חזרתי על שרשור סופ"ש!

חזרתי על שרשור סופ"ש!

אז שלום בכולכם! אני נעלמתי לתקופה של שבועים והנה חזרתי! אז מה קורה איתכם אנשושים?איך עבר שבוע?מה עשיתם?איפה הייתם?ספרו לנו שנקנא קצת! אני למשל יצאתי לחפשש של שבועיים ואני עוד שבועיים משתחרר. בינתיים מקווה לא להתפגר שבועים בלי לעשות כלום בבית אבל הכל זה לטובה גם אם זה נראה עכשיו אחרת! אני כול כך מאושר היום לא יודע אפילו למה! קיצר חירפנתי אתכם! אז תביאו סיפורים מעניניםםםם!!!!!!!

yosef 30

New member
מזל על השחרור שרון ../images/Emo195.gif

ואני בטוח שאתה נהנה בחופשש שלך. לספר לך דברים שתקנא - אין לי ממש אין. אי הסופ"ש שלי הוא על מי מנוחות. התחיל ביום חמישי באזכרה של אחי ז"ל, ומתחילת השבוע אני באפיסת כוחות לא אוהב את היום הזה בשנה. עצוב לי נורא וכואב לי לראות את הוריי על קבר בנם. החלטתי להישאר בחיפה להתנתק מהכל ולהיות קצת בשקט שלי. ולאסוף כוחות מחודשים, כי זה ממש מתיש אותי לגמריי. יש הרבה חום ואהבה סביבי וזה בהחלט מחמם את הלב. ואתה מעלה חיוך עם ההודעות המצחיקות שלך אז נראהשזה הולך ומשתפר. שיהיה לכולנו סופ"ש רגוע ושליו ושבת שלום באהבה גדולה יוסף.

../images/Emo201.gif

אפילו לא יודע מה לכתוב. קבל את חיזוקי ותהיה חזק בשביל המשפחה שלך. אני בטוח זה מאוד קשה אבל אהבה וה"להיות בחיד" תמיד עוזרים! אני שמח שאני מעלה חיוך על פניך עם שטויות שלי. אם זה עושה למישהו טוב אני מוכן כול יום...במיוחד עכשיו בתקופה של חופששש! FREE LIKE A RIVER!!!!! חופשי ומאושר! רוצה להיות חופשיות, לא תלויה באהבה (לא קשור אבל בשיר הזה יש מילה חופש).... קיצר שיהיה לכולנו קולולולולולו אחד גדול!

yosef 30

New member
איזה חמוד אתה

לא התכוונתי להשאיר אותך ללא מילים סליחה חמוד. מצטרף לקולולולולולולולוווווווווווווווווווווו מאחל לך שבת שמחה ומאושרת. ותודה על החיבוק
יוסף.

דווקא ההפך

חברים שלי כשומעים שאין לי להגיד הם אומרים תודה לאלוהים שסוף סוף סתמתי את הפה! וכן הרגע חזרתי מאילת. נסעתי היום בבוקר בשעה 8 בבוקר הרגע חזרתי משם. אמא שלי לא הרגשיה טוב במלון אז היתי צריך ללכת לקחת אותה. אז גם לי היתה פעילות היום. לפחות יצאתי ברווח של מסכה לשיער, קרם גוף מים המלח וקרם ידיים מים המלח. (כן קרה נס והיא התחילה להרגיש טוב בדרך והחליטה שהיא רוצה לעבור דרך ים המלח!)

איתי חזר מהים....

היה מלוכלך משהו אבל שרדנו. היום יש דייט רביעי עם הבחור החדש. (כן אני מאלה שסופרים...) מי יתן וזה ימשיך טוב!

למעלה