חזרתי עכשיו מחתונה...

m L m

New member
חזרתי עכשיו מחתונה...

היה מאוד יפה והמוזיקה הייתה אחלה אבל, אני לא הצלחתי לרקוד
אני כל פעם אומרת - החתונה הזאת אני ארקוד! אבל כשמגיע רגע האמת אני פשוט לא יכולה להרים את עצמי מהכיסא ולרקוד... אני אפילו לא יודעת מה עוצר מבעדי אני מאוד אוהבת מוזיקה וכשאני לבד בבית אני רוקדת. אני פשוט לא יכולה לרקוד ליד אנשים. הפעם קצת השתפרתי, גיסתי רצתה לרקוד וקמתי לרקוד איתה ואפילו הצלחתי לזוז טיפה אבל אחרי 2 ד' כבר עזבתי את רחבת הריקודים התיישבתי בצד והסתכלתי בקנאה על כל האנשים שפשוט שוכחים מעצמם ורוקדים - למה אני לא יכולה

אוֹחַ

New member
אני רוצה לרקוד אבל אנ'לא יכול לזוז.

(לא רוקד כשעצוב). מה העניין? את מרגישה לא נוח? שמסתכלים עליך? ריקוד הוא שפה - צריך לחיות אותו. זה לא רק תנועות מכניות של ידיים ורגליים. זה גם בטן, חיוך, עיניים - כל הגוף אומר שירה. אז למה את לא יכולה? את יכולה להסביר?

shellyland

New member
חומד, צריך לתרגל.

לא לבד בבית. עם אנשים. תתחילי בקטן: חברה, שתיים. אחר כך מסיבה אינטימית. אחר כך מועדון שאף אחד לא מכיר אותך עם כמה חברות טובות. בסוף תשתחררי. אל תוותרי. זה הכי כיף בעולם. אם את רוצה, אני מזמינה אותך לבוא לרקוד איתי. שלילנד, שחזרה עכשיו ממסיבת סמבה והקצב עוד מכה לה בלב.

m L m

New member
אני מקווה שבאחד הימים אני אצליח

להשתחרר... זה פשוט האופי שלי. קשה לי להשתחרר ליד אנשים אחרים במיוחד ליד אנשים שאני מכירה.

resputin

New member
והעצה הפחות חינוכית ללהשתחרר;

תשתי קצת. טיפה, בשביל שתסתדרי טיפה. אומנם לא סתם בשביל שתוכלי לרקוד, למרות שזה בהחלט יהיה גם תוצר לוואי. ~יורד למחתרת~

האגס 1

New member
ואם את לא אוהבת לרקוד - זה רע?

אין שום פחיתות כבוד להיות בין אלה שלא אוהבים לרקוד באירוע עם הרבה אנשים, גם כשהרבה אנשים שם כן רוקדים. עדיף לא לעשות דברים שלא מתאימים לך ושרואים שאתה לא הכי אוהב לעשות אותם. עדיף שייזכרו אותך בתור אחת שלא מאוד אוהבת לרקוד בנוכחות אנשים, מאשר בתור אחת שמנסה לרקוד באופן מאולץ, ושרואים שזה לא ממש היא.

resputin

New member
אבל זה לא המצב

אחרת זה לא היה מפריע לה במיוחד, לא? היא אוהבת לרקוד ורוצה לרקוד, כמו שהיא רוקדת כשהיא לבד בבית לדוגמא. פשוט שכשהיא באירועים חברתיים כגון החתונה המדוברת, היא לא 'מצליחה' לרקוד.

למעלה