חזרתי

חזרתי../images/Emo10.gif

שלום לכולם מאוד התגעגעתי אליכם באמת מכל ה
הייתם חסרים לי אבל הייתי בבאר שבע עם בר ואין לי חדשות טובות לתת לכם היא לא מפסיקה עם האפנאות ועשו בדיקות לגלות אם זה ריפלוקס לצערי זה לא זה כנראה זה סוג של אפילפסיה אני רושמת לכם ואני לא מפסיקה לבכות למה זה לא פייר לא מגיע לה היא קטנטונת אני ממש כועסת
מחפשת את מי להאשים אם זה להאשים את הרופאים למה בכלל שחררו אותה מהפגייה? או אולי אני אשמה? מה אני יגיד לכם אנחנו לכודים מכל הכיוונים אני לא רואה מוצא טוב זה המצב לבינתיים חבריי אני ימשיך לעדכן אינה ואיילת תודה על דאגתכן אלינו נ.ב שמחתי לשמוע על הבת שלך אינה תשלחי לה ממני
ו
גדולה גדולה

מצטערת מאד לשמוע...

בטח מאד קשה לך ואין טעם להאשים אף אחד במצב... צריך להסתכל קדימה ולקוות שהכל יסתדר, שיתנו לה תרופה ושתוכל לחיות עם כל המגבלות שיש לה. את עדיין בבאר שבע ? בעלי כתב לך מסר עם מס' פלפון שלנו לכל עזרה שאת צריכה (אנחנו גרים בבאר שבע) עם זה מנוחה לכמה שעות, ארוחה, קניית דברים לך או לבר או אם את זקוקה לחברה אני ברצון אקפוץ לבית החולים ואהיה איתך רק תגידי מה (אני מקווה שאצלחת לפתוח את המסר ) מחזיקים לכם אצבעות והרבה
ו

../images/Emo10.gif מחזיקה ../images/Emo45.gifאצבעות שיהיה בסדר

עצוב לקרוא אותך אנג'לה. הלוואי שיהיו לך בשורות טובות בעתיד הקרוב. רק בריאות
מכל ה

ayelet i

New member
אנגלה יקרה...

ליבי יוצא אליך ואין לי שום דבר חכם להגיד שיוכל להקל על הכאב. זה באמת לא פייר ואין לי ספק שלא מגיע לה! כולי תקווה כי ימצא פתרון לבעיה ממנה בר סובלת וכי תמצאו את עצמכן בקרוב בבית, חיות חיים שגרתיים לחלוטין. לצערי גרה רחוק ממך, כך שכל שנותר לי הוא להציע לך כתף לבכות עליה ואוזן קשבת - אני כאן, אם את זקוקה למשהו. תהיי חזקה ותחזיקי מעמד.

../images/Emo65.gifהיי אנגלה,אני שמחה שמצאת זמן

בכל הבלאגן שלכם כדי לעדכן אותנו. כ"כ עצובה בשבילכם על כל מה שבר הקטנה עוברת. אל תחפשי אשמים זה לא יועיל לכם ובטח שלא לבר. תתמקדו בבעיה ותנסו לפתור אותה מכל כיון אפשרי . תנסו לבקש בבית חולים להביא מומחה שייבדוק את בר , דעה נוספת אף פעם לא מזיקה. לא להתייאש לא לוותר ולא להרים ידייים. אנחנו כאן בשבילך ובשביל בר הקטנה, שולחים חיבוקים חזקים והמון אהבה וסבלנות. מקווה שהדברים יסתדרו לטובה בזמן הקרוב. דרך אגב, איך אתם מסתדרים עם הנסיעות מאילת לב"ש, יש לכם עוד ילדים לא?? לילה טוב גלי כל שנבקש לו יהי...

רונאסטל

New member
אני חדשה כאן- ישנה בנושא

לבת שלי שנולדה פגית, הגיעו התקפי אפילפסיה בגיל 10 חודשים- אמנם הם היו קלים והיא לא מקבלת יותר מאז גיל שנה וחצי בערך (בעקבות טיפול הומאופטי!). במשך תקופה היא קיבלה לומינל (פנוברביטול). אל תוותרי על מומחים- אני בזמנו קיבלתי את שמו של פרופ' הראל כ-המומחה לנוירולוגיה- יכול להיות שיוכל לעזור באיבחון מדויק יותר- למרות שהוא איש בכלל לא נעים. הבת שלי היום בת 8 ואשמח לעזור בכל מה שאוכל (יש לי גם ספר על אפילפסיה- אני מוכנה לשלוח לך אותו). מעבירה לך המון כח. תחזיקו מעמד.

אנגלה - ../images/Emo24.gif

אפילפסיה זה בהחלט לא צחוק, אבל אל תשכחי שיש דרגות, והרפואה מאוד מאוד מתפתחת עם המדע שיכול להיות שיש דרכים (אולי בגיל מבוגר) להמעיט את הסכנות והבעיות. כשאחזור לעבודה אני אעשה לך קצת חיפוש בנושא ונראה מה אני מוצא. אל תתיאשי. יש תמיד דברים גרועים יותר ולא רק, אלא שאני בטוח שתלמדי שאפילפסיה זה לא סוף העולם ואפשר להתמודד. אני בטוח שתדעי יותר מכל אחד ברדיוס 100 ק"מ על אפילפסיה ותוכלי להקל על בר במקסימום. בנוגע לרופאים. אני יכול להגיד לך תעזבי את הכל בצד, מה שחשוב זו בר, ואני בטוח שהרבה יגידו לך, אבל אני לא כזה. תפקידם היה לגלות, לאבחן ולטפל. הם נכשלו!!! מי אשם? משרד הבריאות.... אל תשכחי את זה, וכשתהיה לך יותר אנרגיה ושתכנסו לשיגרה מסויימת (שבטח נראית מרחק שנות אור)- כנסי בהם!!! אל תוותרי!!! שפעם הבאה שתבוא מישהי הם יחשבו טוב טוב לפני שהם חותמים על משהו!!! טעויות צריך לזכור ואם לא תורבים להם אותם על הזיכרון- הם ישכחו. זו דעתי. נשיקות לבר, ואני בטוח שלמרות הבעיות היא מתוקה ומקסימה, נכון? מאיתנו...

למעלה