חזרתי ! + 2 שאלות :)

HassiD

New member
נחמד שחזרת... + שאלה על החדר אם כבר....

אני די מסכים עם הנאמר לעיל, כך ש....

אבל אני סתם תוהה, למה כשהאחים/דראקו חיפשו את הארי/שאר הילדים, החדר לא הופיע שם בתור "החדר בו נמצא מה שאתה מחפש"? זה בעצם עובד לפי מי שמבקש ראשון? ז"א בגלל שהם ביקשו מקום להיסתתר, והחדר לא יכל לקיים את 2 הבקשות (ז"א גם להסתיר אותם, וגם לגלות אותם), אז הוא פשוט ביצע את המשאלה הראשונה? ובעצם אם הם היו שוכחים להזכיר מישהו שהם מסתתרים ממנו (אם נגיד היה מגיע מורה חדש) - אז לא הייתה בעיה לגלות אותם? כי הם ביקשו להסתתר ממישהו אחר ולא מאותו בן-אדם? כי הרי שאר הילדים שהגיעו אח"כ כן נכנסו לאותו חדר כמוהם, אז בעצם זה לא שהחדר מסתיר אותך מכולם, אז מה בדיוק קורה שם?

אני חושבת שזה עניין של

"מי תפס ראשון את החדר"
ומכוון שביקשו בצורה ספיציפית שהאנשים לא ימצאו את זה, החדר מתחשב בבקשה הראשונה שהוא מבקש.

החדר מקבל לתוכו רק את אלו שבאמת מחפשים מקלט ולא אלו שרק אומרים בקול רם שהם רוצים להצטרף, חדר הנחיצות הוא הרבה יותר חכם ויותר בוחן את הרצון האמיתי של האדם, למשל-
הארי רצה להשליט סדר בזמן הפגישה הראשונה של צ"ד ולפתע מצא משרוקית.

HassiD

New member
נכוןו והשאלה עד כמה אתה צריך להגדיר

ז"א אני בטוח שדלורס/האחים קארו ממש ממש רצו לתפוס את הארי/הילדים , אבל כפי שציינת - זה לא עבד כי הם ביקשו להסתתר מהם, ואחרי הכל - הם היו ראשונים, השאלה מה היה קורה אם םנגיד דמבלדור היה רוצה למצוא את הארי? והוא היה ממש מחפש אותו, אז הוא היה רואה את החדר? ז"א הארי "מתכוון" למצוא חדר שלא ייתן לכל מי שרוצה לתפוס אותו כדי לדפוק אותו למצוא אותו? זה נשמע מתוסבך מידי, ואם מקגונגל היתה מחפשת אותו כדי להעניש אותו שהוא לא הכין שעורי בית, היא היית מוצאת אותו? ואם לא, אז איך בעצם שאר חברי צ.ד. יכלו למצוא אותו (ז"א אחרי שכבר יש מישהו בפנים)

anna the best

New member
וואי תחשבו כמה בעיות היו נפתרות

אם הארס של הבסיסליק היה הורג את הארי אז יחד עם ההורוקרוס...
ברוכה השבה:)

hollypop girl

New member
הרגע חשבתי על זה, הארי היה אחד ההורוקרוקסים

הכי מוגנים של וולדמורט. ככה זה כשנותנים למכשף הגדול ביותר של ימינו לעשות את כל העבודה...

למעלה