוחי אכן יותר טוב. אף אחד לא התעלל בי הפעם. אכן גיסתי. אני מאלו שביחסים טובים עם הגיסה... אנחנו מכירות למעלה מ 12 שנים ואוהבות מאוד אחת את השניה. היה אחלה. המון שמש, קצת קניות, בריכה.... קצר אך הגיע הזמן לחזור לשגרה.

למעלה