חזרתי עכשיו

חזרתי עכשיו

מהשרפה של "אביב" בשרפה בער מחסן צמיגים של מוסך ברחוב ישראל בה"ק פינת בן אביגדור אין תמונות וטוב שכך. כי חתפתי מקלחת נאה מאוד מזרנוק שהתפוצץ. מחר אני הראה לכם איך אני חזרתי מהשרפה אה נ.ב בשרפה הזאת היה הרצל הכבאי

kingliran

New member
ירד לך הצבע לי היה מלא צבע

כמו של יניב ולא כל הצבע ירד (התקלחתי מאז שחזרנו עד עכשיו) מחר נעשה עוד מקלחת

אני קולי שחור

והמעיל שלי היה כמו חדש אחרי כל דירה הייתי שותף את האמא שלו ועכשיו הוא הלך כוס אמק....ואני בכלל שחור שחזרנו קצין המשמרת אומר לי וווואאאללללהההה פפפיייינננצצצצקקקק אני רואה נהייתה תורכי שחור ינעל דינק ומניאק ועוד אני לבן (חצי אשכנזי לצערי) אז בכלל ראו אליי

kingliran

New member
אני נהיתי חצי אתיופי והמעיל שלי היה

צהוב נהיה שחור

כולי נהייתי מלא שמן

לקח לי בערך שעה לנקות את הפנים שלי! התפוצץ עלי זרנוק וכיסה אותי לגמרי בשמן כוסאמק

venom17

New member
אז השמן יורד?

ולא רק הרצל הכבאי היה שם . מהרצליה היו : רועי ברינקר ירון לוי אשר בוגנים ניר פנציק אנוכי(ספי בכר) ומתנדב שהיה צופה בעבר סער לוי .

כן, השמן יורד

במאמצים רבים היום עדיין גיליתי כמה נקודות שפספסתי זה היה דווקא מגניב להישטף ע"י הזרנוק זה עשה לי בריכות בנעליים אבל וכיסה הכל בשמן

איך לעזאזל אני מנקה את האייקס מכל

השמן הזה??? אני חושב שיש לי שמן אפילו בתוך הנעל... ומה הדרך הכי טובה לייבש אותן?

kingliran

New member
את הייבוש תשים בשמש

אבל את הנעליים שלי זה דווקה ניקה צבע לי אותם בשחור חזק

נכון, הן יותר שחורות עכשיו

אבל אמרו לי ששמן הורס את הנעל. חוץ מזה שזה מלכלך הכל ומסריח עדיף לנקות את זה כמה שאפשר

יונתן

שים אותם במקום מוצל ומאוורר. לא בשמש. חשוב לציין -- הייתם תותחים אתמול כל הכבוד (יונתן, ביבי, שגיא , שון , לירן ואבנר מרמת גן) את שאר הצופים אני לא מכיר ולא שמתי לב מצטער

למעלה