חזרתי עם עדכון

looleeepop

New member
חזרתי עם עדכון

קטנטן. בערך.(מעט ארוך ...אשמח אם תחזיקו מעמד...) סיפרתי על הידיד שהתחלתי איתו איזשהו קשר רומנטי ושמאז אותה פגישה "פיזית" הוא לא יצר קשר בעצמו ולא בדיוק הבנתי מה הוא רוצה ממני. ביומיים האחרונים הייתי במרכז וגם הוא יצא הביתה ככה שהוא אמר שאם הוא יגיע לאיזור המרכז אז נפגש.. חיכיתי לטלפון ממנו אתמול, ורק בערב הוא שלח לי אסמס אם אני עדיין במרכז. עניתי לו שבינתיים והוא שאל עד מתי ושאלתי אותו למה והוא ענה שאולי הוא עוד יספיק לראות אותי ואז הוא אמר שהוא ידבר איתי בלילה ושלחתי לו קיבנימאט. הוא התקשר אחרי איזה שעה ואמר שהוא היה חייב ללכת ולא יכל להמשיך לדבר, והוא לא אוהב לעצבן אותי או משהו כזה. בקיצור, הוא אמר שהיום הוא לא יוכל להגיע אבל מחר כנראה שכן, ואמרתי לו שמחר אני כבר נוסעת אז הוא ביקש ממני לבדוק אופציה לנסוע יותר מאוחר, ועניתי לא שאין מחר אוטובוסים אז זו לא אופציה. למה הוא לא יכל לבקש ממני לבוא אליו? לא משנה. נגמרה השיחה והתחדשה באסמסים יותר מאוחר כשאישרתי לו סופית שאין לי איך לחזור הביתה בשישי והוא שלח לי באסה. באסה באסה באסה. שיהיה. בשלב יותר מאוחר הצגתי לו שאלה כזאת: "אם זה כל כך מבאס אותך, למה אתה לא עושה משהו בנידון?" ואז הוא שאל אותי למה אני כל הזמן בוחנת אותו. שאלתי אותו איך והוא ענה שאני כל הזמן מטילה אותו בספק או משהו כזה, אז עניתי לו שהוא משאיר אותי בספקות כל הזמן, ואז הוא אמר משפט מעצבן. "אני שונא לחץ. זה גורם לי להרגיש שאני חייב כל הזמן לספק משהו". שנייה! זה לא חלק מהקשר בעצם? שצריך לדעת לספק גם את הצד השני לפעמים? וחוצמזה, אדיוט, שאתה נמצא כבר שנה במסגרת כזו שאתה צריך לספק מישהו אחר...ולעמוד בלחצים...אפשר לחשוב לכמה לחצים כבר גרמתי לך, מסכן. עניתי לו שאני מצטערת. ואז הוא שלח לי משפט פסיכולוג "אני מבין שאת מרגישה פגיעה וחסרת בטחון כרגע". לההההה...מה אתה אומר... מתישהו אמרתי לו שעוד לא יצא לי להכיר מישהו כמוהו, שהוא שונה, ושאני לא יודעת למה לצפות ממנו. הוא אמר לי שהוא יכול להגיד את אותו הדבר עלי. אמרתי לו שהוא יכול ולא התכוונתי לרע בזה, ושאולי הוא פשוט כזה. הוא ענה לי "כן" ופה זה נגמר. איך אני אמורה לדעת עד מתי הוא ימשיך להיות כזה ואם בכלל הוא ישתנה? בינתיים אני מרגישה שאני שורפת את המחשבות שלי רק עליו, אבל שהוא לא מזיז אצבע בנסיון לראות אותי או לחשוב על איזה פתרון שכן נוכל להפגש. אני לא בטוחה אם אני בכלל רוצה לנסוע לראות אותו כי אני זוכרת כמה רע הרגשתי אחרי שהייתי אצלו בבסיס, שזה הרגיש שהוא בכלל לא חושב עלי, שהוא אדיש ושהוא doesnt give a damn about me! מצד שני, אולי ככה הוא בתחילת הקשר? אולי זה באמת בשלבי התפתחות אצלו? אולי אני קטנונית מדי... לקחת את הזמן ולראות? מה לעשות?

nate2000

New member
כמו שוורדה אומרת "תזרקי אותו"

נשמע שאתם מבזבזים יותר זמן על משחקים ב *** בארגז חול מאשר על בניית מערכת יחסים.

looleeepop

New member
אבל היא בחיתולים. ממש לפני שבוע.

מקובל עלי שכרגע, בהתחלה זה יהיה ככה, אני לא יודעת מה עם ההמשך..

nate2000

New member
את קובעת מה יהיה בהמשך

או שאת מיישרת אותו או שאת שולחת אותו ל*** את אמא שלו= קיבינימאט.

looleeepop

New member
:)

תראי, ליישר בנאדם אי אפשר. זאת אומרת אפשר. אבל לא רצוי. זה לא שהוא עשה איזה פשע... אני לא מאמינה שיש מישהו שתצליח "לסבול" מערכת יחסים שכזו, והוא עבר כמה מערכות יחסים עד כמה שאני יודעת. מה שאומר שכנראה שהוא לא כזה נורא בד"כ. מה שכן, התקופות שונות, והנשים שונות...:) כיום הוא במסגרת צבאית די נוקשה, ואולי זה באמת מקשה עליו. ואני...כנראה שאחרת...כמו שהוא אמר, שהוא יכול להגיד עלי את אותו הדבר.. היו יכולים להיות לי ככ הרבה פתרונות, אם רק ידעתי איך לדבר איתו על זה, ואם אפשר בכלל.. הקשר הזה לא ברור לי ולכן אני מנחשת מה יכול לקרות... מה שמפריע לי זה שנכנסתי לזה עמוק יותר משהוא נכנס לזה... אני חושבת עליו המון. אני נשבעת לכם שלאחרונה לא ישנתי מי יודע מה בלילה, והרוב בגללו.. זה לא נורמלי. אני רוצה בקשר איתו, ולא מוכנה להתפשר... אני כאילו משכנעת את עצמי שהוא אחר, שהוא ישתנה...שזה יסתדר... אבל אני לא בטוחה בזה בכלל... אז אני נקרעת!

שלום

חשוב לעזור לאדם הצריך עזרה, כשאוהבים אותו. עם זה, חשוב שתדעי להסתדר בעצמך ולא תטריחי אותו. כשאת צריכה עזרה ולא יכולה להתמודד בעצמך, עליו לעזור לך ובכך להוכיח את אהבתו אליך. כשאת יכולה בקלות מספיקה להסתדר בעצמך, אל תטריחי אותו. זה רק יהרוס את הקשר ביניכם.

looleeepop

New member
זה בכלל לא העניין.

אני לא "צריכה" אותו. ואני בטוחה שהוא לא צריך אותי. אני רוצה להיות בקשר זוגי איתו. זה שונה. מערכת יחסים זה לא עניין של צרכים. אני לא מטריחה אותו. אני רוצה לפגוש אותו. להיות איתו. זה העניין במערכת יחסים. להיות יחד לא?

ברור

צריך הרבה להיות ביחד, אבל צריך גם לתת זמן לכל שותף להיות בפרטיות עם עצמו. צריך להפגש כשמתחשק ורוצים, לא מתוך אלוץ ולא מתוך כורח. ככל שתאהבו יותר, יותר תרצו ותהנו להפגש ולהיות ביחד.

למעלה